Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
1990-ųjų pradžios "architektūra" (Pats sau architektas)
Collapse
X
-
Matau seniau buvo keltos nuotraukos iš straipsnio apie šį Facebook puslapį, bet paties puslapio nemačiau paminėto šioje temoje, tad įkelių nuorodą atskirai norintiem pavartyti - https://www.facebook.com/kolukinisbarokas
Taip pat kartais į temą tinkančių vaizdelių randu https://www.facebook.com/gyvenimunusivylesNTbrokeris
Nors ten dažniau interjero nuotraukos atsiranda, bet vistiek gal patiks - proga pamatyti pilaičių vidų
Pridedu kelis kadrus iš puslapio
- 4 patinka
Comment
-
Na kad įdomūs tai tikrai negaliu ginčytis. Gigantomanija ir pilių su gynybiniais bokšteliais imitacijos (iš silikatinių plytų), prabanga dvelkiančios arkos ir trikampiai langeliai, tikrai bus įdomūs net ateities kartoms, kaip tų spalvingų laikų vaibo įsikūnijimas.Snowflakes will attack U <3
- 1 patinka
Comment
-
Turiu giminių, kurie gyvena tokiame name, kuris kaip tik atitinka tų laikų realijas: dviejų aukštų, priekyje laiptai „kaip į rūmus", laiptinė irgi „kaip rūmuose" su tais turėklais, židiniai, palėpėje biliardo stalas, rūsys su pirtimi, du požeminiai garažai ir t. t..
Bet šiandien realiai naudojama tik pusė viso to ploto...
Tas namas vaikystėj man buvo įspūdingas, bet ir šiandien kažkuo žavi. Kaip ir visi to laikmečio statybos namai, man jie daug įdomesni už daugumą šių dienų „dėžučių".
- 1 patinka
Comment
-
Namai šiaip tikrai baisūs (tik temos pavadinimas netikslus, nes juos projektavo vis tik profesionalūs architektai pagal tuometinį įsivaizdavimą), bet man juos matant klausimas kyla iš kur žmonės turėjo pinigų tokio dydžio namams, nes dabar norint tokius pasistatyti vos ne milijonierius turi būti net ir statant taupant, bet vien medžiagų kiekis susidaro labai didelis, atitinkamai visų vamzdynų, langų ir t.t., kas sukuria tiek darbo, tiek medžiagų sąnaudas labai dideles. Žmonės tuo metu gyveno labai vargingai, atlyginimai buvo keli šimtai rublių/talonų, turėjo net maistui neužtekti, o tokių namų pristatyta ištisi kvartalai.Parašė MRTN Rodyti pranešimąTas namas vaikystėj man buvo įspūdingas, bet ir šiandien kažkuo žavi. Kaip ir visi to laikmečio statybos namai, man jie daug įdomesni už daugumą šių dienų „dėžučių".
Comment
-
Tikslus. Pažįstu, kur patys žmonės nubraižė (ir sakė idėjas), kaip turėtų atrodyti, architektai tik padarė projektą.Parašė Lettered Rodyti pranešimątik temos pavadinimas netikslus, nes juos projektavo vis tik profesionalūs architektai pagal tuometinį įsivaizdavimą
Tai tie, kas neturėjo pinigų, ir nestatė. Buvo gi visokie kooperatyvai ir pan.bet man juos matant klausimas kyla iš kur žmonės turėjo pinigų tokio dydžio namams, nes dabar norint tokius pasistatyti vos ne milijonierius turi būti net ir statant taupant, bet vien medžiagų kiekis susidaro labai didelis, atitinkamai visų vamzdynų, langų ir t.t., kas sukuria tiek darbo, tiek medžiagų sąnaudas labai dideles. Žmonės tuo metu gyveno labai vargingai, atlyginimai buvo keli šimtai rublių/talonų, turėjo net maistui neužtekti, o tokių namų pristatyta ištisi kvartalai.
Comment
-
- Niekaip nesuvokiu, kaip tokius namus pasistatydavo ...Parašė Lettered Rodyti pranešimą
Namai šiaip tikrai baisūs (tik temos pavadinimas netikslus, nes juos projektavo vis tik profesionalūs architektai pagal tuometinį įsivaizdavimą), bet man juos matant klausimas kyla iš kur žmonės turėjo pinigų tokio dydžio namams, nes dabar norint tokius pasistatyti vos ne milijonierius turi būti net ir statant taupant, bet vien medžiagų kiekis susidaro labai didelis, atitinkamai visų vamzdynų, langų ir t.t., kas sukuria tiek darbo, tiek medžiagų sąnaudas labai dideles. Žmonės tuo metu gyveno labai vargingai, atlyginimai buvo keli šimtai rublių/talonų, turėjo net maistui neužtekti, o tokių namų pristatyta ištisi kvartalai.
- O tu vok, vok, ir suvogsi.It's just a circle of people talking to themselves who have no f—ing idea what's going on
- 2 patinka
Comment
Comment