Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Coworking'as - naujo tipo darbo erdvės, darbas iš namų

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #41
    Parašė Edd Rodyti pranešimą
    Gyvenimas virtualioje realybeje tau asocijuoja su TV ziurejimu, zaidimais ir narkotikais. Cia gal toks poziuris buvo 2000-aisiais. Be to, kalbejau apie ateiti, virtualios realybes naudojima darbui kas kaip ir naudinga, ne tik pramoga. Dabar i technologijas zmones yra pasinere kaip niekada anksciau ir net jei ziureti i koki “kiek laiko praleidzia zmogus ziuredamas i ekrana”, manau tai isaugo lyginant su tais 2000-aisiais, tiesiog monitoriu ir tv kazkiek isstume telefonai.
    Į technologijas taip, dabar jų daugiau ir daugiau naudojame, bet kad gyvename daugiau virtualioje realybėje, tai to nepasakyčiau. Prie TV ir kompo seniau dauguma žmonių praleisdavo ištisus vakarus ir savaitgalius, arba tiesiog prisigerdami aludėje, dabar leidžia lauke, kelionėse, sportuodami. Dabar daugiau fotkinam, dalinamės, bet prie ekrano praleidžiam manau mažiau laiko, tiksliau gal ir praleidžiam daugiau, nes vietoje laikraščio skaitom FB, bet su tikslu sėdėti virtualioje realybėje dėl pramogos, tai tikrai mažiau to ekrano.
    Flickr

    Comment


      #42
      Tarkim tokios technologijos kaip VR, AR tik pradėjo savo gyvenimą, matysim. O terminą "virtuali realybė" vartojant plačiai, tai nežinau kodėl tarkim FB priskiri prie realaus gyvenimo.

      Comment


        #43
        Parašė Edd Rodyti pranešimą
        40 metu - labai ilgas laiko tarpas, ar tikrai ateity bus tokia ofisu ploto paklausa, jau dabar po truputi atrodo kad ofisai darosi atgyvena. Po 40 metu neaisku ir ar toks daykas kaip “miesto centras” bus toks aktualus kaip siandien. Uzteks labai greito interneto ir galesit su savo kolegom is Indijos sedeti bendram kabinete su vaizdu i Niagaros krioklius, nors fiziskai busit kur nors fabijoniskese, o jei ir bus didelis poreikis nuvykti kazkur fiziskai tai vargu ar tai vyks taip kaip siandien - automobiliukai, autobusiukai, kamsciai...

        Itariu kad ir dabartiniams ofisu pastatams gali tekti ieskoti naujos paskirties.

        Norėčiau tikėti, kad jūsų teigiama informacija apie darbą yra tikslinga ir perspektyvi. Nes šiandien dienai nepanašu, jog tai virs realybe. Na, gal google lietuva ir turės, tačiau ne kiti nykštukai
        Paskutinis taisė 99; 2019.10.17, 10:19.

        Comment

        Working...
        X