Ateis koks nors greit ir papriekaistaus, kad pokalbis apie tramvaju idetas i tema apie metro ir tai neva ypac nedera.
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Metro Vilniuje
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Parašė pauliaK Rodyti pranešimąNuskenavau iš šiandienos "Pastogės", gal kam nors bus įdomu
<straipsnis>
Bet Vilniuje tokia idėja tiktų jei tramvajaus linija eitų kokia Vokiečių , Pilies g., Gedimino pr., ar per Rotušės, Katedros a.
Comment
-
Parašė praetor Rodyti pranešimąAteis koks nors greit ir papriekaistaus, kad pokalbis apie tramvaju idetas i tema apie metro ir tai neva ypac nedera.
Comment
-
Nezinau ar labai cia naujiena, bet kazkur uzmaciau kad yra sukurtas puslapis www.vilniausmetro.lt . Dabar pats skaitaugera gyventi gerai
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimąNezinau ar labai cia naujiena, bet kazkur uzmaciau kad yra sukurtas puslapis www.vilniausmetro.lt . Dabar pats skaitau
Comment
-
Parašė c2h5oh Rodyti pranešimąTik nesupratau, kas šito puslapio tikrasis autorius. nejaugi tai asmeninė kažkokio Domo Petkevičiaus svetainė?Parašas :)
Comment
-
Parašė Svecias Rodyti pranešimąŽinoma, kad už jo kažkas stovi. Visi tokie "geradariai" tiek tramvajuas priešininkai tiek šalininkai turi savo globėjus, kurie už tokias pastangas atsilygina Arba bent mato aiškią galimybę ateityje gauti atlygi
Comment
-
Planuojamos Vilniaus miesto Metro linijos:
(Spauskite ant schemos, kad pamatytumėte geresnės kokybes vaizdą (~2,9MB))
Planuojamos Vilniaus miesto Metro linijos iki 2025 metų.Planuojamos Vilniaus miesto Metro linijos iki 2035 metų.
Planuojama pirmoji Metro linija Vilniuje:
(Spauskite ant schemos, kad pamatytumėte geresnės kokybes vaizdą (~1,5MB))
---- NAUJOJI VILNIA facebook'e ----
Comment
-
Norintys pamatyti, kaip atrodys Metro stotys senamiestyje, gali pažiūrėti į namo, esančio Vilniaus ir Islandijos gatvių sankirtoje, įrengtą požemį. Požemio plotas 2500 m2, aukštis Metro kelio lygyje 6 m., perono lygyje 4,5m. Statybos trukmė – 4 mėnesiai.
Copyright © 2007 vilniausmetro.ltPaskutinis taisė Maxas; 2007.02.08, 15:46.---- NAUJOJI VILNIA facebook'e ----
Comment
-
Tai aisku kad kazkas stovi uz nugaros ir finansuoja, o tas kazkas, tai antizuokine partija, kuri kisa pagalius i tramvajaus ratus. Bet siaip idomus puslapis, ir busimos trasos su datom pavaizduotos ir tyrimai atlikti (ir nereikejo samdyti kazkokiu ekspertu ir moketi simtais tukstanciu) ir kainos parasyta . Net ir pacio tunelio breziniai padaryti. Juokingiausia tai radau kur klausimu skyrelis, kazkas paklause kada prasides statybos, tai aiskiai ir parase - kovo 8d.
Praeita vakara stovedamas kamstyje uzmaciau ant masinos lipduka, nemanau kad pats susimaketavo ir uzsiklijavo:
Sunku iskaityti, bet uzrasas kazkas tokio: "Metro nebijo "kamsciu"".gera gyventi gerai
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimą<...>
Praeita vakara stovedamas kamstyje uzmaciau ant masinos lipduka, nemanau kad pats susimaketavo ir uzsiklijavo:
Sunku iskaityti, bet uzrasas kazkas tokio: "Metro nebijo "kamsciu"".
http://www.vilniausmetro.lt/informacija.php?action=6---- NAUJOJI VILNIA facebook'e ----
Comment
-
As tai jau uz metro. Jus tik paziurekit su kokiu entuziazmu ir nesvaistant pinigu viskas daroma . Netgi ir pirma metro linija man labai tiktu, nekalbant jau apie tas punktyrines linijas. Kitas dalykas, jau yra ir viena metro stotis pastatyta, liko tiktai nuo jos raustis tolyn.
Tikriausiai tas metro entuziastas gyvena Justiniskese, o dirba centre .
Atsiverciu siandienos "Sostine" ir ka as ten randu?:
gera gyventi gerai
Comment
-
Parašė Kema Rodyti pranešimąAs tai jau uz metro. Jus tik paziurekit su kokiu entuziazmu ir nesvaistant pinigu viskas daroma . Netgi ir pirma metro linija man labai tiktu, nekalbant jau apie tas punktyrines linijas. Kitas dalykas, jau yra ir viena metro stotis pastatyta, liko tiktai nuo jos raustis tolyn.
Tikriausiai tas metro entuziastas gyvena Justiniskese, o dirba centre .
Ir kiti maršrutai nelabai logiški, tikrai nevisur jo siūlomos trasos praeitų tose vietose, kur šiuo metu yra didžiausi visuomeninio transporto keleivių srautai. Labai jau abejoju jo taip vadinamos atliktos analizės kokybe.
Aš irgi norėčiau tokio kontrakto, kuris garantuotų mano firmai didelį kontraktą praktiškai iki pensijos ar dar daugiauPaskutinis taisė Svecias; 2007.02.08, 16:31.Parašas :)
Comment
-
Parašė Svecias Rodyti pranešimąMan irgi panašu, kad tas metro ir UAB "Rentinio" ar kaip ten ta firma vadinasi atstovas labai suinteresuotas maršrutu Spaudos rūmai - Žalias tiltas
Ir kiti maršrutai nelabai logiški, tikrai nevisur jo siūlomos trasos praeitų tose vietose, kur šiuo metu yra didžiausi visuomeninio transporto keleivių srautai. Labai jau abejoju jo taip vadinamos atliktos analizės kokybe.
Aš irgi norėčiau tokio kontrakto, kuris garantuotų mano firmai didelį kontraktą praktiškai iki pensijos ar dar daugiau
Comment
-
Parašė maxas Rodyti pranešimąPlanuojamos Vilniaus miesto Metro linijos:
Čia taip bet kas bet ką gali planuoti, aš taip pat sėkmingai galiu sukurti puslapį, kuriame bus suplanuota kosminių raketų paleidimo aikštelė vietoj Lukiškių aikštės ar panašiai
Tai dar nieko nereiškiaParašas :)
Comment
-
Parašė deep'as Rodyti pranešimąTavo minimos įmonės vadovas ir taip pencininkas, tad galėtų garantuoti kontraktą iki gyvenimo pabaigosParašas :)
Comment
-
Parašė Svecias Rodyti pranešimąŽinoma, kad už jo kažkas stovi. Visi tokie "geradariai" tiek tramvajuas priešininkai tiek šalininkai turi savo globėjus, kurie už tokias pastangas atsilygina Arba bent mato aiškią galimybę ateityje gauti atlygi
Comment
Comment