Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[KLP] Rimkų kelio rekonstrukcija

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #21
    vaizdas atgal.


    Link sankryžos su Šilutės keliu.


    Vėl atgal:


    Tolumoje sankryža su Šilutės keliu: po viaduku tiesiai kelias link Lėbartų, Šernų, dešiniau į sankasą link Priekulės (Šilutės), į dešinę priešais viaduką dar nusuka keliukas link Laistų sodų, o viršuje Jakų - Šilutės kelias. Šį mazgą dar kerta Smeltalės upė.
    Sankryžai jau eikalingas remontas, nes dažnos avarinės situacijos dėl apdulkėjusių kelkraščių stulpelų, žvyruotų kraštų ir normalaus kelio dangos žymėjimo nebuvimo.
    GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

    Comment


      #22
      Eismas. Nuo šiandienos visą savaitę dėl pervažos ir kelio remonto darbų bus visiškai uždraustas eismas per Rimkus. Vairuotojams rekomenduojama rinktis kitus kelius. Į Lėbartus ir atgal pro Jakų žiedą veš 11A ir 11B maršrutų autobusai.

      www.kl.lt
      2008 06 11
      GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

      Comment


        #23
        Kelios liepos 3 dienos nuotraukos:







        GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

        Comment


          #24
          Incidentas mano akyse įvyko. Savivartis pradėjo važiuoti atgal, kad praleisti nuo pervažos važiuojantį kraną (jo strėlė netilpo), ir nepamatęs prispaudė lengvąją.


          Prie bendros sumaišties dar prisidėjo ir geležinkelio remonto darbai šalia pervažos.
          GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

          Comment


            #25
            Į Klaipėdą – pro Rimkus

            Giedrė Balčiūtė

            Klaipėdiečiai greitai vėl galės iš uostamiesčio išvažiuoti ir sugrįžti pro Rimkus. Eismą gyvenvietėje ruošiamasi atnaujinti už poros savaičių.

            Rekonstruoti baigs lapkritį

            Rimkų kelio rekonstrukciją atliekančios bendrovės „Lemminkainen Lietuva“ technikos direktorius Vytautas Babarskis atskleidė, kad eismą čia žadama atnaujinti dar iki magistralės rekonstrukcijos pabaigos. Rimkų kelio rekonstrukcija oficialiai turėtų pasibaigti iki lapkričio 15 dienos, o eismas juo bus atnaujintas greičiausiai antrąją rugpjūčio dekadą. „Artimiausi mūsų planai – įrengti skaldos pasluoksnį, po to pakloti du kelio sluoksnius ir tada leisti eismą abiem kryptimis. Tik kol bus dedamas paskutinis sluoksnis, porai dienų eismas Rimkuose gali būti vėl uždarytas“, – aiškino V.Babarskis.

            Nubaudė ir vietinius

            Šiuo metu pro Rimkus leidžiama važiuoti tik viešajam transportui ir rimkiškiams. Tačiau dienraštį „Klaipėda“ buvo pasiekę vietos gyventojų skundai, kad važiuodami Rimkų keliu jie buvo nubausti kaip kelių eismo taisyklių pažeidėjai. „Gyventojus baudžia Eismo priežiūros skyriaus pareigūnai, ne mes. Mes dokumentų netikriname ir nežiūrime, kas važiuoja. Nors ir taip matosi, kuris žmogus suka tik į gyvenvietę, o katras važiuoja toliau“, – kalbėjo pašnekovas.

            Keis ir pervažos dangą

            Rimkų kelias po rekonstrukcijos ne tik turės naują dangą, bet ir taps platesniu. Rekonstrukcijos metu jo važiuojamoji dalis bus praplatinta nuo 6,5 iki 7-8 metrų.

            Po remonto Rimkų gatvė turėtų būti geriau apšviesta, šalia kelio nutiesti patogesni pėsčiųjų ir dviračių takai, sutvarkyta geležinkelio pervaža. Senoji jos danga bus pakeista į miesto tipo minkštą guminę.

            www.kl.lt

            2008 08 01

            Pervažos danga jau pakeista.
            GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

            Comment


              #26
              Rimkų gatvę kelininkai saugo greideriais
              http://www.ve.lt/?data=2008-10-16&ru...2008&gem=video
              GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

              Comment


                #27
                Baigtas Rimkų g. remontas

                Penktadienį bendrovė „Lemminkainen Lietuva" Valstybinei kelių direkcijai pranešė, kad baigė Rimkų gatvės remonto darbus.

                Pagal sutartį kelio rekonstrukcijos darbai turėjų būti baigti iki lapkričio 15 d., tačiau remontas baigtas viena diena anksčiau nei numatyta. Atliktus darbus dabar turi įvertinti speciali komisija.

                Per daugiau nei pusmetį įgyvendinus Rimkų gyvenvietės gatvių rekonstrukcijos projektą sutvarkyta kelio dangą,, šaligatviai, apšvietimas, lietaus kanalizacija. Važiuojamoji dalis buvo paplatinta nuo 6,5 iki 7-8 metrų.

                Rimkų gatvės remontą finansavo Klaipėdos miesto savivaldybė ir Lietuvos automobilių kelių direkcija. Šiam projektui buvo skirta 9,3 mln. litų.

                http://klaipeda.diena.lt/naujienos/m...emontas-177475

                Comment


                  #28
                  Rimkų kelias lauks pastabų

                  Po ilgai lauktos Rimkų gatvės rekonstrukcijos vairuotojai gali lengviau atsipūsti. Nepasibaigus projekto terminui - iki jo likus vienai dienai - ketvirtadienį kelio darbai baigti.

                  Dabar kelias bus perduotas Savivaldybės administracinei komisijai, kuri per mėnesį turės pateikti išvadas apie kelio tinkamumą naudoti.

                  "Esminių pokyčių tikrai nebus, tačiau komisija gali turėti kokių pastabų", - "Vakarų ekspresui" sakė Savivaldybės administracijos Statybos ir infrastruktūros plėtros skyriaus vedėjos pavaduotojas Romualdas Stasiulis.

                  Rimkų gyvenvietės gatvių rekonstrukcijos projektas iš dalies buvo finansuojamas Savivaldybės, kuri 900 metrų atkarpai, nuo pervažos iki susikirtimo su Lanko gatve, taip pat šaligatvių, lietaus nuotėkų ir apšvietimo įrengimui skyrė 3 mln. 600 tūkst. litų. Likusi Rimkų gatvės atkarpa buvo tvarkoma už Lietuvos automobilių kelių direkcijos lėšas.

                  Darbus atliko bendrovės "Lemminkainen Lietuva" Klaipėdos filialas.

                  Jis Lietuvos automobilių kelių direkcijai išdidžiai pasigyrė ketvirtadienį baigęs rekonstrukcijos darbus.

                  Tačiau pavakarę, 15-16 val., po darbo namo užmiestin važiavę klaipėdiečiai tokiems kelininkų teiginiams nebūtų pritarę - "Lemminkainen" technika dirbo kaip dirbusi, užtvėrusi "baigtą" rekonstruoti kelią.

                  Dėl to naujosios Rimkų gatvės debiutas buvo paženklintas kaip reta dideliais transporto kamščiais.

                  http://www.ve.lt/?data=2008-11-14&ru...rub=1190113119

                  Comment


                    #29
                    Komisija: atitvaro reikia

                    Antradienį rekonstruotą Rimkų gatvę apžiūrėjusios komisijos pirmininkas konstatavo, kad virš nuožulnaus šlaito tarp 5-ojo ir 6-ojo kelio kilometrų reikėtų įrengti apsauginį atitvarą.

                    Apie akivaizdų jo poreikį šio pirmadienio "Autosalono" priede rašė "Vakarų ekspresas".

                    Komisija, kurią sudarė Lietuvos automobilių kelių direkcijos, Klaipėdos apskrities viršininko administracijos bei Klaipėdos savivaldybės administracijos, policijos bei aplinkosaugininkų atstovai, įvertino lapkritį oficialiai baigtos rekonstrukcijos rezultatus.


                    Anot Lietuvos automobilių kelių direkcijos projektų įgyvendinimo skyriaus vedėjo Sauliaus Rulio, rekonstrukcijos rezultatai darą neblogą įspūdį.

                    Tačiau komisijos nariai sutarė, kad automobiliams skirto kelio, kurį dubliuoja dviratininkams ir pėstiesiems skirtas takelis, pakraštyje reikia įrengti atitvarą.

                    Nors šioje kelio atkarpoje nėra juodųjų dėmių - ypač didelio avaringumo vietų, o ir pagal standartus atitvaras čia neprivalomas, jo būtinybę diktuoja sveikas protas.

                    "Taigi tam, kaip įgyvendintas projektas, pritariame, tačiau kaip pastabą įrašysime, jog reikia įrengti atitvarą. Pačiame projekte toks dalykas nebuvo numatytas", - sakė komisijos pirmininkas.

                    Jo teigimu, atitvaras turi aprėpti visą ruožą nuo autobusų stotelės iki saugumo salelės

                    http://www.ve.lt/?data=2008-12-09&ru...rub=1190113119

                    Comment


                      #30
                      Rimkų gatvės dviračių takas:
                      Dviračių takai Klaipėdoje
                      GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

                      Comment

                      Working...
                      X