Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Trinapolio 9 (Žvalgų g.) naujakuriai

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #41
    Sveiki, gal ka domintu murinis garazas, esantis apie 150m nuo namo i Baltupiu puse?
    Asmenine zinute atsiuskite jei domina.

    Dekui ir atsiprasau uz reklama
    "Jeigu žemės ūkyje dirba 80 proc. žmonių - šalyje badas, o kur žemę dirba iki 5 proc. gyventojų - maisto produktų perteklius"

    Comment


      #42
      Bankas metė savo klientą ir išnyko

      http://www.lrytas.lt/verslas/rinkos-...-ir-isnyko.htm

      Comment


        #43
        /\ Ganėtinai tendencingas straipsnis, kuriame didžioji dalis vietos skirta tik vienos pusės argumentams.

        Comment


          #44
          Sveiki,

          Nuo Trinapolio 9/11 komplekso statybų pabaigos praėjo kiek daugiau nei 10 metų. Gal kažkas iš gyvenančių arba gyvenusių ten galėtumėt trumpai, arba netrumpai pasidalinti patirtimi, įvardinti pagrindinius už ir prieš pagyvenus ten ilgesnį laiką.
          Kol kas randu tik ribotą, praeito dešimtmečio informaciją, keliuose skirtinguose forumuose, kuriuose visi kaip ir čia referuoja į gyventojų forumą http://www.trinapolio9.info, o jis, kaip suprantu, jau kurį laiką nebeprieinamas.

          Taip pat gal kažkas susidūręs ar šiaip kažką daugiau žino apie šiuos dalykus:

          1) Iki manęs atėjo (viena boba sakė) lygio informacija, kad komplekso butuose trūkinėja sienos. Klausimas ar daugiau nei kituose naujos statybos namuose? Pačiam teko lankytis 2 butuose vienam iš 11b būtų matėsi gana daug tiek vertikalių tiek horizontalių, bet neplačių įtrūkimų, kitam 9a pastebėjau tik vieną vetikalų kampe.
          Kažkas minėjo kad namas pastatytas ant pelkės, tai pradėjau domėtis ir atkasiau pakankamai tikslų 1933m Vilniaus topografinį žemėlapį ir panašu kad Trinapolio 11 tikrai stovi ten kur kažkada buvo pelkė (kaip ir pagrinde visas Ozo parkas). Trinapolio 9 ant +- normalios žemės.

          2) Nors abu daugiabučiai turi savo katilinę, žmonės skundžiasi didokomis sąskaitomis už šildymą, lyginant su kitais naujos statybos namais. Kai kurie teigia kad tai dėl susidėvėjusių langų tarpinių.
          Kaip ten yra iš tikrųjų? Ar sumažėja šildymo saskaitos susitvarkius langus?
          Kol kas teko matyti tik vieno 60kv buto šildymo saskaitas, tai šalčiausią mėnesį apie 83Eur. Čia daug ar mažai kaip šiam kompleksui? Gal kas galit parašyt kiek mokat?

          3) Vienam senam naujakurės bloge skaičiau, kad požeminiam parkinge visada būna drėgna, net kai sausa lauke. Ant kiek tai didelė problema? Ar tai susiję su tuo, kad beveik visas parkingas yra po vidiniu kiemeliu iš kurio drėgmė nori nenori patenka į parkingą?
          Ar garažuose situacija geresnė?

          4) Ar 16 aukštų korpusai turi reikšmingų privalumų/trūkumų palyginus su 11a korpusais?
          Paskutinis taisė outofmemory; 2018.03.17, 11:39.

          Comment


            #45
            Gyvenau ten kelis metus (9A), tai kazkiek info galiu duot:
            1. Sienu skilinejimu tikrai nebuvo daugiau nei kitur. Draugai yra mineje, kad kokybe siek tiek prastejo su kitais etapais, t.y. 11 name
            2. Saskaitos tikrai nebuvo mazos, nes langai nuo grindu iki pat lubu ir jie buvo gan ne ekonomiski (kameu skaicius mazas). 70kv 2 kambariu bute saskaitos budavo nuo 150 iki kokiu 400 litu (jei jau norejai, kad tikrai butu silta
            3. Del garazo sunku kazka pasakyt, bet jo neturejimas (mano atveju) reiksdavo parkingo medziokle po darbo, nes po darbo labai daug zmoniu I sporto kluba varo. Veliau, apie kokia 21-22val, jau gali pastatyt visai nesunkiai masina
            4. Del 16-a aukscio skirtumu su kitais.. nelabai daug galiu pasakyt. 16-os aukstu dalis (bent 9A) turejo 2 liftus, kai 11 aukstu dalis turejo tik po viena lifta.

            Garso izoliacija gera net lyginant su dabartinaiis daugiabuciais. Kaimynus labai labai retai girdedavau. 9 namas turi bug’a del virsutiniu aukstu terasu, kai lija, ten tarpu uzpildas lietaus vandeni dazo ir taip purvina zemiau esancius balkonus. Valymas kainuoja labia daug pinigu. Valymui kartais taiko nuolaidas, nes visos imones jau zino situacija, kai pasakai, kad is Trinapolio g.
            Vieta daugiabucio labia faina, nes Verkiu parkas salia, nera teritoja uzstatyta stipriai, o jei dar ir butas kazkiek auksciau (8-16 aukstai) tai labai faina vaizda gali turet per langus

            Comment


              #46
              Nu jo, ką tik dar kartą patikrinau saskaitas, kur man siuntė brokerė, tai pasirodo blogai atsimenu sumas ir šalčiausią mėnesį buvo 83Eur, pataisiau net pradiniam poste. Ir sprendžiant iš to, kad butas pardavinėjamas ir karšto vandens visa ziema prisukta po 1 kūba, tikriausiai ten buvo užsukta iki minimumo. Nu vienu zodziu įdomi situacija, įdomu ar įmanoma tuos langus sutvarkyti kad skirtumas būtų reikšmingas. Aišku ne pasaulio pabaiga turbūt, į metus apie 100Eur brangiau nei kitam name su našesne šildymo sistema

              Dėl lifto tai good point, kažkaip neatkreipiau dėmesio, kad vienur jų 2 kitur 1, nors ir mačiau. Matomai dvigubai daugiau remonto ir priežiūros.

              O kiek čia žemiau esančių aukštų nudažo? Visus ar tik pora viršutinių?

              Comment


                #47
                Visus alei vieno nudazo (9 namo). Beje, pakankamai nemazi mokesciai liftu, apsaugu ir viso kito - 30-35eur (pries kelis metus, 70kv buto), bet zinau kad pirmininkas keitesi, tai gal kazka sumazino veliau.

                Comment

                Working...
                X