Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Lietuvos futbolo stadionai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Rugsėjo 18 dieną bus surengtos, po rekonstrukcijos pastebimai pagražėjusio, modernesnio,Tauragės Vytauto stadiono atidarymo iškilmės. Didžiausia mūsų miesto sportinė arena atidarymui jau parengta.

    http://www.tvk.lt/video.php?id=2303

    Comment


      Parašė engage Rodyti pranešimą
      Rugsėjo 18 dieną bus surengtos, po rekonstrukcijos pastebimai pagražėjusio, modernesnio,Tauragės Vytauto stadiono atidarymo iškilmės. Didžiausia mūsų miesto sportinė arena atidarymui jau parengta.

      http://www.tvk.lt/video.php?id=2303
      Nu bet ir kreivai tą stadioną pastatė, net pikta žiūrėt. Sako pirkom grąžtą, grežėm aikštę, žiūrėjom kaip tas vanduo nubėga, ar laikosi ar ne Oj diletantai, negaliu. Beje, siūlau pavadinimą - "MEZON arena"

      Comment


        Atsiprašau, jei buvo apie tai kalbėta, bet gal gali kas pasakyt, kuo blogas naujasis Marijampolės stadionas rengti tarptautines futbolo rungtynes? Kiek pamenu, tai kažkokias rungtynes ten spėjo sužaist rinktinė... D&G tikrai gal geriau neberodyt užsieniečiams, kol nebus tinkamai rekonstruotas..
        Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"

        Comment


          D&G po paskutinio "patvarkymo" buvo įrengta daugiau vietų vipams ir žurnalistams, su atskiru įėjimu su spec darbo vietom ir dar ten po trubūnom gal padažė persirengimo kambarius, iš sandeliuko padarė dopingo patalpą ir pan. o Marijampolėj nėra ten visko ko reikia, arba teisėjų persirengimo kambariai 5 kubiniais metrais per maži ir trūksta trijų autobuso parkingo vietų tai už tai ten ir nežaidžia
          Istorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas

          Comment


            Parašė jasha Rodyti pranešimą
            Atsiprašau, jei buvo apie tai kalbėta, bet gal gali kas pasakyt, kuo blogas naujasis Marijampolės stadionas rengti tarptautines futbolo rungtynes? Kiek pamenu, tai kažkokias rungtynes ten spėjo sužaist rinktinė... D&G tikrai gal geriau neberodyt užsieniečiams, kol nebus tinkamai rekonstruotas..
            O koks esminis skirtumas užsieniečiams tarp D&G ir Marijampolės? Veja ir ten ir ten kovo mėnesį "silpnai" atrodo, tribūnos tas pats betonas, Marijampolėj gal naujesnės kėdutės, bet labai daug kur Europoj kėdutės daug prastesnės nei D&G, na Marijampolės tik futbolui skirtas, D&G su bėgimo takais bet užsieny dar nemažai likę tokių ir nieko. O vat logistikos ir priešvaržybinių pramogų pasiūla Marijampolė gerokai pralaimi...
            Na ir aišku tie (eiliniams žiūrovams nelabai aktualūs) UEFA reikalvimai, į kuriuos anot Murausko ar Varanavičiaus nelabai apsimoka kišt pinigus.
            You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

            Comment


              Lyg ir niekas dar nebuvo įdėjęs nuorodos su foto iš Vėtros stadiono: https://www.facebook.com/media/set/?...4.119540403085

              ir lff.lt straipsnis:

              Pirmasis Lietuvos futbolo federacijos stadiono rekonstrukcijos etapas baigtas. Naująją stadiono aikštę šį šeštadienį 17 valandą išbandys namo sugrįžęs VMFD „Žalgiris" - vilniečių ekipa jėgas rekonstruojamame stadione išbandys A lygos dvikovoje su „Klaipėdos" komanda. Šia proga visi futbolo gerbėjai kviečiami rungtynes stebėti nemokamai.

              Naujos kartos dirbtinė danga - visam Vilniaus futbolui

              LFF stadiono rekonstrukcija prasidėjo šią vasarą - pirmame etape buvo paklota naujos kartos dirbtinė danga. Aikštė stadione įrengta pagal 10-ies LFF standartinių matmenų dirbtinių dangų projektą.

              LFF prezidento Liutauro Varanavičiaus teigimu, renkantis stadiono dangą pirmiausia buvo galvojama apie Vilniaus futbolo masiškumą.

              „Futbolo mėgėjai Vilniuje puikiai žino, kaip sunku rasti vietą treniruotėms ar rungtynėms. Todėl vienintelis logiškas pasirinkimas buvo dirbtinės dangos aikštė, kurioje galima žaisti ar treniruotis visą dieną, o ne tik kelis kartus per savaitę, kaip kad diktuoja natūralios vejos priežiūros sąlygos", - sakė L.Varanavičius, -„ Tikiuosi, kad tai tik pirmas žingsnis vystant futbolo infrastruktūrą sostinėje".

              LFF prezidento teigimu, optimistiškai nuteikia palankus Vilniaus miesto vadovų požiūris į futbolo vystymą sostinėje. „Pagaliau pradėti futbolo komplekso Naujojoje Vilnioje projektavimo darbai, o Vilniaus meras Artūras Zuokas asmeniškai lankėsi LFF stadione ir teigiamai įvertino naują aikštę, kuri buvo įrengta per optimaliai trumpą laiką".

              LFF generalinio direktoriaus Juliaus Kvedaro teigimu, bus stengiamasi, kad ši aikštė patenkintų visų norinčių žaisti futbolą poreikius.

              „Pirmenybę teiksime vaikams. Kol vyksta stadiono rekonstrukcijos darbai, aikštės panaudojimo galimybės ir sąlygos gali būti apribotos, bet manome, kad ateityje aikštė bus užimta nuo 8 ryto iki 23 valandos vakaro", - kalbėjo J.Kvedaras.

              Vilnius - penktasis miestas su LFF dovanota pilnų matmenų aikšte

              Moderni dirbtinės dangos aikštė stadione įrengta per itin trumpą laiką - lyginant su įprastu dangos įrengimo procesu - siekiant, kad Vilniuje galėtų vykti A lygos rungtynės. Dėl stadionų ir infrastruktūros trūkumo iki šiol šalies čempionate žaidusiai „Žalgirio" ekipai tekdavo namų rungtynes žaisti Kaune, Marijampolėje arba Alytuje.

              Tikimasi, kad LFF stadiono dirbtinės dangos aikštei per artimiausius mėnesius bus suteiktas aukščiausias Tarptautinės futbolo asociacijų federacijos (FIFA) kokybės įvertinimas, kuris leistų aikštėje rengti beveik visas svarbiausias FIFA bei Europos futbolo asociacijų sąjungos (UEFA) turnyrų rungtynes - pavyzdžiui UEFA Čempionų lygos dvikovas iki pusfinalio.

              Pagal 8 mln. vertės standartinių dirbtinių dangos aikščių projektą naujos kartos aikščių dangas LFF iš viso dovanojo 10-čiai Lietuvos regionų. Pernai dirbtinės dangos jau paklotos Gargžduose, Kėdainiuose, Kaune ir Panevėžyje, parengiamieji darbai atliekami Tauragėje, Alytuje, planų turi ir kiti miestai.

              LFF siekia, kad 2012 metais dešimt Lietuvos regionų turėtų FIFA kokybės standartus atitinkančias modernias dirbtinės dangos aikštes. Lietuvos futbolo strategijoje 2010-2020 metams numatyta šalyje įrengti 300 standartinių matmenų natūralių arba dirbtinės dangos aikščių.

              Rekonstrukcijos darbai tęsis iki kitų metų pavasario

              Su aikštės įrengimu LFF stadione lygiagrečiai vyksta ir kiti rekonstrukcijos darbai. Numatoma visą pagrindinę tribūną apdengti stogu, išplėsti ar renovuoti įvairias patalpas rungtynių dalyviams, žiniasklaidai, VIP svečiams, atnaujinti tribūnas bei atilikti kitus darbus.

              "Pasitvirtina sena statybininkų išmintis, kad pastatyti naują objektą yra greičiau ir kainuoja mažiau, nei rekonstruoti seną. Stadiono rekonstrukcijos eigoje paaiškėjo nenumatytų darbų ir kliūčių, dėl kurių net teko koreguoti stadiono projektą. Kaip bebūtų, darome viską, kad kitam futbolo sezonui stadionas būtų visiškai parengtas", - sakė projektą koordinuojantis LFF generalinio direktoriaus pavaduotojas Edvinas Eimontas.

              Rekonstrukcijos darbus planuojama užbaigti kitų metų pavasarį, po jų stadiono infrastruktūra atitiktų UEFA 3 kategorijos reikalavimus. Šios kategorijos stadione leidžiama surengti tarptautines rinktinių rungtynes, taip pat tolimesnių UEFA Čempionų lygos ir UEFA Europos lygos atrankos etapų dvikovas. Lietuvoje šiuo metu nėra nė vieno UEFA 3 kategorijos stadiono.

              Rekonstrukcijos projekte numatyta, kad ateityje stadioną galima būtų pritaikyti ir UEFA 4 kategorijos reikalavimams - iki 8 tūkstančių praplečiant žiūrovų vietų skaičių.

              Planuose taip pat numatyta vieta nepilnų matmenų futbolo maniežui.
              You can change your car, you can change your house, you can change your Wetherspoon, you can change your wife or religion, even you can change your sex. But you can never change the team you support...

              Comment


                Buvau, mačiau, nesupratau ką jie ten vos ne metus darė. Realiai paklotas kilimas ir išgriauti administraciniai pastatai, daugiau kaip ir nelabai kas nuveikta. Vakarinė tribūna uždaryta, Juškos vardo švieslentė neveikia, visur kažkoks statybinis laužas voliojasi, apie stacionarius tualetus nei kalbos nėra. Stogo virš tribūnų matyt irgi greitai nesulauksim.
                Got sun in my face, sleeping rough on the road

                Comment


                  nu ne metus, realūs darbai prasidėjo tik prieš 4-5 mėnesius, administraciniai pastatai apgriauti, bet jau šiek tiek ir pastatyta, darbai juda, gal ne taip greitai kaip norėtūsi, bet svarbiausia, kad nestovi, man tik klausimas dėl banerio "LFF - yla visada išlenda iš maišo", namačiau kas jį pakabino, tik mačiau, kad nuplėšė tai kažkas iš Pietų IV, tai nesupratau aš jo
                  Istorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas

                  Comment


                    Futbolas pagaliau grįžta į mūsų miestą. Rugsėjo 18 dieną rekonstruoto „Vytauto“ stadiono futbolo aikštėje susitiks Tauragės „Tauras“ ir Šiaulių „Šiauliai“. Ilgai lauktos futbolo šventės išvakarėse pakalbinome „Tauro“ komandos trenerį Gediminą Jarmalavičių.
                    http://www.tvk.lt/index.php?m=1&nid=2313

                    Comment


                      kaip stadionas po lietaus?

                      Comment


                        Parašė boo Rodyti pranešimą
                        kaip stadionas po lietaus?
                        paziurek video prie straipsnio. jarmalavicius viska paaiskino

                        Comment


                          Savaitgalį - stadionų atidarymo šventės Tauragėje ir Kupiškyje
                          Tauragės „Tauras" pagaliau grįžta namo - šį sekmadienį tauragiškių laukia įspūdinga iš pagrindų atnaujinto „Vytauto" stadiono atidarymo šventė bei pirmosios „Tauro" A lygos rungtynės namuose po ilgo pertraukos. Išvakarėse, šeštadienį, atnaujintu stadionu didžiuosis kupiškėnai - į renovuoto gimtinės stadiono atidarymą ruošiasi atvyks ir olimpinis čempionas Virginijus Alekna.VISAS STRAIPSNIS

                          Comment


                            Šiandien į Tauragę atkeliavo dirbtinė danga futbolo aikštelei, kurią mūsų klubui dovanojo Lietuvos futbolo federacija. Ši danga nėra nauja - nuimta nuo greta buvusio "Vėtros" stadiono buvusios nepilnų matmenų futbolo aikštelės. Mes labai džiaugiamės suteikta galimybe ją pasitiesti Tauragėje ir turėti dar vieną nepilnų išmatavimų futbolo aikštelę. Ši danga bus tiesiama teritorijoje esančioje tarp "Vytauto" stadiono ir teniso kortų. Futbolo aikštelės dydis - 40x40m. Joje treniruosis netik pagrindinė FK "Tauras" komanda ir FK "Tauriukai", kurie kol kas dar negali to padaryti "Senajame" stadione, bet ir bus galimybė ją išsinuomoti futbolo mėgejams.
                            Straipsnis su nuotraukomis

                            Comment


                              Futbolo sugrįžimas į Tauragę pažymėtas gražia švente ir įspūdinga "Tauro" pergale
                              Didysis futbolas sugrįžo į Tauragę. Sekmadienį iškilmingoje šventėje atidarytas iš pagrindų atnaujintas Tauragės „Vytauto" stadionas, kuriame po ilgos pertraukos namų rungtynes A lygoje žaidusi vietos „Tauro" komanda nudžiugino savo žiūrovus gražia pergale prieš „Šiaulių" ekipą.
                              http://www.lff.lt/lt/article/futbolo..._tauro_pergale

                              Comment


                                Nežinau ar čia tinka į šitą temą, bet tikiuosi, kad tinka.
                                Balsių mokyklos stadionas:



                                Kiekvienai mokyklai po tokį...
                                Mano blogas kaip aš pastačiau savo svajonių namą.

                                Comment


                                  Danga jei nevisiems matosi dirbtinė, ir ne šiaip sau patiesta ant žvyro, o su paminkštinimąja danga, tik gaila kad stadionas neatitinka pilnų matmenų (truko žemės tiesiog). Šiaip kiek minėjo statybininkai danga uefa visus reikalavimus atitinka.

                                  Comment


                                    Parašė Barabasas Rodyti pranešimą

                                    Kiekvienai mokyklai po tokį...

                                    Iš čia: http://www.15min.lt/naujiena/miestas...fera-41-169646

                                    Be to, šiuo metu Vilniaus savivaldybėje tvarkoma dokumentacija ir ruošiamasi parengti iki 50 mokyklų stadionų techninius projektus. Norima pasinaudoti 2014–2020 m. ES parama ir gauti lėšų stadionams sutvarkyti. Galvojama kiekvienam stadionui skirti apie 0,5–2 mln. Lt. Norime, kad kiekviena mokykla turėtų stadioną ne su ištrupėjusiu asfaltu, o tokį, kokį turi Balsių mokykla.

                                    Comment


                                      hehe, nu va kaip cia mano zodziai dievui i ausi
                                      Mano blogas kaip aš pastačiau savo svajonių namą.

                                      Comment


                                        iki 2mln stadionui, pinigu plovykla?

                                        Comment


                                          Parašė Gator Rodyti pranešimą
                                          iki 2mln stadionui, pinigu plovykla?
                                          Greičiausiai taip, mokyklėlė ir "ne pigiai" pastatyta.

                                          Comment

                                          Working...
                                          X