Man labai norėtųsi, kad būtum atsitraukęs porą žingsnių atgal, ir tilptų fontanų viršūnės.
Šiaip nuotrauka nėra kažkuo labai ypatinga, bet jaučiasi "karšta" nuotaika
8/10
Ei, kreipiuosi į tą kas davė 5. Būtų gerai, kad pagrįstum savo nuomonę
Beje, dabar kaip tik organizuojamas tokių nukrypimų šalinimas
statuose jis butu apsauktas rasistu.
O Tarybų Sąjungoje - antikomunistu.
Beje, toje pačioje Sovietijoje gana neblogai buvo organizuojamas teisingas balsavimas.
Neaišku, kodėl ji dalyvauja architektūros forumo konkurse. Jei čia pateko, turėtų kuo nors išsisikirti.
Forumo tema - 2 (matosi tik šlapias šaligatvis)
Originalumas - 4
Vandens temperatūra – 6 (per šiltas)
Modelis – 8 (Ten rasės nesusimaišiusios. Atlantos aerouoste esu matęs labai gražių negrų ir negrių. Gal jie buvo iš kitų miestų. Sorry, ne negrų -juodųjų; nors negras yra tas pats juodas, tik kita kalba; nežinau, kodėl amerikonams užkliuvo ispanų kalba – Lietuvoj rasistu būtum pavadinęs negrą juoduku)
Negrės (sorry, black women) įdegimas – 10
Bendras rezultatas 4-6 (pirmieji kriterijai svarbesni)
Ei, kreipiuosi į tą kas davė 5. Būtų gerai, kad pagrįstum savo nuomonę
Beje, dabar kaip tik organizuojamas tokių nukrypimų šalinimas
statuose jis butu apsauktas rasistu.
O Tarybų Sąjungoje - antikomunistu.
Beja, toje pačioje Sovietijoje gana neblogai buvo organizuojamas teisingas balsavimas.
Neaišku, kodėl ji dalyvauja architektūros forumo konkurse. Jei čia pateko, turėtų kuo nors išsisikirti.
Forumo tema - 2 (matosi tik šlapias šaligatvis)
Originalumas - 4
Vandens temperatūra – 6 (per šiltas)
Modelis – 8 (Ten rasės nesusimaišiusios. Atlantos aerouoste esu matęs labai gražių negrų ir negrių. Gal jie buvo iš kitų miestų. Sorry, ne negrų -juodųjų; nors negras yra tas pats juodas, tik kita kalba; nežinau, kodėl amerikonams užkliuvo ispanų kalba – Lietuvoj rasistu būtum pavadinęs negrą juoduku)
Negrės (sorry, black women) įdegimas – 10
Bendras rezultatas 4-6 (pirmieji riterijai svarbesni)
Jei rimtai, nereikia taip reaguoti į nesėkmes
Na, kartais erzina, kai visi balsai būna 7-10, o čia atsiranda vienas nepagrįstas (kai balsavęs net neparašo dėl ko taip balsavo) 5 ar 3 ir nusmugdina nuotrauką ir ji nebegali dalyvaut konkurse
Šiaip ši nuotrauka ir turi čia būti, kadangi tai ne vien architektūros, o Miestų nuotraukų konkursas. Nematau kuom ši nuotrauka neįtiktų į šią kategoriją
vidutiniska. Vaizdas kaip vaizdas, foto kaip foto. Truksta kazkokio "cinko", nera kazko asmenisko, man tai biski tokia "tuistine" nuotrauka. Kaip jau sakiau, viduiukas toks, nei bloga-nei gera, bet nt sienos pas save nekabinciau. 7.
Comment