Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Biržai

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Visuose rajonų centruose nėra jokio miesto gyvenimo. Šlaistytis po gatves yra nepriimta, pilna darbų savo namų kiemuose. Žolę nupjaut, šliltnamį palaistys, Audinę nuplaut ir t.t. Mieste tik valkatėlės - labai mėgstamas kaimiečių žodis, kai nori apibūdinti visokius kvailelius ir nepritapelius.

Comment

Parašė Red Neck Rodyti pranešimą
      Visuose rajonų centruose nėra jokio miesto gyvenimo.
      Yra pakankamai to gyvenimo, ir matinimo įstaigų, ypač atsižvelgiant į tai, kad tai labai mažas miestas, ne turistinis ir labai nutolęs nuo didžiųjų šalies miestų. Mane kaip ir John tas irgi nustebino.
      Flickr

Comment

Parašė Alfas Vingys Rodyti pranešimą
        Visa infra gan nebloga ir visai be žmonių. Kraupu
        Buvau darbo dieną. Pakako tų žmonių (aišku, tai nebuvo minios), tik stengiausi kad iš arti jie be reikalo nepatektų į kadrą.

Parašė Lettered Rodyti pranešimą
        Yra pakankamai to gyvenimo, ir matinimo įstaigų, ypač atsižvelgiant į tai, kad tai labai mažas miestas, ne turistinis ir labai nutolęs nuo didžiųjų šalies miestų. Mane kaip ir John tas irgi nustebino.
        Centre vis dar vyrauja kuklus pokarinis 195x-196x metų atstatymo stilius. Po ilgesnės pertraukos gerai nuteikė tai, kad kad miestas vis labiau sutvarkytas.
        Maloniai nustebino, kad kavinėse (ir toje, kur buvo Jonas) buvo nemažai įvairaus amžiaus žmonių, kurie šiais turtingesniais laikais gali leisti laisvalaikį ne namie.

Comment

Working...
        X