Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šiek tiek Pajūrio

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #41
    Palangai, kuri yra laikoma aktyvaus poilsio su pramogom ir pan. kurortu tie sviestuvai visai tinka, ypatingai vasara, nors kol nauji gal siek tiek ir per ryskus. O senovinio stiliaus kazkokie sviestuvai butu visai netinkami, ten visoj gatvej tik keli siek tiek senesni mediniai pastatai (bet irgi nelabai seni), o daugiausia yra naujos statybos pastatu. O tie kurie sneka apie Basanaviciaus gatves pavertima "negyva" turbut mane, kad asfaltuota gatve suteikia daug "gyvumo".

    Comment


      #42
      nezinau, kaip vasaros kurortui galejo ka nors siltesnio sugalvoti. as vertinu tik is nuotrauku, kadangi pats gyvai nemates, kaip atrodo.


      Prie ruso man buvo geriau

      Comment


        #43
        Basanaviciaus g. labai graziai atrodo, isskyrus du dalykus:

        1. Labai keistai atrodo, kai nera medziu (kol kas pasodinti nauji, labai menki), tai kai karsta diena eini prie juros, gali saules smugi gauti is karscio. Bet po kokiu 10-15 m. medziai suaugs ir atrodys labai sauniai. Beje, mano manymu, ten kastoniukai susodinti.
        2. Tie geltoni zibintai tai tikrai nekaip ziurisi, ta pripazysta visi, tame tarper ir specialistai. Taciau, laikui begant, kai suaugs medziai, sie zibintai zaliu kastonu fone turetu irgi neblogai rodytis.

        O "Jurates ir Kastycio" fontanas + visa aikste atrestauruota puikiai

        Comment

        Working...
        X