Beje, cia yra tai, ka as vadinu kamscu
 Idomu ar Vilniuje galima pamatyti ka nors panasaus kaip Maskvoje (nuotraukos)?! 

Bet aš manau, kad Vilniaus gyventojai dėl kamščių nemeluoja, sako vadinas jie yra. Tik masteliai atitinka miesto mastelius.

Jeigu tau taip bus geriau, man asmeniskai nera sunku
 Ir nepagalvok, tikrai nebandau cia nieko pasiepti, tiesiog lyginant su pasaulio mastais, Vilniuje kamsciu kaip ir nera, kas ir yra labai puiku. Zodziu, neuzpyk, nieko blogo nenorejau pasakyti, ar ko izeisti. Ir tau sekmes!!!

Čia gal koks standartizacijos departamentas nustatė tokį kamščių matą?

Čia gal koks standartizacijos departamentas nustatė tokį kamščių matą?

Zinau, kad jo nuomone ne rodiklis, bet jau greit ir as pats galesiu isitikinti, kad nelabai Vilniuje kamsciu buta
 (6 savaites beliko)! 

Kamštis yra tada, kai eismas sustoja dėl per didelio jo srauto, jei taip yra, tai koks skirtumas, nors ir Skuode tai vyktų, tai yra kamštis. Mes kalbam apie Vilniaus kamščius, o kad Čikagoj ir Maskvoj yra didesni kamščiai tai reiškia tik tiek, kad Čikagoj ir Maskvoj yra didesni kamščiai ir nieko daugiau. Sutinku, kad maskviečiui, pripratusiam prie 7 juostų kamščių, Vilniuje atrodo jog eismas išvis nykus 
 Kažkodėl ši diskusija man absurdiška. Tas pats, kas įrodinėt, kad vanduo šlapias.

Kamštis yra tada, kai eismas sustoja dėl per didelio jo srauto, jei taip yra, tai koks skirtumas, nors ir Skuode tai vyktų, tai yra kamštis. Mes kalbam apie Vilniaus kamščius, o kad Čikagoj ir Maskvoj yra didesni kamščiai tai reiškia tik tiek, kad Čikagoj ir Maskvoj yra didesni kamščiai ir nieko daugiau. Sutinku, kad maskviečiui, pripratusiam prie 7 juostų kamščių, Vilniuje atrodo jog eismas išvis nykus 
 Kažkodėl ši diskusija man absurdiška. Tas pats, kas įrodinėt, kad vanduo šlapias.
 Dar karta pabreziu, kai nuvaziuosiu i Vilniu isitiknsiu, kad ten kamsciu nelabai yra
 Beje,gal gali paskyti kur ju ieskoti?
 T.Y. tokioje gatveje, kokiu laiku, nes as tikrai prasuksiu paziureti ar ten imanoma uzstrigti bent kokiomis 3 valandomis
 Ir as tau pritariu, kad si diskusija nieko gero ne duos, tad nebeverta jos ir gvildenti

Dar karta pabreziu, kai nuvaziuosiu i Vilniu isitiknsiu, kad ten kamsciu nelabai yra
 Beje,gal gali paskyti kur ju ieskoti?
 T.Y. tokioje gatveje, kokiu laiku, nes as tikrai prasuksiu paziureti ar ten imanoma uzstrigti bent kokiomis 3 valandomis
 Ir as tau pritariu, kad si diskusija nieko gero ne duos, tad nebeverta jos ir gvildenti
 O tau rūpimais klausimais neatsakysiu, nesu vilnietis, apie kamščius sprendžiu iš Vilniaus nuotraukų 

As dar karta sakau, ne vadinau nieko kaimieciasi, todel nereikia iskraipyti mano zodziu. Jeigu nesupratai, mano zinutes, tai persiskaityk kokius 2-3 kartus ir tada viskas bus aiksu

O tau rūpimais klausimais neatsakysiu, nesu vilnietis, apie kamščius sprendžiu iš Vilniaus nuotraukų 
Comment