Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[KLP] Šiaurinis išvažiavimas. Liepų g. rekonstrukcija

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #81
    Tomasl
    Bet galima pravazioti tiesiai, sekanciam svesofore apsisukti ir paskui pasukti i ta prospekta... ir nereikes stoveti "kamstyje".
    Paskutinis taisė Romas; 2007.12.31, 14:48. Priežastis: Rašybos klaida

    Comment


      #82
      Puikus infrastrukūros sprendimas Klaipėdoje-Šiaurinis išvažiavimas iš Klaipėdos. Iškart yra jaučiamas automobilų srauto sumažėjimas Liepojos plente link centro.Ryte neliko beveik jokių spūsčių, ir nebereikia kirsti centro, kad išvažiuot greitai iš šiaurinės miesto dalies. Liko tik sulaukti kada bus rekonstruotas Jakų žiedas, bei žiedinės sankryžos kitose miesto dalyse.. Tada bus galima sakyti, jog Klaipėdoje lengvas ir ypač greitas susisiekimas

      P.S. Dėl spūsčių ties "Senukais": nemanau, jog ten buna didelė problema palaukti keletą minučių, kol pasuksite į Šiaurės prospekta..
      Neslidokas :)

      Comment


        #83
        /\ Vakare eismas į tą naują gatvę suka į kairę nuo Mokyklos-Liepų g.
        Nepasirūpinta padaryti juostą sukimui į kairę.
        Tėra dvi juostos, nors vietos ten pakanka.

        Nesuprantu, kodėl ir vakare veikia šviesoforas Liepų / Artojo g.
        Juk jis reikalingas tik ryte, kai autobusai iš Autobusų parko suka į kairę.

        Comment


          #84
          Kelio gale – pabaigtuvės

          Giedrė Balčiūtė

          Šiaurinio išvažiavimo iš Klaipėdos uosto kelias pagaliau nutiestas. Tai patvirtinta vakar vykusiu oficialiu jo atidarymu. Beveik keturi kilometrai kelio buvo nutiesti per trejus metus ir kainavo per 67 milijonus litų.

          Pirmojo etapo metu buvo nutiestas beveik 1,7 kilometro ilgio Šiaurės prospektas, sujungęs Kretingos ir Liepų gatves bei šiame ruože pastatytas naujas geležinkelio viadukas. Darbai baigti pernai lapkričio pabaigoje.

          Kitą projekto dalį sudarė 2,25 kilometro ilgio Liepų gatvės rekonstrukcija iki Palangos plento, įskaitant ir Liepų gatvės geležinkelio viaduko rekonstrukciją bei tilto per Danę statybą. Naujasis kelias pagerino susisiekimą su Klaipėdos uostu, palengvino eismą šiaurinėje miesto dalyje ir sumažino čia susidarančias automobilių spūstis.

          Lietuvos automobilių ir kelių direkcijos generalinis direktorius Virgaudas Puodžiukas žadėjo, kad šiemet bus pradėtas ir dar vienas didelis projektas. Jakų žiedas bus rekonstruotas ir virs trijų lygių sankryža.

          Jau baigiamas ruošti pirmojo etapo darbų projektas ir šiemet turėtų prasidėti statybos. Darbus žadama pabaigti per porą metų.

          www.kl.lt
          GE. Tbilisis / თბილისი | GE. Batumis / ბათუმი | GE. Aukštutinė Svanetija / ზემო სვანეთი

          Comment

          Working...
          X