Parašė Maarko
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Lietuvos futbolo stadionai
Collapse
X
-
labai atsiprašau, Vėtros stadionas yra Vilniuje adresu Liepkalnio g. 13/2 vieta žemėlapyjeIstorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas
Comment
-
aš apie savininkus, o ne apie pavadinimąParašė Maarko Rodyti pranešimąLokomotyvo
o koks bus atnaujinto stadiono pavadinimas ar yra žinių??Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Šiemet stadione futbolininkų neišvysime
tik niekaip nesuprantu pavadinimo, kodėl šiemet neišvysime, jeigu pačiame straipsnyje nieko apie tai neparašyta? komisija stadioną vėl tikrins jau po 5 dienų ir jeigu viskas okey tai pasirašys ir priims, eilinė "žurnalistų" nesamonėPenktadienį beveik dvi valandas po rekonstruotą Vytauto stadioną naršė komisija, turėjusi jį priimti naudoti, bet priėmimo akto taip ir nepasirašė, tik surašė pastabas, kokius darbus statybininkai privalo atlikti.Istorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas
Comment
-
man atrodo ten problemos su žole, o ne su pastatais, ant blogos dangos lff neleis žaisti a lygos varžybųParašė Maarko Rodyti pranešimąŠiemet stadione futbolininkų neišvysime
tik niekaip nesuprantu pavadinimo, kodėl šiemet neišvysime, jeigu pačiame straipsnyje nieko apie tai neparašyta? komisija stadioną vėl tikrins jau po 5 dienų ir jeigu viskas okey tai pasirašys ir priims, eilinė "žurnalistų" nesamonėAš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
čia dar labai klausimas dėl lff ir leidimo žaisti, šiandieninis Kesmino rašinėlis tą labai gerai iliustruoja - prieš tai buvusi Vytauto veja irgi buvo baisi, bet žaisdavo xebra, be to Sūduvos naujam stadione irgi su drenažu buvo didelių problemų, bet jie tik pernai susitvarkė, taip kad jeigu stadionas artimiausiu metu bus priduotas tai manau ir varžybos bus žaidžiamosIstorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas
Comment
-
šiaip man keistoki pirmininko žodžiai: taip ir nesupratau kokią toponuotrauką reikią padaryti? o tai kam tada reikalinga išpildomoji dokumentacija (kurioje puikiai ir matosi kas padaryta ir kaip atitinka projektą)? o gal čia žurnalistai prirašė nesamonių? bet tada kitas klausimas, kokios kompetencijos rangovas jei komisiją kviečiasi neturėdami išpildomosios dokumentacijos?Parašė Maarko Rodyti pranešimąŠiemet stadione futbolininkų neišvysime
tik niekaip nesuprantu pavadinimo, kodėl šiemet neišvysime, jeigu pačiame straipsnyje nieko apie tai neparašyta? komisija stadioną vėl tikrins jau po 5 dienų ir jeigu viskas okey tai pasirašys ir priims, eilinė "žurnalistų" nesamonėSilpnoji lytis stipresnė už stipriają dėl stipriųjų silpnybės silpnajai
Comment
-
http://futbolo.tv/stadionas.php - live transliacija iš rekonstruojamo Vėtros stadiono
Istorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas
Comment
-
laikas jau pradėti atprasti nuo vėtros pavadinimoParašė Maarko Rodyti pranešimąhttp://futbolo.tv/stadionas.php - live transliacija iš rekonstruojamo Vėtros stadiono
Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
Aišku kad nevadins, tuo labiau vienintelis ten įmanomas būdas jį sutvarkyt tai griaut ir naują statyt arba bent pusę jo griaut. Šiaip paprastai pastatai, gatvės vadinamos tais pavadinimais kuriais jie tuo metu oficialiai yra vadinami, nors pvz Vilniuje yra dar mėgėjų stadionus, pastatus ar net gatves vadint sovietinių laikų pavadinimais , gorkio gatvė, vaikų pasaulis ir pan...Parašė Maarko Rodyti pranešimąo kai (JEIGU) buratinas sutvarkys Žalgirio stadioną ir pavadinsį jį ūkio banko stadionu, tai Žalgiriu jo niekas nebevadins?
Comment
-
o tai kaip kitaip vaikų pasaulį reikia vadinti?Parašė mag Rodyti pranešimąvaikų pasaulis ir pan...
Istorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas
Comment
-
http://futbolo.tv/stadionas.php
o tai ką ten daba darbinykai daro?? negi jau kilimą kloja??Aš neliūdnas - aš blaivus
Comment
-
įsivaizduoju, ką fanai skanduos per rungtynes, jei taip bus pavadintas stadionasParašė Maarko Rodyti pranešimąo kai (JEIGU) buratinas sutvarkys Žalgirio stadioną ir pavadinsį jį ūkio banko stadionu, tai Žalgiriu jo niekas nebevadins?
kaip kartą buvo su Ugianskiu.
Comment
-
panašu, kad deda elastinį sluoksnį (jei teisingai pavadinau), ant kurio paskui jau dedasi dirbtinė danga, tik tempai jų darbo sakyčiau lėtoki (čia turiu omeny visos rekonstrukcijos progresą), o šiaip tai man atrodo kad ten tą kamerą dėl to ir pastatė, kad darbininkai mažiau dykinėtų, daugiau dirbtų žinodami kad žvitri Varanavičiaus akis juos nuolat stebiParašė geriantis Rodyti pranešimąo tai ką ten daba darbinykai daro?? negi jau kilimą kloja??Istorijos nesuklastosi! P. B. Prūdas
Comment
-
Atsiprašau, jei nuoroda au buvo šiame forume, bet norisi pasidalinti vienu tinklalapiu. http://futbolas.biz/2010/03/20/lietu...olo-stadionai/
Comment
Comment