Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Šešuolėlių I dvaras, Širvintų r.

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #21
    Šešuolėlių dvaras, Širvintų r.

    DainiusX 2016.12.12

    Širvintų rajone, Šešuolėlių dvaro teritorijoje š. m. rugsėjo-spalio mėnesiais buvo filmuojamas pilnametražis filmas „Legenda apie pabėgimą“. Šiame filme bus pasakojama istorija, vykusi Antrojo pasaulinio karo metais Lenkijos koncentracijos stovykloje.
    Filmą kuria UAB „Artbox“ ir Rusijos kompanija.







    http://www.efoto.lt/node/1199593

    Comment


      #22
      Šešuolėlių dvaras, Širvintų r.

      NPA Nepriklausomų prodiuserių asocoacija 2016.11.23

      „Tokijo teismas” – istorinė drama apie 1946 m., iškart po Antrojo pasaulinio karo, prasidėjusį teismo procesą Japonijoje. 11 teisėjų iš viso pasaulio Tokijuje praleido du su puse metų, spręsdami istorinę bylą, nulėmusią daugiau nei 28-ių JAV ir Japonijos karo nusikaltėlių likimus.

      Didžioji dalis scenų buvo nufilmuotos senojo „Audėjo“ baldų fabriko paviljone, kur iš pagrindų, pasitelkus brėžinius, senas fotografijas bei archyvus, buvo atkurtos didžiulės viešbučio „Tokyo Imperial Hotel“ (jame gyveno visi teisėjai) dekoracijos, o Vilniaus kino klasterio studijoje buvo atstatytos teismo salės dekoracijos. „Tokijo teismas“ taip pat buvo filmuojamas Šešuolėlių dvare, Tiškevičių ligoninėje, Vilniaus filharmonijoje, Vilniaus universiteto botanikos sode, senajame M. K. Čiurlionio muziejuje Kaune bei Didžiasalyje, kur buvo imituojamos netgi karo suniokoto Tokijo miesto scenos.
      http://www.filmproducers.lt/pasaulin...okijo-teismas/

      Kadras iš filmo Tokyo Trial (2016) anonso

      https://www.youtube.com/watch?v=XmotKLB2eCQ

      Comment

      Working...
      X