Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilnius. Kur tai yra?
Collapse
X
-
Tai laukiam iš Tfmachine mįslės, nes jis kaip pirmas atspėjęs turi teisę dėti mįslę
-
Vieta tikrai ta pati, tik per google street nepavyksta atrasti tiksliai to paties kampo
Komentuoti:
-
Galbūt čia?Parašė aRa Rodyti pranešimąBandau. Jei bus per sudėtinga, pakeisiu į ką nors
Atvaizdas
Užuominos:
1) šaliai tikrai didelės gatvės ir netoli didelės sankryžos;
2) matomos metalinės konstrukcijos turėtų irgi padėti;
3) Google Street View vaizduose šių užrašų dar nėra.
Komentuoti:
-
Bandau. Jei bus per sudėtinga, pakeisiu į ką nors
Užuominos:
1) šaliai tikrai didelės gatvės ir netoli didelės sankryžos;
2) matomos metalinės konstrukcijos turėtų irgi padėti;
3) Google Street View vaizduose šių užrašų dar nėra.
Komentuoti:
-
Parašė aRa Rodyti pranešimąMRU jau nebe raudonas, o ir tvorelės palei Didlaukio gatvę nėra
Tai yra Kirtimų gatvės akligatvyje, priešais autoservisą
Komentuoti:
-
Parašė WastedYears Rodyti pranešimą
Tai yra Kirtimų gatvės akligatvyje, priešais autoservisą
Komentuoti:
-
Ne Trinapolio, o Jėzaus širdies. Šita vieta yra čia, už šito pastato, kieme, ten dabar vienuolynas ar kažkokia panaši įstaigabeje, čia gi šalimais, kitoje gatvės pusėje ir tavo aplankyta vieta
Parašė spirit Rodyti pranešimąVilniaus Švč. Jėzaus Širdies bažnyčia?
Komentuoti:
-
Už jos ribųBarokinė, vienerius vartus suprojektavo Teodoras Narbutas. Bet gal jau per daug pasakiau
Parašė spirit Rodyti pranešimąOk, bažnyčia centrinėje miesto dalyje, ar už centro ribų?
Komentuoti:
-
tvora čiaParašė spirit Rodyti pranešimąO kodėl aš galvojau, kad tai kažkokio namo siena?
Komentuoti:
-
Abu klystat dėl bažnyčiosUžuomina - jums nieko nesako ta plytinė tvora? Nuo ko atsitverti reikia, arba ką atitverti?
Parašė Aleksas666 Rodyti pranešimąMan atrodo aš kažką panašaus esu matęs prie Užupio bažnyčios. Klystu?Paskutinis taisė Tfmachine; 2014.06.06, 21:09.
Komentuoti:
-
Parašė Tfmachine Rodyti pranešimąPrie bažnyčios
Komentuoti:
Komentuoti: