Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Vilniaus apskrities viešasis transportas

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Svirkos vienas iš naujesnių pirkinių - 2009 metų Isuzu Harmony. Anksčiau priklausė vienai mokyklai Latvijoje.
    Taip pat šiame autobuse veikia Wifi ryšys. Ar veikia kituose šios įmonės autobusuose, neaišku.
    Paskutinis taisė ssnaiperis; 2014.11.30, 20:05.
    Daugiau mano nuotraukų >>
    Mano rajonas ir apylinkės >>

Comment

Fotoreportažas iš Ukmergės, darytas šiandien (gruodžio 12 d.)

Naujųjų Castrosua pristatymas įvyko ne 14 valandą, kaip čia buvo minėta, o ~17 valandą - kartu miesto eglutės įžiebimu. Ukmergėje buvau ~12 valandos iki 16:15.

Taigi, šiandien priemiestyje dirbę autobusai. Visi fotografuoti autobusų stotyje:
      Arna #40 į Vaivadiškius

Erikoisori Star 20 #7 į Mišniūnus

Saffle #43 į Antakalnį

Paskutinis taisė ssnaiperis; 2014.12.12, 21:39.

Comment

Delta 200 #35 į Vaivadiškius

.

Tiek man matytų autobusų, kurie dirbo priemiestyje.
        Toliau eis miesto autobusai, kuriuos užmačiau dirbančius maršrutuose
        Paskutinis taisė ssnaiperis; 2014.12.12, 21:50.

Comment

Hainje #13 1 maršrutas

Mercedes benz 0405N2 #19, kuris mažiau nei po 5min išvažiavo į 1 maršrutą

Miesto maršrutuose dirbo Berkhofai, kurie daugiausiai krito į akį:
          #1056, 4 maršrutas

#1059, 1 maršrutas

Ir po autobuso išbandymo valdžiai, grįžtantis į parką #1072.

Toks trumpas reportažėlis. Dėkui už dėmesį

Comment

Jau senokai Vilniuje, bet nuotraukų dar neteko matyti - dar vienas TOKS'o Mercedes-Benz O550 Integro. Nuo ankstesniųjų skiriasi ne tik spalva, bet ir sėdimų vietų skaičiumi - šiame 53+1. Šiandien Vilnius-Trakai, bet dažniau dirba specialiuosiuose darbuotojų vežimų maršrutuose.
            Paskutinis taisė digital; 2025.07.08, 16:26.
            Daugiau mano nuotraukų >>>

www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija.

Comment

Pasirodo Svirka visuose autobusuose (!) įdiegė belaidį internetą

Comment

Parašė ssnaiperis Rodyti pranešimą
                Pasirodo Svirka visuose autobusuose (!) įdiegė belaidį internetą
                Totaliai visuose?
                Net ir seniausiuose iš važiuojančių?
                Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!

Comment

Užteko pamačius Saffle įsitikinti, jog visuose..

Comment

Belaidis internetas ten veikia nuo rugsėjo 15 dienos.

Comment

Labai abejoju, kad visuose Svirkos autobusuose įrengtas Wi-Fi ryšys. Turbūt tik tuose, kurie kursuoja tarpmiestiniais maršrutais Vilnius-Švenčionys ir Vilnius-Pabradė.
                      Marsrutai.lt -viešojo transporto tvarkaraščiai
                      Marsrutai.lt tinklaraštis!
                      SVARBU! Pokyčiai Vilniaus viešajame transporte nuo liepos 1 dienos!

Comment

Na kiek man teko matyti kursuojancius i Vilniu, tai tuose yra.

Comment

Pavyko pagauti dar vieną Ukmergės "dujoką" nr.1073, kuris šiandien dirbo 6 maršrutu. Nuotraukoje galima pamatyti kaip buvo suprogramuota priekinė švieslentė: Švieslentės veikimas analogiškas Kaunui, tik čia "bėga" eilute mažesnės raidės. Šaunuoliai, kad švieslentes suprogromavo.

Fotografuota su telefonu
                          Paskutinis taisė Arelis; 2014.12.28, 18:13.
                          My Flickr
                          My Trainpix

Comment

Castrosúa City Versus CNG, valst. numeris HMT 227, Vilniaus autobusų stotis. 203 maršrutas, Vilnius - Elektrėnai.

Paskutinis taisė digital; 2025.07.08, 16:29. Priežastis: atkurta foto

Comment

Nuo šių metų iš Valentinos Perepečo IĮ maršrutus perėmusio VRAP'o transportas. Paskutinėmis V. Perepečo IĮ maršrutų aptarnavimo dienomis važinėjo vos vienas mikroautobusas į Nemenčinę...

146 į Skirgiškes.

144 grįžta iš Nemenčinės ir išvažiuoja 145 į Raudondvarį.
                              Paskutinis taisė digital; 2025.07.08, 16:30.

Comment

http://www.miestai.net/forumas/showp...postcount=1199
                                Čia buvo užvirusi diskusija dėl maršrutų lentelių.

Bet ne visi vairuotojai keičia lenteles. Kaip ir šis Mercedes-Benz Sprinter važiuoja ne į Vilnių, o į Trakus.

Comment

Čia yra ne tarpmiestinis maršrutas (pagal statusą, ne pagal pradinį-galinį punktus) - jam nepriklauso turėti dvipusę lentelę.
                                  Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Visuomenę klaidinančią informaciją skelbti draudžiama, tuo tarpu argi taip nėra, jei autobusas važiuoja į Trakus, o rašoma į Vilnių?

Rajoninio transporto apipavidalinimas paliktas savivaldybėms, tačiau daugelis jų nurodo SM keleivinių transporto priemonių apipavidalinimo nuostatus kaip dokumentą, kuriuo reikėtų vadovautis. Jame tikrai nėra prieinama iki tokių kraštutinumų kaip lentelių sukiojimas, tokiu atveju reikėtų įstatymu nurodyti kad vairuotojas sustojęs stotelėje privalo atidaryti duris keleiviui įlipti. Visa tai turėtų būti savaime suprantamas dalykas.

Comment

Trakų AP Mercedes-Benz O405 № HJC 421, GN 173, išvyksta į Lentvarį.

O čia TAP'o naujokas - Mercedes-Benz O405 № HMU 537, GN 174, atvyko iš Daugirdiškių.

Elektrėnų KŪ Castrosúa City Versus № HMT 225 atvyko iš Elektrėnų.

Comment

Nuo sausio 1 d. vietoje 73-io 255 maršrutas. Matyt prirašytas prie Trakų rajono.

Priemiestinių autobusų tvarkaraštis iš Savanorių stotelės.

Comment

EKŪ Castrosua City Versus nr. HMT226, Vilnius, Savanorių pr.

Paskutinis taisė digital; 2025.07.08, 16:32.
                                          Viešojo transporto temų rodyklė >>

Comment

Working...
                                          X