Parašė spirit
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[VLN] Geležinio Vilko gatvės pratęsimas iki Molėtų pl.
Collapse
X
-
-
Kažkaip man dar iki šiol yra keista, kad yra tiesiama su tokia skiriamaja juosta
Komentuoti:
-
Truputį foto komentarų:
Čia matyt kažkur gerb. klewas ir kiti nepatenkinti darbais gyvena
O čia jau nepatenkintų darbas(juokauju).
Man pasirodė, kad tų medžių ten dar visai normaliai liko, na, nebent iškirs.
Komentuoti:
-
Parašė klewas Rodyti pranešimąO tau atrodo, kad kai statė tą namą trečioje foto - jau buvo kažkokia skalda? Nejuokauk.
Aš pirkau savo butą 2000-aisiais. Apie jokią skaldą net kalbos nebuvo... Bet aš asmeniškai nesiteisinu
Tik keista, kad atsiranda gudragalvių, kurie po laiko mėgsta vaizduoti labai protingus. Na kam taip elgtis? Dar sakyčiau nieko tokio jei žmogus daug matęs, daug patyręs, daug žino. Bet šiuo atveju...
Komentuoti:
-
Parašė Svecias Rodyti pranešimąTik tikėjausi, kad pastatys 2 lygių sankryžą, nes tikrai 1 lygio neužteks.
Komentuoti:
-
Parašė klewas Rodyti pranešimąO tau atrodo, kad kai statė tą namą trečioje foto - jau buvo kažkokia skalda? Nejuokauk.
Aš pirkau savo butą 2000-aisiais. Apie jokią skaldą net kalbos nebuvo... Bet aš asmeniškai nesiteisinu
Parašė klewasTik keista, kad atsiranda gudragalvių, kurie po laiko mėgsta vaizduoti labai protingus. Na kam taip elgtis? Dar sakyčiau nieko tokio jei žmogus daug matęs, daug patyręs, daug žino. Bet šiuo atveju...
Komentuoti:
-
Tik keista, kad atsiranda gudragalvių, kurie po laiko mėgsta vaizduoti labai protingus. Na kam taip elgtis? Dar sakyčiau nieko tokio jei žmogus daug matęs, daug patyręs, daug žino. Bet šiuo atveju...
Komentuoti:
-
Tik nesakykit, netikėjot, kad Molėtų plentas bus pagaliau užbaiginėjamas.
Komentuoti:
-
O tau atrodo, kad kai statė tą namą trečioje foto - jau buvo kažkokia skalda? Nejuokauk.
Komentuoti:
-
Parašė klewas Rodyti pranešimąUch koks ponas Spirit protingas...
Kaip tau atrodo kelintais metais pastatytas namas dešinėj kelio pusėj (trečia foto)?...
Iš tamstos komentaro susidaro įspūdis, kad pats esi labai įžvalgus ir sugebi matyti daugel metų į priekį, taip? Gal ir mums čia pora savo pastebėjimų?..
Nesmerk žmonių. Ypač pats nebūdamas pranašesnis.Pats gyvenu 200 metrų nuo būsimos Šiaurinės gatvės. ir ką? Pastatys, tai bus pastatyta. Esmė tame, kad, Ponai, nesidomim šių dienų istorija, o tiksliau neįgyvendintų miesto objektų istorija, o ji gan plati. Vilniuje daug užmirštų gatvių ir jungčių.
Komentuoti:
-
Uch koks ponas Spirit protingas...
Kaip tau atrodo kelintais metais pastatytas namas dešinėj kelio pusėj (trečia foto)?...
Iš tamstos komentaro susidaro įspūdis, kad pats esi labai įžvalgus ir sugebi matyti daugel metų į priekį, taip? Gal ir mums čia pora savo pastebėjimų?..
Nesmerk žmonių. Ypač pats nebūdamas pranašesnis.
Komentuoti:
-
Parašė zadox Rodyti pranešimąDėkuj už nuotraukas. Puikiai matosi 3 ir 4 nuotraukose jog kelias eina visai šalia gyvenamųjų namų...
Ir čia tipo medžiai turi tą triukšmą išsklaidyti????
Komentuoti:
-
Dėkuj už nuotraukas. Puikiai matosi 3 ir 4 nuotraukose jog kelias eina visai šalia gyvenamųjų namų...
Ir čia tipo medžiai turi tą triukšmą išsklaidyti????
Komentuoti:
-
Pritariu zadox, triukšmas dieną naktį sveikatos neatneša.
Be to ir saugu nėra kai didžiulis eismas praktiškai kieme vyksta. Todėl garso-izoliacinės sienelės būtinos šalia gatvių einančių arti namų.
Triukšmo barjerų yra gana plati gama. Galima rasti ir skaidrių:
Komentuoti:
-
To Svečias:
aš irgi pilnai tave suprantu. Gyvendamas toli nuo kelio niekada nesuprasi kas tai yra dieną - naktį ūžiantis triukšmas. skaudanti galva ir nepilsėjęs organizmas.
Man šita biznio idėja atėjo būtent dėl to, kad aš nekenčiu triukšmo. pats Varšuvoje gyvenau šalia "Wislostrada" atšakos ir žinau ką tai reiškia namo aplinka be, o poto su pastatytais triukšmo barjerais...
O kol Lietuvoje bus statomi tokie barjerai kaip šalia "panoramos" tai visi tik ir galvos apie tas sieneles, kaip pilkas ir niekam nereikalingas...
Ateis laikas suprasi...
Linkėjimai!
Komentuoti:
-
Parašė zadox Rodyti pranešimąKeisčiausia jog projektavimo metu, atlikus PAV (poveikio aplinkai vertinimą), buvo nustatyta jog triukšmo slopinimui bus užsodinti medžiai ir kažkurioje vietoje supiltas pylimas....
Kur jį žada pilti?
Galėtų Vilniuje pradėti triukšmo barjerus statyti...
o poto apželdinti. Ir gražu, ir žalia, ir triukšmas jau ne tas...
Apželdinus gal kiek geriau, bet rudenį, žiemą, pavasarį vistiek bus nyki aklina siena
Kažkaip nejauku būtų, jei važiuotume per miestą, o visą laiką iš abiejų pusių būtų aklina siena ir retkarčiais pamatytume aukštesnių pastatų viršutinius aukštus. Tikrai būtų nelabai malonus vaizdas.
Komentuoti:
-
Keisčiausia jog projektavimo metu, atlikus PAV (poveikio aplinkai vertinimą), buvo nustatyta jog triukšmo slopinimui bus užsodinti medžiai ir kažkurioje vietoje supiltas pylimas....
Kur jį žada pilti?
Galėtų Vilniuje pradėti triukšmo barjerus statyti...
o poto apželdinti. Ir gražu, ir žalia, ir triukšmas jau ne tas...
Komentuoti:
Komentuoti: