Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

[PL]"Via Baltica" Lenkijoje. Augustavo, Suvalkų ir Lomžos aplinkkeliai [E67/ S8-S61]

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

/\ Tuščios kalbos.
    Įdėk bent vieną nuotrauką arba neteršk šios temos.
    Beje, ne tokiam nefotografuojančiam chamavotam piliečiui dera aiškinti, kurias nuotraukas ir kiek jų reikia įkelti.

P. S. Nuotraukų į kitą pusę nėra visų pirma todėl, kad esu už 1000 km nuo Lietuvos. O ar bus tinkamas oras ir bus noras, dabar sunku pasakyti.
    Paskutinis taisė Romas; Vakar, 20:59.

Comment

Parašė Romas Rodyti pranešimą
      /\ Tuščios kalbos.
      Įdėk bent vieną nuotrauką arba neteršia šios temos.
      Beje, ne tokiam nefotografuojančiam chamavotam piliečiui dera aiškinti, kurias nuotraukas ir kiek jų reikia įkelti.

P. S. Nuotraukų į kitą pusę nėra visų pirma todėl, kad esu už 1000 km nuo Lietuvos. O ar bus tinkamas oras ir bus noras, dabar sunku pasakyti.
      Žmogau, nustok elgtis kaip vaikas.
      Pamastyk logiškai, kodėl aš turėčiau išsigalvoti, kad pasirodo vienoje siauresnėje pusėje greitis sumažintas? Kad apsijuokti prieš visus kaip dabar pats elgiesi?
      Labai daug gražių epitetų ir veiksmažodžių prirašai, bet kai grįši pro ten ir pamatysi 60 ženklus tikrai apkaltinsi blogą orą ar nuotaiką.
      Va kitiem negali būti nei blogo oro, nei blogos nuotaikos, nei kad vairuodamas nefotografuoju, nei kad šį kartą važiavau į priešingą pusę ir naktį, nei jie gali būti nutolę nuo tos vietos kur reikalauji foto, nes netiki žodžiu.
      Jau ne vieną kartą prašei įrodymų, tiek šioje atkarpoje, tiek ties rekonstrukcija prie Marijampolės, kur buvai neteisus dėl ženklų, dabar tai bus trečias mano pastebėtas atvejis. Įvardink mano atvejus kuriuose aš neteisus.

Dėl nuotraukų kėlimo manau esu įkėlęs daugiau nuotraukų nei vidutinis forumo naudotojas.

Pasielgsiu tavo stiliumi, įkeliu foto (DI) ir dabar tu ją paneik su įrodymais, kad tai netiesa.
      Click image for larger version

Name:	1757788007113.jpg
Views:	72
Size:	1,32 MB
ID:	2220163

Comment

Working...
      X