Naujas forumo narys Adomux man atsiunte biski nuotrauku, ir turi atsiusti ju dar daugiau, taip kad laukit dar 
Minijos gatve. Matosi Gandraliskes, Baltparkas, apacioj kolkas auksciausias Klaipedos pastatas:

KLR, Jono kalnelis virsui, Klaipedos viesbutis kairei ir kruisiniu laivu terminalas:

Jachtklubas (macia urenderius rekonstruoto, tik nezinau ar bus igyvendinta, bet atrode renderij tai neblogai )
 )

Kiaules nugara, uztersto grunto aikstele, desinej Baltijos laivu statykla:

Minijos gatve. Matosi Gandraliskes, Baltparkas, apacioj kolkas auksciausias Klaipedos pastatas:

KLR, Jono kalnelis virsui, Klaipedos viesbutis kairei ir kruisiniu laivu terminalas:

Jachtklubas (macia urenderius rekonstruoto, tik nezinau ar bus igyvendinta, bet atrode renderij tai neblogai
 )
 )
Kiaules nugara, uztersto grunto aikstele, desinej Baltijos laivu statykla:

is kur tu tokias foto gavai? aciu ir tau Arturai, man pirma nuotrauka nelabai patinka man viska sugadina sniegas toks murzinas miestas atrodo, o antra nuotrauka jau grazesne medziai, zole ir t.t - grazu . Kada dar imesi foto Arturai ? ar gal pats Adomux'sas imes ?
  is kur tu tokias foto gavai? aciu ir tau Arturai, man pirma nuotrauka nelabai patinka man viska sugadina sniegas toks murzinas miestas atrodo, o antra nuotrauka jau grazesne medziai, zole ir t.t - grazu . Kada dar imesi foto Arturai ? ar gal pats Adomux'sas imes ?

Comment