Parašė Varlamas
Rodyti pranešimą
ir kas čia per "bajeriai", teks man dabar skrist iš Rygos į Stokholmą. Labai susinervinau, kai elektroniniu paštu, pranešė, kad skrydžiai į Stokholmą nutraukiami ir rezervacijos atšaukiamos.O del Kauno oro uosto, as visiškai pašiurpau, kai nuvažiavom išlydėt draugę skrydžiui į Liverpulį. Aš nekalbu apie laudį, kuri net ir prieš skrydį nevengia užsukti į vietinį bariuką išlenkti, kad "kelelis nedulkėtų", o oro uosto patikros punktas, na vargo vakarienė, tik keli metalo detektoriai-varteliai, eilės, grūstys ir panašiai. O stovėjimo aikštelė - laukas, mane ypatingai sužavėjo.
P.S. Čia mano išsakyta nuomonė subjektyvi, nebūtina susinervinti ir išsakyti kandžias pastabas, ačiū.

Po galais, kaip aš skraidysiu namo? Nejau vėl su AirBaltic tiesioginiu iš Kopenhagos pabrangiai... Čia žiauri naujiena ...
)...Tad už tą 100 litų galima 1 dienai išleisti už hostelį Stokholmo centre (prie Cityterminal) ir liks keletą kronų pavalgyti... Mane nervuoja vienas daiktas, kad AirBaltic save laiko pigių skrydžių bendrove
Comment