Gal tai ir neturi reikšmės (nebent +/- 1min), bet parodau tikslų įvažiavimą/išvažiavimą iš parko. Beržų gatve autobusai nevažiuoja.
Na, manau visi suprato

). Beje šį grafiką sukūriau per maždaug 40-60 min. 

Tada naudojame iki 6 autobusų piko metu, iki 5 ne piko ir poilsio dienomis.
Keista, nori turėti patogų tinklapį, bet niekas nenori prisidėti
veiklos nedaug, bet man geriau 1 ar žmonės, kurie TIKRAI reguliariai ir tiksliai pažiūrės, ar yra informacijos pasikeitimų.
Kol kas dar nieko nepažadu, kur būna ir taip, kad pakeliui viskas sugriūna
Žiūrėsim, gal "namas" bus tvirtas ir vėjai jo nenupūs
planuoju neskubėti, per mėnesį paruošti tinklapį darbui. Dabar prašau tavęs ir kitų, kas nori prisijungti, surasti kuo daugiau informacijos šaltinių, vėliau po lygiai pasidalinsim ir reguliariai juos tikrinsime. Su tinklapių administracija aš susisieksiu. Beje, vėliau galėsiu jus priskirti prie tinklapio moderatorių ir galėsit talpinti nuotraukas į fotogaleriją jei ji bus. Pabrėžiu, kad tinklapyje bus visų Kauno apskrities maršrutų tvarkaraščiai.
Savo tinklapį kuriu nesiekdamas pelno, o marsrutai.lt manau (pabrėžiu, tik manau) nori perimti dalį "Merako" funkcijų ir administruoti marsrutai.lt taip, kaip dabar "Merakas" daro su marsrutai.info. Trumpai tariant, manau, kad marsrutai.lt tikslas - perimti dalį "Merako" pajamų. O aš jau iškart buvau užsibrėžęs nesiekti pelno ir būti tik jungiamąja dalimi ir būti šioks toks konkurentas kitiems tik tam, kad ir jie siektų tobulesnio informacijos pateikimo.
Comment