Ką mano vilos gyventojai apie pasirašymą, galbūt reikėtų kiekvienam namui atskirą parašyt pretenziją?
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
[KAU] Butai Noreikiškėse, Stirnų g.
Collapse
X
-
kiek žinau rašo visi bendrą...Parašė Rasa R Rodyti pranešimąKą mano vilos gyventojai apie pasirašymą, galbūt reikėtų kiekvienam namui atskirą parašyt pretenziją?
Comment
-
O ar skaitet pretenzija ji labai aiski ir konkreti nera jokiu isvedziojimu ar grasinimu, tiesiog issakytas nerimas ir klausimai i kuriuos noretume gauti atsakymą...Parašė gediminas0817 Rodyti pranešimąRasa R is kurio Jus buto ?
del pretenzijos pasirasymo nezinau, mum nedaug Viloj truksta, gal pabaigs.
Manau viskas civilizuotai kaip ir turi buti... O ne pazadai ir neaiskumas visiskas...
Comment
-
gerimantai gal gali persiust pretenzija i pm ?
nes mes jos kaip ir neskaitemPaskutinis taisė gediminas0817; 2008.08.13, 14:48.
Comment
-
Ruošiuos gyvent trečiam bute, šiaip norėčiau ir aš paskaityti pretenziją, gal gali kas nors persiųstiParašė gediminas0817 Rodyti pranešimąRasa R is kurio Jus buto ?
del pretenzijos pasirasymo nezinau, mum nedaug Viloj truksta, gal pabaigs.
Comment
-
Na as maciau tik pradini varianta kur nuo musu namo, kiek zinau jau yra ir pakoreguotas nuo visu... Gal kas kitas turi paskutini varianta?Parašė gediminas0817 Rodyti pranešimągerimantai gal gali persiust pretenzija i pm ?
nes mes jos kaip ir neskaitem
Comment
-
Ai tai tuos kazkiek matem, bet kazkaip nelabai jie atitinka tikroves...Del to, kad dare kaip norejo, tai tikra tiesa, jau vien kai santechnika suvedziojo pats darbu vykdytojas krapste galva, nes ne toks buvo planas... Poto duju vamzdzius neatvede iki vietos irgi skambinom klausti net pats apsiputojes keikesi...Parašė Arturas N Rodyti pranešimąGerimantai, projekteli sioki toki galejai pasivartyt, jei tik zinoma kalbejai su namo darbu vadovu..nors kazi ar daug naudos is to,- dare kaip kas sugalvojo, t.y. isvis negalvodami. beje, manau pats pirmas namukas visai neblogai pastatytas.
Comment
-
tai malonu susipazint kaimyneParašė Rasa R Rodyti pranešimąRuošiuos gyvent trečiam bute, šiaip norėčiau ir aš paskaityti pretenziją, gal gali kas nors persiųsti
mes 4 bute
Comment
-
Pretenzija pas IngaN, jos mobilus auksciau jau buvo minimas...Parašė gediminas0817 Rodyti pranešimąpas ka bus pretenzijos pilnas variantas su parasais ? mes siandien negalime 19 val, tai bandysim ta zmogu pagaut veliau arba ryt.
as tures pretenzija parasykit mum i pm mob nr. mes taip pat prisidesim
Comment
-
supratauParašė Gerimantas Rodyti pranešimąPretenzija pas IngaN, jos mobilus auksciau jau buvo minimas...
Comment
-
Gediminai, manau susidarys ir taip nemazai tu parasu, nepergyvenk, nes dabar juk ne individualiai rasom, o masiskaiParašė gediminas0817 Rodyti pranešimąpas ka bus pretenzijos pilnas variantas su parasais ? mes siandien negalime 19 val, tai bandysim ta zmogu pagaut veliau arba ryt.
as tures pretenzija parasykit mum i pm mob nr. mes taip pat prisidesim
As galvojau issiusti registruotu laisku ir uzsisakyti saknele, kad jau gavo vadinamas direktorius, bet tai padarysiu rytoj.
Comment
Comment