Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Le Bourget 2005

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #21
    / ju a velkam

    Bendras ekpoziciju plotas lauke buvo 200,000+m2, o pastatuose - 110,000m2:

    Siais metais buvo eksponuojami 220 lektuvu(60 is kuriu taip pat skraide parodomosioms programoms), dalyvavo 1,916 aeronautikos, kosmoso ir karo pramones kompaniju is 41 pasaulio salies
    http://www.paris-air-show.com

    Ir del tu kosminiu aparatu tu teisus - ten Ariane raketos. Veliau idesiu ir ju foto is arciau.

    Parašė Meier
    O dėl Concorde'o įpėdinio... Netikiu, kad artimiausioj ateity bus kažkas panašaus, juk į Konkordą investuoti pinigai niekada ir negrįžo... Be to, rinkoje viršgarsiniams lėktuvams nelabai ir paklausos yra.
    Na kad niekas artimiausiu metu jokiu stebuklu turbut ir nesitiki... Tiesiog Prancuzija ir Japonija sio reikalo vystymui nuo dabar kasmet skirs pingus ir kas zino... Spauda sneka, kad pirmaji super-Concorde(taip vadinamas naujasis lektuvas) skridi pamatysime po 10 metu... As manau, kad tai pakankamai realu, ypac del to, kad vienas Concorde jau buvo, tad patirties turime. Su dabartinemis technologijomis, lengvomis medziagomis, taupiais ir tyliais varikliais galima pasiekti daug, o viso sito ir truko senajam Konkordui, kuris pradejo skraidyti dar 1969m... Naujasis Konkordas bus greitesnis, gerokai didesnis(300 vietu, kai senasis teturejo vos apie 100) ir daug tylesnis uz senaji. Beje, senasis Concorde buvo sukurtas bendradarbiaujant Prancuzijai ir Didziajai Britanijai, o naujojo Concorde kurime Britanija nedalyvauja - ja pakeite Japonija.

    Comment


      #22
      Labai juokingas Amerikieiu F-22

      Comment

      Working...
      X