Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Viešojo transporto fotogalerija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė redlynx Rodyti pranešimą
    Aha tas Volvo labai gražus. Sakyčiau galėtų ir šiuos autobusus išbandyti:
    Atvaizdas

Atvaizdas
    Renkasi ne parkai, o autobusų gamintojai, kam ir ką duoti išbandyti. Dėl Mercedes-Benz jokių žinių nėra, bet Setrų panašu, jog niekas negaus išbandyti.
    Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

Parašė Wycka Rodyti pranešimą
      O toks?

Ir šią Scania galėtų išbandyti, labai gražus autobusas . Berods Krokuvoje arba kažkur netoli jos būtent tokie autobusai važinėja.

Comment

Scania,irgi neblogi danijoje vaziavau patiko ir grazus jie, Bet MB man asmeniskai nepatinka, ir kai idejai nuotrauka MB su pasleptais ratais negraziai ziurisi is sono
        Paskutinis taisė Sefas210; 2010.09.18, 13:35.
        Tauro apygarda (Stirnos rinktinė)| 立陶宛

Comment

/\ Ką padarysi, toks jau to Mercedes 0530G Busway dizainas... Nors man tai jie visai gražūs.

Comment

Solaris'o Urbino 12 CNG salonas
            Viskas apie keleivinį transportą http://www.ebus.lt/

Mano nuotraukos https://www.flickr.com/photos/134209824@N04/

Comment

Gražus

Comment

Parašė Mettal Rodyti pranešimą
                Aš vakar pro Solaris Urbino langą mačiau BMB važiuojant labai egzotišku maršrutu - nr. 35 .
                Pirmąkart girdžiu, kad bandomieji autobusai važiavo tokiais maršrutais.

Beje, abejoju, ar bus atsiunčiami bandyti ilgi autobusai.

Man tai iš forumiečių siūlomų mašinų labiausiai patiko Scania egzempliorius Wycka nuotraukoje. Triašis- kaip tik tokių ir reikia Vilniui.
                Paskutinis taisė Vilnietizz; 2010.09.18, 15:02.
                Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
                Marsrutai.lt tinklaraštis!
                SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Parašė Vilnietizz Rodyti pranešimą
                  Pirmąkart girdžiu, kad bandomieji autobusai važiavo tokiais maršrutais.
                  Deja, bet tokia yra ta žiauri tiesa .
                  Kažkaip nesu girdėjęs apie dujinius Setra autobusus. Beje, ta, kuri nuotraukoje, netinkama miestui - ten priemiestinis variantas. Šiaip iš viso Setra specializuojasi priemiestinių ir tarpmiestinių autobusų gamyboje, o miesto autobusai yra reti. Tokių Setrų pilna Latvijoje.
                  Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Aha tas Volvo labai gražus. Sakyčiau galėtų ir šiuos autobusus išbandyti:
                    Atvaizdas
                    O šis autobusas išties yra biodujinis? Nuotraukoje nematau tos dėžės ant autobuso stogo.
                    O dizainas tai labai gražus

Comment

O šis autobusas išties yra biodujinis? Nuotraukoje nematau tos dėžės ant autobuso stogo.
                      Scania Ethanol Hybrid
                      I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
                      Parama Siaurojo geležinkelio klubui

Comment

Parašė Wycka Rodyti pranešimą
                        Scania Ethanol Hybrid
                        Dėl tavo Scanios ekologiškumo aš neabejoju.
                        Mane domina, ar redlynx atvaizde yra ekologiškas autobusas, ar ne
                        Paskutinis taisė Vilnietizz; 2010.09.18, 17:43.

Comment

Dėl tavo Scanios ekologiškumo aš neabejoju.
                          Mane domina, ar redlynx atvaizde yra ekologiškas autobusas, ar ne
                          Tos dujų talpyklos nėra didelės, o Citaro autobusuose montuojamos maždaug tiek pirmosios autobuso dalies viduriu, todėl nuotraukoje nesimato. Užtikrinti negaliu, bet manau, jog čia CNG varomas autobusas.
                          Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

Dėl Mercedes Citaro 0530G Busway tai šimtu procentu garantuoju, kad jis - hibridinis autobusas. Na, o Setra tai pats paprasčiausias autobusas.

Comment

Solaris Urbino 12 CNG

Comment

Parašė Denis_Simonov Rodyti pranešimą
                                Solaris Urbino 12 CNG
                                Atvaizdas
                                Ir visai nepanašus į savo raudonus brolius Solaris Urbino 12

Comment

Parašė Hitas Rodyti pranešimą
                                  Ir visai nepanašus į savo raudonus brolius Solaris Urbino 12
                                  Kuo VISAI nepanašus? Skiriasi tik langai ir stogas.
                                  www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

Comment

Parašė amiko Rodyti pranešimą
                                    Kuo VISAI nepanašus? Skiriasi tik langai ir stogas.
                                    Sito netgi sedynes prastesnes

Comment

Parašė Pauliukas Rodyti pranešimą
                                      Pritariu. Senesniuose Solariuose sėdynės kur kas minkštesnės ir patogesnės, o čia kietos ir nepatogios.

Comment

Parašė Pauliukas Rodyti pranešimą
                                        Jus sedėjote siame Solarise?Sedynės tokios pat kaip ir pas Solaris Trollino 15AC,gal but siek tiek minkštesnės.

Comment

Ir šią Scania galėtų išbandyti, labai gražus autobusas . Berods Krokuvoje arba kažkur netoli jos būtent tokie autobusai važinėja.
                                          Ir pačioje Švedijoje.

Comment

Working...
                                          X