Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Panevėžio apleisti pastatai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Panevėžio apleisti pastatai

    Sveiki!
    Kadangi Panevėžyje yra daug apleistų pastatų, tai siūlau dėti nuotraukas arba informaciją apie Panevėžio apleistus pastatus. Būtų įdomu sudaryti sąrašą apleistų pastatų ar panašiai. Taigi dėkite apleistus pastatus pvz. mėsos kombinatą, elektros stotį ir kitas "užmigusias" vietas.

    #2
    Kam tokia veikla įdomi ir kas turi gerą internetą gali su google maps važinėti po Panevėžį ir įdėti po vieną kitą nuotrauką. Tie paminėti pastatai senai sustingę.
    Nebūtina vaikščioti, važinėti realybėje ir naudoti kurą, laiką...

    Comment


      #3
      Sveiki.
      Labai gera tema, manau, tikrai galima plėtoti. Kadangi pats neesu panevežietis, daug naujo nepasakysiu, bet planuojam šiuo tikslu (po apleistus objektus) atvykti i Panevėžį, todėl kiekiena naujiena labai praverstų.
      Šitam pačiam portale radau šalia Panevėžio esančią labai gražią, visiškai apleistą Nevėžininkų bažnyčią (tiksliau - kas liko iš jos
      Bet norėtųsi kažko šviežesnio, netaip seniai ir ne taip viešai apleisto objekto- tokie visada man įdomiausi, nes dar turi tos "šilumos", kartais iš likusių daiktų galima nuskaityti istoriją.
      Beje, apie mėsos kombinatą - mačiau ortofoto, kad ten automobilių aplink daug apstatyta. Ten kažkas keičiasi? Kokios paskutinės naujienos? Vaikystėje, leidžiant vasaras pas močiutę, dažnai pro atvirą langą ateidavo tas bjaurus kvapas iš mėsos kombinato ir visada norėjau sužinoti, kaip ten viskas viduje atrodo. Atrodo dabar jau yra galimybė tai padaryt

      Comment


        #4
        Seniai girdėjau, kad Panevėžyje yra net 41 namas-vaiduoklis. Bet čia seniai taip sakė, gal dabar daugiau, nors tik vieną teko pamatyti virtualiai iš vidaus(Nemuno g. viešbutis nesiskaito). Taigi panašu, kad vyksta panašiai su Druskininkais. Ten didžiausias objektas - apleistas. Panevėžyje irgi - Viešbutis "Nevėžis". Kol kas jokių naujienų neatsirado išskyrus pažadus dėl darželio - mokyklos "Saulutė" ir kitų objektų.

        Comment

        Working...
        X