Greičiausiai, važiavo iš Girstupio g. ir ketino sukti kairėn į Tunelio g. Ten nenutrūkstamu srautu nuo 6-ojo forto pusės atvažiuoja transportas. Autobuso vairuotojas, ketindamas „pralįsti" ir paskutiniu metu pastebėjęs galimą susidūrimą, suko dešiniau ir įsirėmė į tvorelę. Bent jau man labiausiai tikėtina tokia situacija.
www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Greičiausiai, važiavo iš Girstupio g. ir ketino sukti kairėn į Tunelio g. Ten nenutrūkstamu srautu nuo 6-ojo forto pusės atvažiuoja transportas. Autobuso vairuotojas, ketindamas „pralįsti" ir paskutiniu metu pastebėjęs galimą susidūrimą, suko dešiniau ir įsirėmė į tvorelę. Bent jau man labiausiai tikėtina tokia situacija.
Nu čia įdomi situacija. Bet įsižiurėjus į nuotrauką, tai autobuso galas irgi remesi su šaligatviu. Pats Girstučio g. išvažiavimas yra gan toliau. Bet iš nuotraukos nenustatysi. Gal kas daugiau žino.
Nu čia įdomi situacija. Bet įsižiurėjus į nuotrauką, tai autobuso galas irgi remesi su šaligatviu. Pats Girstučio g. išvažiavimas yra gan toliau. Bet iš nuotraukos nenustatysi. Gal kas daugiau žino.
Dar viena galima teorija: važiavo Girstupio g. didesniu nei įprasta tokioje vietoje greičiu ir dėl kokių nors priežasčių pasuko dešiniau, užvažiavo ant borto, pravažiavo šaligatvį, nulėkė nuo borto ir pravažiavęs skersai dalį gatvės, trenkėsi į tvorelę. Tokia teorija pasiteisintų tik jei būtų smarkiai sulaužytas apatinis bamperis ir plastmasinės dalys apačioje.
www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Man irgi sunku suprasti, kodėl tai įvyko, visgi tikriausiai bus, kaip sakė Amiko, jog susimėtęs šoko per šaligatvį...
Paskutinis taisė digital; 2025.07.22, 14:33.
Priežastis: atkurtos nuotraukos
Man irgi sunku suprasti, kodėl tai įvyko, visgi tikriausiai bus, kaip sakė Amiko, jog susimėtęs šoko per šaligatvį...
Taip, ir aš taip mastau. Manau, kad kažkas su vairuotojų atsitiko (sveikatos prasme). O prie stoties, solariui keičiamą padangą, mačiau ir aš. Kaip tik ėjau pro šalį ir stabtelėjas žiurėjau. Tik gailėjausi, kad neturėjau vaizdo kameros.
„O kūjis su pjautuvu - juk tai paprastos liaudies, darbininkų ir valstiečių simboliai. Dabar ženkliukus, pirktus Pilies gatvėje, ir kuriuos visą laiką iki uždraudimo nešiodavausi prisisegęs prie kuprinės, turėjau pasidėti į stalčių.“ - Tomizmas
važiavau šią savaitę šituo...tai kai stovi-visi vidaus ir ne tik vidaus organai drebėjo kaip kokiame miksery jaučiausi...jis savo atidirbo su kaupu...
Ir kituose autobusuose tokie dalykai gali pasikartot. Paprasčiausiai reikia pakeisti atramines variklio gumas ir visa vibracija dingtų. Tik tas malonumas tikrai nepigus. Jei neklystu Scania autobusui reikia 12, na min. 6 užtektų
Nesu šio reikalo fanas, bet pasitaikius retai progai teko pabuvoti valandėlę Lichtenšteino sostinėje Vaduce ir telefonu be kitko nufotografuoti ir šio mažo miesto autobusus (už nuotaukų kokybę neteiskit).
nusipirko Kaunas padėvėtų autobusų Berkof tai jau dabar šeši postai foto jei ne daugiau apie tą patį autobusą per dvi temas
Na, ne taip jau dažnai tie parkai atnaujinami, todėl ir dėvėti sulaukia nemažai dėmesio
Šiandien Vilniuje vyko derybos su ispanais dėl taršos leidimų pirkimo iš Lietuvos. Preliminariais duomenimis, už gautus pinigus bus nupirkta 90-100 naujų dujinių autobusų.
Na, ne taip jau dažnai tie parkai atnaujinami, todėl ir dėvėti sulaukia nemažai dėmesio
Šiandien Vilniuje vyko derybos su ispanais dėl taršos leidimų pirkimo iš Lietuvos. Preliminariais duomenimis, už gautus pinigus bus nupirkta 90-100 naujų dujinių autobusų.
Kaip čia suprast ? Taip išeina, kad VA pirks autobusus iš ispanų ?
Comment