Parašė Garbanius
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
Tai gal išleido, kad patestuot realiom sąlygom. Vis tik savaitgalis, mažiau eismoParašė Garbanius Rodyti pranešimąSu laiku viskas turbūt, bet kam jie skuba tuos autobusus į maršrutus išleist, jiem trūkumas ar kaip suprast dar juk savaitgalis
Comment
-
Tiesa sakant apie tas naujas (Naudotas) Scanias negaliu pasakyti nieko gero apart, kad juose šilta (nors kaip autobusui iš Norvegijos galėtu but šilčiau) ir, kad sedynės minkštos. Visa kita - FE!
Per duobes važiuoja kietai, dreba dar labiau nei senos Scania, Variklis dirba labai garsiai, durys gan sunkiai darinėjasi, kameros yra bet abejoju, kad filmuoja kanors... Dar vienas pliusas: Galinės durys atidaromos mygtuku šalia durų.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
jo ta ir aš pastebėjau. O apie švieslentes tai nėra kompų dar...Parašė Garbanius Rodyti pranešimąIr dar, kas per peckeliai klijuoja ženklus ant durų lipti leidžiama/draudžiama. Nelygiai užklijuoti labai jau nesolidžiai atrodo...Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
-
Neįtema, bet girdėjau jog jie gaus ir Nauju Solaris U12 IVParašė EDlectus Rodyti pranešimąLinksma matyti Oslo (Scania) autobusus Kaune. Jie buvo pakeisti 54 naujais MAN autobusais
šaltinisMano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
2006
Comment