Atnaujinimas iš Kauno LŽŪU stadiono tribūnu statybvietės:
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Lietuvos futbolo stadionai
Collapse
X
-
Man šis stadionas visiška mistika. Kiek žinau, 3000(!!!) vietų tribūna su potribūninėmis patalpomis šalia Lietuvos žemės ūkio universiteto stadiono statoma VšĮ “LKKA futbolo ir rankinio centras” iniciatyva. O tas "LKKA futbolo ir rankinio centras" kaip suprantu yra "LKKA ir Teledema" komanda, žaidžianti Lietuvos pirmoje lygoje. Tai dabar man pasakykite - ar tas "centras" žiūri keliais ar keliolika metų į priekį ir ruošiasi kada nors žaisti A lygoje, ar siūlys nuomotis FBK Kaunui, kas atrodo nelogiška, kai Kaune yra D&G?
Comment
-
Nieks nesako, kad negali. Tiesiog žinant licencijavimo reikalavimus pirmos lygos klubams ir žiūrovų lankymosi stadionuose realijas, bei peržiūrėjęs "Teledemos" lankomumo statistiką (daugiausia 2007 metais buvo atėję 160 žiūrovų, mažiausiai - 20), 3000 vietų atrodo smarkiai per daug. Marijampolė, kur žiūrovų ateina daugiausiai Lietuvoje, ir ta statosi tik 4000 vietų naują stadioną. Aš svetimų babkių neskaičiuoju ir jei yra noras bei galimybės, visada būsiu už talpias naujas arenas, bet šiuo atveju nesuvedu galų..Paskutinis taisė bronius; 2008.03.12, 18:19.
Comment
-
kiek žinau, Akademijoje užmojai yra dar didesni nei vien tik 3000 vietų stadionas. beje, nuo kitų metų I lygoje reikės žaisti 1000 vietų stadionuose. taigi ne toks jau ir didelis skirtumas statant didesnį (čia aš apie maždaug +0,5 mln. litų ).
be to, vargu, ar tai daroma vien VšĮ “LKKA futbolo ir rankinio centras” lėšomis. stadionas (t.y. žemė) greičiausiai priklauso (panaudos teise) LŽŪA. nenustebčiau, jei ir šiame projekte dalyvautų praėjusių metų artojų varžybų pinigai, nes gerą gabalą tų milijonų, kurių skyrimu visi piktinosi, LŽŪA panaudojo infrastruktūrai gerinti.
Comment
-
Parašė Remis Rodyti pranešimąkiek žinau, Akademijoje užmojai yra dar didesni nei vien tik 3000 vietų stadionas. beje, nuo kitų metų I lygoje reikės žaisti 1000 vietų stadionuose. taigi ne toks jau ir didelis skirtumas statant didesnį (čia aš apie maždaug +0,5 mln. litų ).
be to, vargu, ar tai daroma vien VšĮ “LKKA futbolo ir rankinio centras” lėšomis. stadionas (t.y. žemė) greičiausiai priklauso (panaudos teise) LŽŪA. nenustebčiau, jei ir šiame projekte dalyvautų praėjusių metų artojų varžybų pinigai, nes gerą gabalą tų milijonų, kurių skyrimu visi piktinosi, LŽŪA panaudojo infrastruktūrai gerinti.Prof. Vytautas Landsbergis: "Kaunas yra lietuviškiausias miestas, tačiau įvairiais būdais jį bandoma sužlugdyti. Viskas koncentruojama sostinėje. Lietuva tampa vieno miesto valstybe"
Comment
-
Parašė bronius Rodyti pranešimą>kiek žinau, Akademijoje užmojai yra dar didesni nei vien tik 3000 vietų stadionas
- Pasidalink žiniomis..
beje, broniau, pats buvai panašią informaciją pateikęs būtent šioje temojePaskutinis taisė Remis; 2008.03.13, 14:14.
Comment
-
>beje, broniau, pats buvai panašią informaciją pateikęs būtent šioje temoje
- Aha, pranešimas #116. Pats visai buvau užmiršęs - turbūt tada nelabai patikėjau pateiktais gražiais skaičiais...
Dabar dar kartą perskaitęs vis tiek nesuprantu tokios didelės tribūnos reikalingumo. 3000 studentų, žiūrintys futbolo ar kokio nors žolės riedulio rungtynes - utopija mūsų platumose... O štai 3 natūralios dangos ir 1 dirbtinė aikštė - gėris! Ploju atsistojęs.Paskutinis taisė bronius; 2008.03.13, 15:00.
Comment
-
reikia manyti, jog žiūrima ir į ateitį. jei prireiks tų tribūnų kokiais 2015 metais, kaina bus kelis kartus didesnė. pavyzdžiui, jei savivaldybės būtų įrenginėjusios tribūnas stadionuose kokiais 2001-2002 metais, tai būtų kainavę kur kas pigiau nei dabar ir nereiktų "Alyčiui", "Nevėžiui" ir kitiems verkti, jog negali eiti į A lygą. iš kitos pusės, kaip minėjau, skirtumas tarp 1000 ir 3000 vietų nėra toks baisingai didelis (ypač, kai finansuojama iš valstybės biudžeto ).
Comment
-
Parašė vizas Rodyti pranešimąBroniau, atsiprašau, rytoj bus, nes šiandien pradėjo lietus lyti, apniukę, tai ir noro nebuvo važiuoti fotografuot ir šiaip niūriai atrodytų stadionas Rytoj tikiuosi įvykdytį pažadą.
Jei nesunku, padaryk daugiau nuotraukų Centrinės tribūnos, naujos aikštelės, centrinės tribūnos stogą (įvertinti kitiems) ir kt.
Comment
-
Parašė David Rodyti pranešimąJei nesunku, padaryk daugiau nuotraukų Centrinės tribūnos, naujos aikštelės, centrinės tribūnos stogą (įvertinti kitiems) ir kt.Aš esu lietuvis. Tai yra mano garbė. / A.J. 1919
Comment
-
Na siandien greitai ibegau i stadiona papyskinti del laiko stokos bet vis sis tas
Labai noretusi, kad kedes butu ir is galu gal netolimoje ateityje jas ten ir turesime
Bokstelis ant kurio per varzybas stovi operatorius su kamera
Nauji langai komentatoriu budelese
Skydines prie apsvietimo stulpu
Butu gerai, kad siu uzrasu nebeliktu
Skulptura Panevezio futbolininkams pastatyta iskart po to kai 2005 metais FK "Ekranas" tapo Lietuvos futbolo čempionu, bei LFF Supertaurės laimėtoju
Ir klojamas naujas saligatvis
Tam kartui tiek aciu uz demesi Po kokio menesiuko galesiu vel papyskinti
Comment
Comment