Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[KAU] P. Vileišio (Vilijampolės) tilto rekonstrukcija

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• liutass
    replied
    Parašė Dzipas Rodyti pranešimą
    Stulpai šiek tiek tamsesni nei turėklai, ir gan panašūs į esančius ant Aleksoto tilto. Gal švies oranžine spalva?
    Kad nepanašūs. Paprasti metaliniai nudažyti stulpai. Šiandien jau ant višaus sumontuoti "dvišakiai" lempoms uždėti.

Komentuoti:

• Guest's Avatar
    Guest replied
    Man spalva labai patinka (asmenine nuomone). Isskiria tilta is aplinkos, suteikia konkretu kontura, universali spalva deranti bet kokios aplinkos fone (bet kuriuo metu laiku).

Komentuoti:

• Sausuolis
    replied
    Normalu viskas čia yra spalva tikrai nėra bloga, svarbiausia pačios rekonstrukcijos kokybė, ko aišku mes turbūt nepatikrinsim, o spalva pakeičiamas reikaliuks, jei tik kas norės, o tokias emocijas, kaip Gerb.Adata, nesuprantu, žmonės dirba savo darbą, ir nemanau kad jau jie idiotai, tuo labiau ka bepadarytų visiems neįtiks ir iškart atsiras galvojančių, kad tik jie čia viską supranta,,,...... beje patariu palaukt pabaigos, gal dar paaiškės , kad čia buvo antras sluoksnis grunto (tik geltono),

Komentuoti:

• daktaras
    replied
    /\ na žiūrint kokią tu laikai oranžine juk didžioji dalis šviestuvų mieste šviečia panašiai

Komentuoti:

• Dzipas
    replied
    Stulpai šiek tiek tamsesni nei turėklai, ir gan panašūs į esančius ant Aleksoto tilto. Gal švies oranžine spalva?

Komentuoti:

• vaidaslt
    replied
    ne gruntas o spalva.
    o KD neskiria geltonos nuo oranzines

Komentuoti:

• Kirkas
    replied
    tai reiškias ta oranžinė spalva tik gruntas?

Komentuoti:

• qwerty_
    replied
    http://kauno.diena.lt/dienrastis/mie...eltonai-163429:
    Tiltas nušvis geltonai

Mantas Tomkūnas, Kauno diena, 2008-10-21

© Evaldo Butkevičiaus nuotr.

Baigiamo remontuoti Vilijampolės tilto turėklai neseniai nudažyti geltonai. Tai atkreipė kauniečių dėmesį.

Geltoną spalvą turėklams parinko "Miestprojekto" architektai. Ne visi miestiečiai, pamatę tiltą, nušvitusį naujomis splavomis, buvo patenkinti.
    "Tiltas per daug ryškus, galėjo parinkti kitą spalvą, kuri atrodytų solidžiau", – replikavo netoli baigiamo remontuoti tilto sutiktas kaunietis Romas.
    "Man ši spalva atrodo netinkama. Galėjo nudažyti, pavyzdžiui, žaliai. Tokia spalva ne taip rėžtų akį", – antrino kitas praeivis.

Kitiems kalbintiems miestiečiams naujasis tilto įvaizdis patiko.
    "Man gražu, šviesi spalva nuteikia geroms emocijoms", – aiškino kaunietė Inga.
    Kauno savivaldybės Komunalinio ūkio skyriaus vedėjas Valius Knokneris teigė, kad tilto remonto darbai baigiami ir maždaug po pusantro mėnesio juo galės riedėti automobiliai.

"Dauguma darbų jau atlikta. Planuojama tiltą atidaryti gruodžio 3 d. Liko pakloti asfaltą, padengti danga šalitilčius, nudažyti turėklus ir įrengti apšvietimo stulpus bei nutiesti troleibusų linijos laidus", – pasakojo V.Knokneris.

V.Knokneris teigė, kad tilto rekonstrukcija nepabrango ir miestui kainuos 18 mln. litų.

Komentuoti:

• Adata
    replied
    Spalvinis sprendimas visiškas mėšlas!!! Už tokį darba projekto vadovui atimčiau atestacija. Koks asilas galėjo sugalvoti tokias spalvas!!! Idijotai !!!!

Komentuoti:

• Kirkas
    replied
    pasireiškė bandos instinktas jei vienam nepatiko,kitas nors ir manydamas priešingai pritaria tam,velnias žino kokiom paskatom,dabar vienam patikt pradėjo ir paskui jį atsiradanta sukilėlių
    sorry uz offtopic

Komentuoti:

• x21
    replied
    Siaip ir man patinka...

Komentuoti:

• TKO
    replied
    Hmmm. Is pradziu abejojau del tos oranzines spalvos. O dabar toks overkill man ima patikti. Pagyvins pilka rudens vaizdeli

Komentuoti:

• NkkZalgir
    replied
    tai aina sau onrazinis tiltas ant Kauno

Komentuoti:

• liutass
    replied
    Jau stato ir šviestuvus. Taip pat geltoni stulpai.

Komentuoti:

• Andrewass
    replied
    Parašė TotaS Rodyti pranešimą
    Jeigu tureklu spalva butu juoda, kontrastas tarp orandzines ir juodos spalvos atrodytu labai graziai ir + orandzinius tureklus labai greit aprasines valdalai ir atrodys baisiai
    Lygiai taip pat ir kaip ir juodus Nors dėl spalvos, tai man irgi nepatinka...

Komentuoti:

• TotaS
    replied
    Jeigu tureklu spalva butu juoda, kontrastas tarp orandzines ir juodos spalvos atrodytu labai graziai ir + orandzinius tureklus labai greit aprasines valdalai ir atrodys baisiai

Komentuoti:

• Vaidosius
    replied
    Kažin, tokie turėklai suprojektuoti buvo ar Kauno tiltai sugalvojo šitoj vietoj pataupyti ir pastatyti tuos baisius turėklus?

Komentuoti:

• x21
    replied

iPhone foto

Komentuoti:

• x21
    replied
    2008-10-14:

iPhone foto
    Paskutinis taisė x21; 2008.10.14, 19:59.

Komentuoti:

• Andrewass
    replied
    Parašė PukiS Rodyti pranešimą
    girdejau savivaldybej vos mustynes nekilo, kai kakzuris nariu pasiule buskeviciui lipt ir savo skudurus nuo tilto stulpu susirinkt seip klounas geras jis, vien i jo iniciatyvas paziurejus pastaruju metu, stadiono neliest, herbus nuo tilto nukabint (galetu rimtai pats lipt ir dauzyt).
    geriausia vis dėlto buvo kaina, berods 200 tūkstančių ))) duokit man juos padarysiu studentų talką su kopėčiom ir nebeliks tų herbų ))

Komentuoti:

Working...
X