Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[VLN] Vilniaus naktiniai autobusai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #41
    reikia ne del to kad yra Vilniuj
    duosiu pvz su kuriuo daznai susiduriu tarkim po eurologys rungtyniu jei iskart leki i stotele speji ir tai buna isimciu bet jei uztrunki truputi ilgiau buna kelbu grizti namo.
    I love INNUENDO!

    Comment


      #42
      Kaune reikia. Pvz as, draugai lektumem dazniau savaitgaliais i centra, nes tarkim studentai ne kiekvienas gali leisti moketi 15Lt taksui kasdien. Manau tai yra butina centro atsigavimui, aisku ivaizdziui miesto.
      Mano kukli vizija:
      Paleisti visuomenini nakti bent jau penktad/sestad. Vaziuotu kas valanda. Kad nereiktu nakti islaidaut kontrolieriu atlyginimams-ilipima tik po vairuotojo duris ir iskart rodai/perki bilieta. Taip butu isvengta ir visokiu valkatu siautejimo Dar pvz uzsienyje maciau yra transportas sujungtas su policija, vairuotojas iskviecia, policija mato pulte, kur veiksmas vyksta, atvaziuoja. Cia siaip gal kiek is kitos operos, bet saugumo jausmas paskatintu naudotis dar daugiau pilieciu.
      Kritikuokit mano minti

      Comment


        #43
        Ps: net nepaleidus naktiniu reiktu prailginti puses marsrutu laika bent, kad paskutiniai isvaziuotu kokia 23:30 ar 24 vl..Eurolygos rungtynes tik vienas is pavyzdziu

        Comment


          #44
          Siūlau ne tik diskutuoti, o kreiptis į http://www.kaunoautobusai.lt/kontaktai.php su savo pasiūlymais. Štai puikus pvz:http://www.klaipedatransport.lt/index.php?2018515214. Jau ilgą laiką klaipėdiečiai bendrauja su Klaipėdos keleiviniu transportu ir patikėkite, jei jūsų pasiūlymas ar pageidavimas yra pagrįstas, tai šios įstaigos vadovybė niekada neatsisako padėti. Išbandykite

          Comment


            #45
            Ir Kaunas specialiai tam turi tinklapį, vienijantį viso viešojo susisiekimo aptarnavimą mieste. www.kaunas.lt/transportas arba http://transportas.kaunas.lt skiltyje "komentarai" galima parašyti prašymą/skundą/pasiūlymą.
            www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!

            Comment


              #46
              Mane tai labai nustebino, kei pries kelis metus Budapeste varem namo, kazkur po 2 val. nakties, ir maza to, kad vaziavom autobusu (apie ka vilniuje dar net girdeti nebuvo, ir mes apie tokius "bajerius" irgi nezinojom) tai jis dar ir pilnut pilnutelis buvo! As buvau apakes, ir maloniai nustebes! 8)

              Beje, del to kad siaip autobusu paslaugomis nesinaudoju, pries pora menesiu variau namo is tuso, ir galvojau kad eisiu pesciom, bet kai pirmoje stoteleje pamaciau sustojusi autobusa, buvau tikrai labai maloniai nustebes, ir negalejau nepasinaudoti jo paslaugomis! Negti bilieteli iskart nusipirkau!
              PS. Buvau vienintelis keleivis visa mano keliones laika :V

              Comment


                #47
                a man papasakokit, kaip nuo gostauto gatves (mane isleis ten) vilniuj atsidurti iki akademijos 4 matematikos ir informatikos instituto (santariskiu raj) na taksi nenoriu lekt

                Comment


                  #48
                  Parašė Tomkis Rodyti pranešimą
                  a man papasakokit, kaip nuo gostauto gatves (mane isleis ten) vilniuj atsidurti iki akademijos 4 matematikos ir informatikos instituto (santariskiu raj) na taksi nenoriu lekt
                  Nakti?!
                  Siaip pasinaudok www.vilniustrasport.lt zemelapiu

                  Comment


                    #49
                    na ne, bus rytas tada kai man reiks

                    Comment


                      #50
                      kiek supratau tai veza tik 34 ir 48 autobusai ten bet ar nuo gostauto vaziuoja nezinau gal kokiu mikriuku zinote? (sorry geresnes vietos neradau paklaust )

                      Comment


                        #51
                        Naktiniai autobusai važinės tik savaitgalių ir švenčių naktimis

                        Nuo balandžio 15 dienos dėl mažo keleivių skaičiaus ir vairuotojų trūkumo naktiniai autobusai Vilniuje važinės tik penktadienio ir šeštadienio naktį bei šventinių dienų išvakarėse, išskyrus poilsio ir šventinių dienų naktį prieš darbo dieną.

                        Šiuo metu penktadienio ir šeštadienio naktimis pervežama daugiau kaip pusė visų naktinių reisų keleivių – vasario mėnesį šių keleivių skaičius perkopė 13 tūkst. Iš viso naktiniais autobusais vasarį važiavo arti 24 tūkst. vilniečių. Penktadienio, šeštadienio naktimis vienu reisu vidutiniškai važiuoja 23 keleiviai, likusią savaitę jų skaičius tesiekia 11 žmonių.

                        Naktiniams autobusams aptarnauti visą savaitę reikia 23 vairuotojų, o tik penktadienio ir šeštadienio naktį bei šventinių dienų išvakarėse – perpus mažiau.

                        Priėmus šį sprendimą atsirado galimybė artimiausiu metu padidinti autobusų, aptarnaujančių sezoninius maršrutus į kapines ir sodus, skaičių.

                        http://www.vilnius.lt/newvilniusweb/.../?itemID=84443

                        Comment

                        Working...
                        X