Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Geriausio būsto beieškant...

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #81
    Dėl tų 30% tai man regis gali būti, kad jie paprasčiausiai nebegali tiek nuleisti, nes ir bankai yra uždėję tam tikras grindis, kur žemiau jų nebegalima pardavinėti.

    Comment


      #82
      galit būti ramūs jokio didelio perimtų daiktų siūlymo iš bankų pusės nesulauksit, kaip ir kainų mažėjimo žemiau "savikainos", tik ne statytojo, o banko užskolinto skaičiuko ant naudingo kvadrato. Nes toks planas, nes taip reikia. Nuostoliai nurašomi, turtas perduodamas į "blogą banką" kur jis juos konservuoja ir lauks tinkamos progos atsikratyti, bet dar ne dabar ir tikrai ne į minusą sau. Ypač jei Nordea vis tik suvalgys Swedbanką, tai bus tikrai ramu ilgam, nes šitie nespėjo į vajų ir gan sausi baloje sėdi, lauks savo eilės pūstelt burbuliuką ir tada išsiparduoti ant bangos naujos.
      Jūsų,
      Analitikas PlėtRa™

      Komentaro autorius neatsako už nieką išskyrus save - galvokit savo galva, jis nėra Jūsų dvasinis gyvenimo vadovas.

      Comment


        #83
        Parašė Analitikas PlėtRa Rodyti pranešimą
        galit būti ramūs jokio didelio perimtų daiktų siūlymo iš bankų pusės nesulauksit, kaip ir kainų mažėjimo žemiau "savikainos", tik ne statytojo, o banko užskolinto skaičiuko ant naudingo kvadrato. Nes toks planas, nes taip reikia.
        Čia tu darai prielaidą, kad bankai labai protingi. Bet žiūrint į tai, kokią krizė vyksta pasaulyje ir kaip elgėsi bankai, šita prielaida neatrodo tokia akivaizdi. Netgi priešingai, atrodo, kad net bankų vadovybė nesuprato, kokius produktus jie stumdo (už gerus komisinius, žinoma), koks jų tarpusavio ryšys ir ant kokios bombos jie sėdi.

        Apie lietuviškus filialus patyliu iš viso. Jie tik vykdytojai ir nieko nesprendžia.


        Nuostoliai nurašomi, turtas perduodamas į "blogą banką" kur jis juos konservuoja ir lauks tinkamos progos atsikratyti, bet dar ne dabar ir tikrai ne į minusą sau.
        Nurašomi tai nurašomi, bet kokia kaina fiksuojama? Kuo didesnė kaina, tuo mažesni nuostoliai. Bet jeigu kaina virš rinkos kainos, tai turim banką-zombį. Ir šituos žaidimėlius galima žaisti iki to laiko, kol atsiras pasiūla už rinkos kainą.

        Visi forumuose gudrus sneket apie nusiderejima 30%, bet ar realiai kas nusidera, ar bent jau zino tokiu atveju? Noriu pirkti nauja busta vidutines klases, rinkoje kaina ~4000Lt nu ir niekas ir ntsniku ir paciu vystytoju neleidzia kainos tu nelemtu 30% gi + kad ir moku grynais iskart. Ir nera taip kad net leistusi i kalbas jie sako negalim pasiulyt tokiu kainu, viskas. Taip kad deja nerealiai man tos 30% nuolaidos atrodo...
        Tai tu perki butą ar nuolaidą? Gal nori buto Perkūnkiemyje - pradinė kaina 10 000 lt/kvadratas, bet tau padarys 50% nuolaidą Manau, kad reikia orientuotis į galutinę kainą (tenkina/netenkina), o ne į nuolaidos dydį.

        Comment


          #84
          prajuokinai, turiu as galutine kaina, butas kuri nusiziurejes neatitinka tos kainos ant tu 30% taciau vystytojai net nesileidzia i kalbas del tokiu nuolaidu, kaina yra siuo metu rinkoje egzistuojanti. O visa esme mano pasisakymo, kad tie kurie "gudrus" kuriems nuleidzia 30% ir daugiau matyt nelabai domisi siandienine rinkos situacija, nes tokiu nuolaidu nuo "realios rinkos kainos" nieks nedaro, nebent agentai kurie ja dirbtinai papucia...

          Comment


            #85

            Urbanistas N. Siciūnas tegia, kad su priemiesčiai kelia daugiausia problemų miestams, o jas reikia spręsti struktūriškai.
            Miesto teoretikai, apžvelgdami, kaip per dešimtmetį plėtėsi šalies miestai, vardija aibę socialinių ir urbanistinių klaidų.
            Jos gyvenimo kokybės požiūriu užmiestį paverčiančių problematišku ir pilku. Tik įsigijus namą užmiestyje suvokiama, ką reiškia visiška priklausomybė nuo automobilio, pasigendama šaligatvio, kuriuo vaikas galėtų nueiti iki mokyklos ar darželio, ir kuris dėl teisinės sistemos gali niekada neatsirasti.

            Susitaiko su problemomis
            „Vienintelis idealas, ko žmonės nori iš savo nuosavo būsto, yra namas ir nuosavas kiemas. Visa kita, kas yra už kiemo ribų, absoliučiai neįdomu. Tik atsikėlus pradedi suvokti, kad būtų gerai gatvė, šaligatvis, kuriuo vaikas galėtų eiti pėsčiom į mokyklą ir nereikėtų kiekvieną rytą jo vežti“, – ketvirtadienį surengtoje viešoje diskusijoje apie priemiesčių įtaką socialiniam miesto gyvenimui teigė sociologė Vita Petrušauskaitė.
            „Kultflux“ iniciatyva surengtoje diskusijoje miesto teoretikė Ūla Tornau, komentuodama atlikto tyrimo rezultatus, pridūrė, kad naujakuriai ar tik ketinantys persikelti į nuosavą namą nesitiki, kad naujuose rajonuose bus teikiamos įvairios socialinės paslaugos.
            „Manoma, kad jeigu aš turiu privatų namą ir kiemą, tai to kaina yra bet kokių kitų funkcijų ir paslaugų pasiekiamumas tik automobiliu. Ne poreikis formuoja paklausą. Tai nulemia nekilnojamo turto agentūrų sukurti naujų rajonų įvaizdžiai ar pavyzdžiai, matomi per televiziją. Neįsivaizduojama, kad gali būti kitaip“, – sakė ji.
            (Yra daugiau)
            I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
            Parama Siaurojo geležinkelio klubui

            Comment


              #86
              Parašė Potencialus Rodyti pranešimą
              prajuokinai, turiu as galutine kaina, butas kuri nusiziurejes neatitinka tos kainos ant tu 30% taciau vystytojai net nesileidzia i kalbas del tokiu nuolaidu, kaina yra siuo metu rinkoje egzistuojanti. O visa esme mano pasisakymo, kad tie kurie "gudrus" kuriems nuleidzia 30% ir daugiau matyt nelabai domisi siandienine rinkos situacija, nes tokiu nuolaidu nuo "realios rinkos kainos" nieks nedaro, nebent agentai kurie ja dirbtinai papucia...
              Pritariu. Apie tokias nerealias nuolaidas peza tie, kurie realiai net nebandė jų gauti. Čia kaip Delfyje yra toks Worras ir Bronius Dzūkas, abu atitrūkę nuo realybės, neturi pinigų, nieko neįperka tik aiškina kiek turi NT kainuoti ir kiek pardavėjas privalo nuleisti.
              Ir gryni pinigai nėra tas privalumas, dėl kurio mažėtų kaina.

              Siūlau: duodu skelbimo adresą dominančio NT, kad su savo gabumais nusiderėtumėte nors kuklius 10%. Atlygis - 1000 Lt (grynais). Jei ką sudomino, rašykit AŽ.
              gera gyventi gerai

              Comment


                #87
                cha cia bajerisgal? tipo ne 10% nenuleidzia siais laikais pardavejai? Reiketu tada jiem i realybe sugrizt

                Comment

                Working...
                X