Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Viešojo transporto fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė mersiukas Rodyti pranešimą
    Kokį maršrutą aptarnauja MB(melsvas) stovintis tarp Kautros ir Druskininkų autobusų.
    Jei turi galvoje tą mikroautobusą, tai jis priklauso Molėtų AP ir aptarnauja maršrutą Molėtai - Kaunas.
    Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
      O geras! Autobusas juk su mechanine pavarų dėže. Ne kiekviena norėtų tokiu dirbti .
      Aš tau apie ją jau senokai pasakojau, gal pamiršai 50-ajame dirbo 2 moterys, dabar liko ši vienintelė, šioje įmonėje vairuotoja jau apie 4 ar 5 metus. Anksčiau vairavo seną Renault. Beje, ji vienintelė susitvarkydavo su pilku Renault, kuris patyrusiems vyrams vairuotojams nuolatos užgesdavo
      www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Trakai

"Kautros" Alytaus autobusų parko Iveco Daily № 05
        Maršrutas Alytus - Vilnius

"Kautros" Vilkaviškio autobusų parko TEMSA Prestij Deluxe № 237
        Maršrutas Vilnius - Vilkaviškis

"Trakų autobusų" MAN ÜL242
        Maršrutas Trakai - Drazdauka

Comment

Aš mačiau prie Rasos gimnazijos Kaune ir buvo užsakytas Iveco Arway irgi Raseinių autobusų parko.

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
            49 maršruto autobusai, dirbantys pertraukiamu garfiku, visada dienos metu stovi Kaimelio žiede. Tie 2 grafikai, kur sujungti su 24, pietauja Ateities žiede ir toliau važiuoja be keleivių į Fabijoniškes.
            Važiuodami iš Kaimelio žiedo pertraukiami 49-i dažnai (o gal ir visada?) ima keleivius jau nuo pat žiedo.
            49 važiuodamas iš Ateities gatvės i Kaimelio žiedą nestoja stotelėse, taip pat ir važiuodamas atgal. Nes neparašyta grafike jog reikia imti keleivius.

Comment

Parašė 2120 Rodyti pranešimą
              49 važiuodamas iš Ateities gatvės i Kaimelio žiedą nestoja stotelėse, taip pat ir važiuodamas atgal. Nes neparašyta grafike jog reikia imti keleivius.
              Neparašyta, bet jie vis tiek ima, kai važiuoja iš Kaimelio žiedo.
              Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

sekmadienį prie Kauno geležinkelio stoties

ir tradiciškai reportažas apie 20 maršrutą aptarnaujančius autobusas stovinčius krėvės pr. oras nėra labai palankus fotografuoti, bet tai kažkodėl žavi.
                tradiciškai scania autobusai ilsisi vakar

antradienį čia ilsėjosi Ajokki 5000E, Van Hool A300 ir Solaris apsisuko, pastovėjo kelias minutes ir išvyko į reisą.

Paskutinis taisė Karoleo; 2010.11.12, 20:58.

Comment

Vakar dirbo iki pietų 20ame Scania 1660 bet tada po pietų pakeitė jį 1075 o pati 1660 perkelė į 34 maršrutą.

Comment

kaip aš nevažiuoju link Druskininkų tada turi būtinai važiuoti koks nors vienetinis Kautros autobusas, šį kart. 180 šiandien išvyko į Druskininkus

vėlavo išvykti apie 10 min.

toliau Šakių AP

Baltarusių MAZ 251

Ir Druskininkų AP autobusai

Utenos Ap setra atrodo

Paskutinis taisė Karoleo; 2010.11.14, 13:58.

Comment

Gražiai atrodo toji 180-ta "Kautros" Setra

Comment

Parašė Eris Rodyti pranešimą
                        Gražiai atrodo toji 180-ta "Kautros" Setra
                        Tiesiog ilgas 315 GT-HD variantas. Manau, jog nėra logiška siųsti tokį didelį autobusą reisu tik per Alytų (ne ir per Prienus) ir šeštadienį, nes jis tą pačią dieną grįžta į Kauną ir žmonių nebūna daug, ne taip, kaip sekmadienį.

Comment

Gal teko važiuoti baltarusių MAZ autobusu(tas kur nuotraukoje).

Comment

Keletas šiandien darytų nuotraukų.
                            Naujasis TOKS'o Isuzu Turquoise Tourist.

Kautros Mercedes-Benz O404-10RHD Kaunas-Lazdijai. Kas važiavo į Rygą?

Kauno Kautros VW Crafteriuose jau veikia švieslentės. Nuolat rodomas maršruto numeris, o slenkančioje eilutėje rašomas reisas

Vilkaviškio Kautros Temsa Opalin. Įdomu, jog prieš kelias savaites jis atrodė kiek kitaip - priekyje esantis "Kautra" logotipas buvo spalvotas, garažinio numerio spalva ir šriftas buvo kitoks ir šone nebuvo "Kautra" užrašo... Tikėkimės, kad tai tas pats autobusas

Busturo Obradors ST/400 / EAG Ikarus. Retas svečias Kaune, visgi, atšalus orams į Palangą jo siųsti neapsimoka.

Telšių AP Setra S208H

Privačios firmos triašis Neoplan Cityliner.

Na ir šeštadieninis Gardino Radzimich iš Kauno išvažiavo tuščias...
                            Paskutinis taisė digital; 2025.07.22, 14:06. Priežastis: atkurtos foto

Comment

Busturo MAN pastoviai dirba maršrute ŠIAULIAI- VILNIUS ir ŠIAULIAI-KAUNAS.O vasarą važiuodavo į Palangą nepastoviai( busturo maršrutas yra sezoninis).

Comment

Busturo MAN pastoviai dirba maršrute ŠIAULIAI- VILNIUS ir ŠIAULIAI-KAUNAS.O vasarą važiuodavo į Palangą nepastoviai( busturo maršrutas yra sezoninis).
                                Šiauliai-Kaunas tikrai pastoviai nedirba - šiais metais Kaune jį matau antrą ar trečią kartą. Palangoje jį matydavau kone kiekvieną dieną tame sezoniniame maršrute.

Comment

Parašė Raikkonen Rodyti pranešimą
                                  Na ir šeštadieninis Gardino Bogan iš Kauno išvažiavo tuščias...
                                  Atvaizdas
                                  O kuo skiriasi Bogdanas nuo Radzimičiaus ir kuris čia yra iš tikrųjų?

Comment

Parašė Vytautas_LT Rodyti pranešimą
                                    O kuo skiriasi Bogdanas nuo Radzimičiaus ir kuris čia yra iš tikrųjų?
                                    Čia Radzimich, bet neįsivaizduoju kuo jis skiriasi nuo Bogdan. Galbūt Radzimich šiuos autobusus surinkinėja gavę iš Bogdan licenciją...

Comment

Parašė Raikkonen Rodyti pranešimą
                                      Čia Radzimich, bet neįsivaizduoju kuo jis skiriasi nuo Bogdan. Galbūt Radzimich šiuos autobusus surinkinėja gavę iš Bogdan licenciją...
                                      Aš taip ir pagalvojau, nes didžiausia tikimybė, kad baltarusių autobusas bus jų pačių gamybos. O dėl licencijos, tai greičiausiai taip ir yra.

Comment

Tai pas tave ilgos atostogos nuo birželio 1 iki rugpjūčio 31d. Baltas pavydas ima

Comment

Tai pas tave ilgos atostogos nuo birželio 1 iki rugpjūčio 31d. Baltas pavydas ima
                                          Deja, ne tokios ilgos, bet dviejų savaičių atostogoms Palangoje pakako. Taigi, arba Busturas kažkokiu būdu sužinojo, kad aš ten būsiu ir specialiai kiekvieną dieną siųsdavo šį autobusą, arba jis tikrai buvo prirašytas prie šio maršruto

Comment

Working...
                                          X