pas notara sutvarkyta, elektrikai pagal nulipo nuo rankinio - sia savaite zada pabaigti viska, kita savaite praspakliuos siules, issiurbliuos ir atiduos raktus (na zinoma pries tai pastate radijatoiu)...
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Kvartalo Gargžduose naujakuriai
Collapse
X
-
tai gerai tau,sake nuo 9 auksto i apacia eina,tai man pirmam dar turbut teks palaukt..Parašė Andre Rodyti pranešimąpas notara sutvarkyta, elektrikai pagal nulipo nuo rankinio - sia savaite zada pabaigti viska, kita savaite praspakliuos siules, issiurbliuos ir atiduos raktus (na zinoma pries tai pastate radijatoiu)...
Comment
-
jei cia reiks perklot,tai kentes musu kisenes..Parašė Andre Rodyti pranešimąHidrostatyba ir Melnragėje gatvę klojo trinkelėmis.... Po kelių metų reikėjo perkloti viską iš naujo...
Comment
-
Kaip iš mūsų?Parašė ERROR Rodyti pranešimąjei cia reiks perklot,tai kentes musu kisenes..
Juk yra garantijos?
Comment
-
kazi kaip ten su tom garantijom ..Parašė Ieskotojas Rodyti pranešimąKaip iš mūsų?
Juk yra garantijos?
Comment
-
Žmona mano dirba statybinej organizacijoj, jų sutartyse būna parasyta kaip ir mūsų kad garantijos suteikiamos pagal LR statybų kažkokį ten įstatymą. Ir 5 metus jie taiso savo brokus, nes normali įmonė rūpinais savo įvaizdžiu.Parašė ERROR Rodyti pranešimąkazi kaip ten su tom garantijom ..
...Tai aš manau, kad bent pora meteliu tai tikrai kažkas turėtu reaguot ir taisyt savo klaidas.
Comment
-
paskaityk ir pasakykParašė Andre Rodyti pranešimąPrarabai lapkričio vidury jau nieko nebesiūlo. Sako geriausiai gruodžio 1.... Reiktų paskaityt kas ten sutarty rasoma apie nepridavima laiku....

Comment
-
Nieko nerasomaParašė ERROR Rodyti pranešimąpaskaityk ir pasakyk
...Ten pie kitos salygos parašyta, kad atsiradus nenumatytiems darbams pridavimas gali užtrukti ir kad tai niekieno kaltė vo
Comment
-
ten tai jo,lievai padaryta biski,kol nepridave galima jiems pasakyt,kad ka pakeistu ?as pakabinamu nezadu det..Parašė Andre Rodyti pranešimąPas mane su gartraukiu išvis bajeriai buvo: pajungus gartraukį yra uždengiama ventiliacijos šachta. O pačios angos yra palubėje. Kadangi ruošiuosi dėt pakabinamas lubas, tai jos bus beveik pasleptos....
Comment
-
Čia tai dar geriau. Man tik reiks pas notarą perrašyti sutartį, nes iš banko imu visus 100%, o ten reikia turto vertinimo, kad būtų įvertinta 10% daugiau nei moku Gemesitai. Vienu žodžiu Gemesita yra truputi prigrybavusi, o notarė prisijungė... Nežinau kaip baigsis. Jei reiks vėl notarei mokėti, tai nesmagu...Darbas žmogų daro garbingu,
o tinginystė laimingu
Comment
Comment