Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Viešojo transporto fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

šiandien Volvo 7700 hybrid mačiau 3 maršrute, prie klinikų buvo apie 14:15 val.

Comment

Parašė Raikkonen Rodyti pranešimą
      Keletas šiandien Kaune darytų nuotraukų.

Pirmosios partijos Setra 315 GT-HD, Kautra.
      Atvaizdas

Bova FHD 12 Futura, Mažeikių AP.
      Atvaizdas

Setra 315 HD, Klaipėdos AP.
      Atvaizdas

Perdažytas Kautra Temsa Opalin, nors gali būti, kad tai visiškai naujas Opalinas, tik numeriai senojo.
      Atvaizdas

Kaune Neoplan N516SHD Starliner, TOKS. (nemoku fotografuoti tamsiu metu ) Kautra Starlineris šiandien apie pietus važiavo į Druskininkus.
      Atvaizdas
      Idomu ar daznai tas "Toks'o" Stirlyner vaziuoja marsrutu Vilnius-Kaunas? Nes manau jog tai dazniausiai tik tarptautinius reisus aptarnaujanti masina..

Comment

Parašė Buss fanas Rodyti pranešimą
        Idomu ar daznai tas "Toks'o" Stirlyner vaziuoja marsrutu Vilnius-Kaunas? Nes manau jog tai dazniausiai tik tarptautinius reisus aptarnaujanti masina..
        Tik savaitgaliais, bet nevisais.
        Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

Parašė Raikkonen Rodyti pranešimą
          Tik savaitgaliais, bet nevisais.
          Idomu kodel butent tuo metu t.y.savaitgaliais Stirlyneris vyksta marsutu Vilnius-Kaunas? Kokius jis aptarnauja dazniausiai? Nes kazkada net Palangoje buvau ji sutikes

Comment

Šianden ant mano matyto "BMB" autobuso (dirbo 2 maršrutu) buvo uždėti lietuviški numeriai bei užklijuotos "Vilniaus autobusų" emblemos. Ką tai galėtų reikšti? Nejaugi VA išpirko šią transporto priemonę ?
            Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
            Marsrutai.lt tinklaraštis!
            SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Parašė Buss fanas Rodyti pranešimą
              Idomu kodel butent tuo metu t.y.savaitgaliais Stirlyneris vyksta marsutu Vilnius-Kaunas? Kokius jis aptarnauja dazniausiai? Nes kazkada net Palangoje buvau ji sutikes
              Į Ryga reisų skaičius nesikeičia, į kitus labai nesigilinau. Natūralu, kad savaitgaliais tarpmiestiniuose/tarptautiniuose maršrutuose kursuoja mažiau autobusų, todėl daugiau technikos lieka parke, iš kurių geriausi ir reikalingiausi autobusai vėl siunčiami į reisus.

PS. Tai Neoplan Starliner, o ne Stirlyneris

Comment

Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimą
                Šianden ant mano matyto "BMB" autobuso (dirbo 2 maršrutu) buvo uždėti lietuviški numeriai bei užklijuotos "Vilniaus autobusų" emblemos. Ką tai galėtų reikšti? Nejaugi VA išpirko šią transporto priemonę ?
                Irgi norėjau apie tai parašyti, bet aplenkei mane . Manau, kad šie numeriai reiškia, kad jam reikalinga laikina registracija, jei norima, kad jis važinėtų ilgiau. Jo valstybinis nr. 28637 BG. Vargu, ar jie tokį autobusą išpirktų - jis juk ne gamyklai priklauso, o vienai Navaros miesto transporto įmonei.
                Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                    Irgi norėjau apie tai parašyti, bet aplenkei mane . Manau, kad šie numeriai reiškia, kad jam reikalinga laikina registracija, jei norima, kad jis važinėtų ilgiau. Jo valstybinis nr. 28637 BG. Vargu, ar jie tokį autobusą išpirktų - jis juk ne gamyklai priklauso, o vienai Navaros miesto transporto įmonei.
                    Pats pastebėjau, kažkaip per ilgai jis Vilniuj užsibuvo...
                    O gal italai jį pigiau "įbruko" Vilniui kaip nereikalingą?
                    Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
                    Marsrutai.lt tinklaraštis!
                    SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Dar vienas naujas Kolegitos autobusas - MAN NL202 (ex Uestra-Reisen, Hanoveris, Vokietija)

Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

šiandien pagaliau pavyko važiuoti su Volvo 7700 hybrid Kaune, kai sustojo atidarė duris nesupratau ar jis ten užgęsta ar kas kad jokio garso negirdėti, užsidaro durys jokio perspėjimo, ir pradeda važiuoti, kelias sekundes pagalvoji, kad važiuoji troleibusu, nes garsas kaip kokio ject troleibuso ( nežinau kaip ten tiksliai tas lenkiškas pavadinimas) ir po tų kelių sekundžių pradeda ūžti variklis kaip įprasta. Toliau girdėti kažkokie bėgių gal perjungimo garsas ( nežinau nes nesu ekspertas). pats autobuso išplanavimas tai sedėti lb gerai, tik štai stovėti tai kažkaip neperdaugiausia vietos. važiuojant per duobes tai kaip įprasta viskas dreba, gal net daugiau nei solaris autobusuose bendras įvertinimas man patiko šitas autobusas

Comment

Comment

Parašė Aisttiiss Rodyti pranešimą
                            Va aš būtent dėl šito juodo autobuso ir klausiau. Koks čia modelis ir kieno jis yra?

Comment

Parašė redlynx Rodyti pranešimą
                              Va aš būtent dėl šito juodo autobuso ir klausiau. Koks čia modelis ir kieno jis yra?
                              Čia yra Neoplan N4014, o priklauso UAB Naujasis aitvaras, Vakaro žinių Olialia pupytėms

Comment

Bevartydamas albuma radau sena atvirute su Rygos autobusu stotimi,tik nezinau kelinti cia metai

Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛

Comment

2010 Rugsėjo 26 d.

2010 Rugsėjo 25 d.

Volvo B10M-60, 1982 metu.

MERCEDES BENZ O303, 1986 metu.

Volvo 7700 - vienas kelyje

Paskutinis taisė samanas; 2010.09.27, 15:15. Priežastis: Sutvarkyti linkai + prideta viena foto

Comment

Parašė Sefas20 Rodyti pranešimą
                                    Bevartydamas albuma radau sena atvirute su Rygos autobusu stotimi,tik nezinau kelinti cia metai

Atvaizdas
                                    Kažkur apie 1968-1973 m.
                                    "I killed the Bank" - Andrew Jackson

Comment

Parašė samanas Rodyti pranešimą
                                      2010 Rugsėjo 25 d.

Atvaizdas

Volvo B10M-60, 1982 metu.
                                      Pastarasis - Jonckheere Jubilee, Volvo tik važiuoklė.

Comment

Paskutinis taisė Eimantas; 2010.09.28, 09:34.

Comment

Parašė Karoleo Rodyti pranešimą
                                          Nuo kada priemiestiniai autobusai iš Arlaviškės stoja šioje stotelėje

PS. Stotyje tikriausiai fotografuota apie pusę dviejų...

Comment

Working...
                                          X