Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Naujos statybos namų stogai - kokia kokybė?

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Naujos statybos namų stogai - kokia kokybė?

    Renkantis butą naujos statybos name, dažniausiai nežiūriu į paskutinį aukštą. Gal be reikalo? Gal kas turit (geros ar blogos) patirties su n.statybos stogais? ar čia tik tikro lietuvio sindromas trukdo rinktis paskutinį aukštą?

    konkrečiai kalba eina apie YIT Kaustos Lazdynų projektą Kaune, bet jei kas turit asmeninės patirties su stogais (patys paskutiniame aukšte gyvenat) - pasidalinkit! Ačiū!

    #2
    Gal ir ne be reikalo. Nes stereotipai veikia.
    Ką tik pardaviau butą paskutiniame aukšte (senos statybos) - gyvenant problemų nebuvo, bet pardavinėjant - ne vienas potencialus pirkėjas nubyrėjo vien pabijojęs paskutinio aukšto.

    Comment


      #3
      Kaip tai gyvenime susikloste kad esu aukslalipys-montotojas, tad ant sogu praleidziu nemazai laiko. Bent Vilniuje esu pabuvojas at daugelio nauju patatu, nera situacija kritine, taciau broko pasitaiko daznai. Ishyshneja kita tendevcija- nehernetihki fasadai, o ypatingai tos vietos kur jungesi pvz ventiliuojamas su aliuminiu, taciau daug priklauso nuo rangivo.
      IDG service

      Comment


        #4
        gyvenant manau didelių problemų neturėtum, bet parduodant - tikrai daug kas baidosi paskutinio aukšto ir ko gero ilgai baidysis. Tai paveiks buto likvidumą bei kainą. Nors jei rinkčiausi butą, man dabar paskutinis aukštas būtų didelis privalumas - neturėti kaimynų viršuje yra super!

        Comment


          #5
          as kaip aukscio bijau ir visa gyvenima pragyvenau 1 aukste tai man butu baisu kokiam 9 ar 12 . dabar pirkau buta 4auskte tai manau apsiprasiu greitai

          Comment


            #6
            O ka manot apie paildoma silumos praradima per stoga?
            Ar nevertetu i tai kreipti demesio?
            Kulinarija, receptai

            Comment


              #7
              Parašė WooHoo Rodyti pranešimą
              O ka manot apie paildoma silumos praradima per stoga?
              Ar nevertetu i tai kreipti demesio?
              Jeigu stogas izoliuotas gerai, tai jokių problemų dėl to neturėtų kilti.
              Šiaip ar taip, tai geriausiai matosi žiemą, ypač kai šlaitinis stogas. Jeigu sniegas laikosi - šilumos izoliacija pakankamai gera. Jeigu sniegas tirpsta ar slenka - savaime aišku. Taip pat iš vidaus pamatavus lubų temperatūrą galima susidaryti įspūdį. Saulėtą vasaros dieną taip pat pasijaučia prastos izoliacijos "privalumas" - kepykla.

              Comment

              Working...
              X