Kodel sakai ,kad didelio bjaurumo ta ziedine sankryza? Paliktas didelis plotas , ateityje gali nors ir 2 lygiu viadukus daryti. Beje kodel siame Zirmunu ziede beveik nebuna kamsciu ,kai tuomet kitapus tilto Antakalnio ziede-voa ne amzini kamsciai?
Ant stogo reikia būt atsargiam - likę plyšiai tarp blokų
Lvovo g.
Tas namas Lvovo 89 savo laiku išgarsėjo, kai už skolas statybininkai ėmė ardyti plyteles, o iš gyventojų reikalauta primokėti už butus
NMC senoji dalis
Nuo balkoniuko
Vieno cementovežio kelionė Konstitucijos pr.
Tas parkingas dešiniajame kampe - Zuoko ir Martinkonio rietenų objektas ir buvo skirtas "vieno asmens poreikių tenkinimui", kaip sako savivaldybės PiaRai
Pries kelias dienas buvau Vilniuj, tai demesi atkreipia paskutinese nuotraukose uzfiksuoti objektai - tas lenktasis stiklinis pastatas (su draugu nusprendeme, kad gyvenamasis) ir COCACOLA ir mc'Donald'o reklamos
Bijau, kad Vilnius gali pasivyti Varsuva su savo reklamom :S
P.S. Kokios paskirties pastatas priesais Europos verslo pastata?
(matosi cia pro ta "lenktaji" pastata ryzas kampukas)
Lvovo g.
Tas namas Lvovo 89 savo laiku išgarsėjo, kai už skolas statybininkai ėmė ardyti plyteles, o iš gyventojų reikalauta primokėti už butus
Visiška chaltūra. Iš arčiau pažiūrėjus matosi visiška sienų dažų nekokybė
Parašė Taduse
Pries kelias dienas buvau Vilniuj, tai demesi atkreipia paskutinese nuotraukose uzfiksuoti objektai - tas lenktasis stiklinis pastatas (su draugu nusprendeme, kad gyvenamasis) ir COCACOLA ir mc'Donald'o reklamos
Bijau, kad Vilnius gali pasivyti Varsuva su savo reklamom :S
P.S. Kokios paskirties pastatas priesais Europos verslo pastata?
(matosi cia pro ta "lenktaji" pastata ryzas kampukas)
Taip, tas lenktas - gyvenamas, kaip ir tas su "ryžu" kampu Beje, iš kur pats esi?
Nu taip ir manem, kad ten Europos gyvenamas
Esu is Kauno I Vilniu tik pora kartu per metus nuvarau (kai buna Resta arba siaip po senamiesti pasliauzioti), todel taip nesigaudau
Comment