Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Kauno autobusų fotogalerija
Collapse
X
-
Nuo kada mikruškė tapo autobusu? Tai gal joje galima pravažiuoti su elektroniniu bilietu?Parašė Garbanius Rodyti pranešimą
Comment
-
Nesupratau pretenzijos. Čia autobusų, kaip transporto priemonių, fotogalerija, o ne kaip keleivinio transporto rūšių.Parašė zn76 Rodyti pranešimąNuo kada mikruškė tapo autobusu? Tai gal joje galima pravažiuoti su elektroniniu bilietu?
Comment
-
Čia jokia ne pretenzija. Atsiprašau, jeigu taip supratote.Parašė Mettal Rodyti pranešimąNesupratau pretenzijos. Čia autobusų, kaip transporto priemonių, fotogalerija, o ne kaip keleivinio transporto rūšių.
Tema vadinasi "Kauno autobusų fotogalerija", tai aš ir paklausiau kodėl maršrutkė buvo priskirta prie autobusų.
Comment
-
Taigi jau paaiškino. Mikroautobusai, kaip transporto priemonė, yra irgi autobusai, tik mažesni.Parašė zn76 Rodyti pranešimąČia jokia ne pretenzija. Atsiprašau, jeigu taip supratote.
Tema vadinasi "Kauno autobusų fotogalerija", tai aš ir paklausiau kodėl maršrutkė buvo priskirta prie autobusų.www.nvtka.lt - Nacionalinė viešojo transporto keleivių asociacija. Tapk ir tu jos dalimi!
Comment
-
Wow!Parašė Raikkonen Rodyti pranešimą
O aš dar bėdavojau, kad Karosos Vilniuje miestui gėdą daro
.
Kiek šitom relikvijom metų ir iš kur juos išvis gavo tokius?
Comment
-
Parašė rytis001 Rodyti pranešimąRelikvijos palyginti nėra senos 1995-1998 metai pagaminimo panašiai,tiesiog pasenes modelis gaminamas kažkur nuo 1980 .Parašė pauliaK Rodyti pranešimąWow!
O aš dar bėdavojau, kad Karosos Vilniuje miestui gėdą daro
.
Kiek šitom relikvijom metų ir iš kur juos išvis gavo tokius?
Comment
-
Galėtu neišiminėti kompiuteriu ir netingėti nes atrodo kai nežinia kas...Parašė Gintaras663 Rodyti pranešimąTaip, arba tingi suinstaliuoti informacija arba išmontuoja šviestentes. Nors mane tai piktina, nes pas šiuos yra net kompiuteris suvesti kryptis.Mano nuotraukas naudoti be mano leidimo DRAUDŽIAMA!!!
Comment
Comment