[vimeo]7071084[/vimeo]
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Vilnius
Collapse
X
-
Pirmiausia susirask tą vietą, kur Vilnelė įteka į Nerį. Ties tuo tiltuku baigiasi Arsenalo gatvė ir prasideda Kosciuškos gatvė, kuri kyla Petro ir Povilo bažnyčios link. Taigi palei Vilnelę, Kosciuškos gatvės pačioje pradžioje yra įvažiavimas į automobilių stovėjimo aikštelę. Tačiau prieš pat įvažiavimą į pačią aikštelę yra posūkis į kairę ir stati įkalnė. Tai vat šita įkalnė ir yra kelias Trijų Kryžių linkParašė Airijos_Lietuvis Rodyti pranešimąLabai atsiprasau jeigu rasau ne i tema, bet negaletu man niekas pasakyt kur butu Vilniuj mazdaug iejimas iki triju kryziu kalno? t.y. kurioj gatvej jis butu ir mazdaug prie ko?
P.S.: Jeigu reikia detaliau, pvz su žemėlapiu — rašyk drąsiai.
P.P.S.: Gal ir kitų objektų ieškai?I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
Comment
-
Abejoju ar tai labai daug kam rūpi.Parašė Zosys Rodyti pranešimąten juk atseit kultūringi žmonės eina melstis, nejau neatsiranda jų tarpe tokių kultūringųjų, kurie kažkaip išaiškintų šito pravalo esmę šventoriaus šeimininkams?
Comment
-
"susirūpinimas" šioj vietoj trubūt per švelnus žodis. Nežinau ar normalių LR piliečių dauguma patikėtų manimi, bet išties esama žmonių, kuriems toks bl "grožis" sukelia juntamą fiznį skausmą. Nulaužęs tam gipsiniam balvonui nosį aš manau galėčiau teisiamųjų suole apeliuoti į mano "humanitarines teises", į mano teisę nebūti kankinamam tokio blt "grožio". Kaip ne kaip, ten juk šedevro (šv. Onos) pašonė.Parašė spirit Rodyti pranešimąAbejoju ar tai labai daug kam rūpi.blaivumas išlaisvina
Comment
-
Gal jau kur ir buvo įdėta į forumą (atsiprašau jei kartojuosi).
Vilniuje, Rotušės aikštėje lapkičio 7 d. vykęs renginys - Allan van O.T. Andersen režisuotas projektas 3D projekcijos "When the tales come true" (Kai pasakos tampa realybe). Renginyje dalyvavo apie 10 00 žmonių.
http://www.youtube.com/watch?v=UtuW1...layer_embedded
Comment
-
oi, negali būti tiek daug... mačiau tikrai mažiauParašė Evilangel Rodyti pranešimąGal jau kur ir buvo įdėta į forumą (atsiprašau jei kartojuosi).
Vilniuje, Rotušės aikštėje lapkičio 7 d. vykęs renginys - Allan van O.T. Andersen režisuotas projektas 3D projekcijos "When the tales come true" (Kai pasakos tampa realybe). Renginyje dalyvavo apie 10 00 žmonių.
http://www.youtube.com/watch?v=UtuW1...layer_embedded
šiaip jau gyvai likom nelabai supratę ir skeptiškai nusiteikę, bet kai pamačiau iš teisingo kampo, tai visai neblogai atrodė. tiesiog reikėjo stovėti tiesiai priešais.
Comment
-
HeheParašė spirit Rodyti pranešimąKur tu tą "Lituanicą" 4-oj nuotraukoj radai?
Nesakysiu. Įdėsiu į temą "kur tai yra?"
Comment
-
Amerika!Parašė Valiukas Rodyti pranešimąTruputį šiandien pasivaikščiojau ir GIMP'u pažaidžiau. Įvertinkit rezultatus
Paskutinis taisė oranger; 2010.02.28, 19:09.
Comment

Comment