Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Verslo Trikampis naktį

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• pauliaK
    replied
    Visiškai puikios Manto nuotraukos !

O čia mano viena mėgėjiška :

P.S. Fotoaparatą laikiau rankose, todėl kokybė ne pati geriausia

Komentuoti:

• Rolandas.
    replied
    Kaip visada grazios nuotraukos.

Komentuoti:

• Thomasasz
    replied
    Nerealiai gražu !!!

Komentuoti:

• Mantas
    replied
    Dėkui

Komentuoti:

• pablonis
    replied
    Nuostabios nuotrakos, Mantai

Komentuoti:

• Mantas
    replied
    Keletas mano kadrų iš šios serijos

2007.01.04

Paskutinis taisė Romas; 2012.01.08, 19:48. Priežastis: Kopija iš temos" NMC naktį"

Komentuoti:

• Mantas
    replied
    Keletas mano kadrų iš šios serijos

2006.12.30

2007.01.04

Paskutinis taisė Mantas; 2007.01.04, 11:00.

Komentuoti:

• Mantas
    replied
    Parašė Patrakėlė
    niu labai grazios nuotarukos... grazi ta musu sostine,,, zmone- moterys ir vyrai ,prasau, pagalbos. man reikia visokios info apie Pajūrio viežbūtį, nes rašau referata, reikia visokio info
    is anksto aciuu
    Sveika atvykusi.

Dėl Pajūrio viešbučio truputį ne į tą temą pataikei, bet tiksliai neaišku, apie būtent kurį viešbutį kalba eina. Gal čia ką rasi:

http://tinkle.miestai.net/showthread.php?t=1603

Komentuoti:

• Patrakėlė
    replied
    niu labai grazios nuotarukos... grazi ta musu sostine,,, zmone- moterys ir vyrai ,prasau, pagalbos. man reikia visokios info apie Pajūrio viežbūtį, nes rašau referata, reikia visokio info
    is anksto aciuu

Komentuoti:

• Patrakėlė
    replied
    niu labai grazios nuotraukos, ir nuostabus vaizdai toj musu sostinej......

Komentuoti:

• Edd
    replied
    Aciu, bet mano fotoaparatas ir taip jau "serga". Kai kada nakti nors ir i rysku sviesos saltini atsuki fotoaparata LCD monitorius rodo gudzia tamsa. Kai padarai nuotrauka ir perziuri ka padarei, tai viskas matosi normaliai. Bet cia tik kai kada taip "uzplaukia".
    Cia dar viena blogesnes kokybes, nes originalaus dydzio nuotrauka. Paziurekim ka daro darbuotojai apie 19:00 valanda, kai darbo laikas jau senokai turejo baigtis

Komentuoti:

• Mantas
    replied
    Geras, galėtum dažniau savo aparatą išsinešti

Komentuoti:

• Edd
    replied
    Kelios naujesnes naktines nuotraukos, darytos be trikojo, todel kokybe kai kuriu nelabai kokia:

Komentuoti:

• blitz
    replied
    A, jau pasikeitei.

Komentuoti:

• Mantas
    replied
    Parašė blitz
    Mantai, nenori pasikeisti savo statuso ir locationo?
    Atsiprašau, ko tokio?

Komentuoti:

• blitz
    replied
    Mantai, nenori pasikeisti savo statuso ir locationo?

Komentuoti:

• Mantas
    replied
    Dėkui už nuorodą, Edai.

Šiaip vakar pats pasisukiojau po Vilnių, padariau keletą trikampio nuotraukų, tačiau neturėdamas nei kompo, nei Ineto negaliu įkelt. Kitavertus po savaitės, kitos, manau reikalai pasikeis

Komentuoti:

• Edd
    replied
    Padariau ir as kelias foto:

Siaip sie renderingai is www.palekas.lt Ten yra ir daugiau visko pvz. "Upe - miesto asis", litexpo priestatas, nelaimeje SBA projektai, etc., etc.

Komentuoti:

• Marius
    replied
    Parašė John
    Mariau, net ir su galingu zoomu is ten nieko idomaus nesigautu, nes pilna visokiu pasaliniu sviesos saltiniu - sviestuvu, reklaminiu skydu ir pan., kurie blokuoja vaizda. Kitas dalykas butu is hannerio kokio 5+ auksto, bet nemanau, kad ten pavyktu patekti situo tikslu, nebent kas nors ten turi dirbanciu pazistamu
    as turejau omeny nuo kurio nors kalno fotkinti O siaip is hanerio tai sutinku. Penktas aukstas manau pagerintu situacija. Jei kada Jonai varysi fotkinti nuo kokios gedimino pilies vakaro metu, tai prisijungciau. O beje pas tave ar pas Manta buvo tas trikojis, kuri kazkuriam is postu maciau?

Komentuoti:

• Montezauras_klp
    replied
    Tikrai grazios nuotraukos O gal kas zinote kelintais metais bus uzbaigtas verslo trikampis?

Komentuoti:

Working...
X