Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Statomos ir planuojamos arenos Lietuvoje

Collapse
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

Parašė Gator Rodyti pranešimą

Apie visus, kur galėtų surinkti ženkliai daugiau nei 700 žmonių.
    Zvonkė Žalgirio areną surenka, tai ir sakau, kad dėl visokių Zvonkių.
    Beje čia Kedanių arenos renginiai
    https://kedainiuarena.lt/renginiai/

Comment

Parašė Stadionas Rodyti pranešimą
      Zvonkė Žalgirio areną surenka, tai ir sakau, kad dėl visokių Zvonkių.
      Beje čia Kedanių arenos renginiai
      https://kedainiuarena.lt/renginiai/
      Tai nesupratau dėl ko prieštaravai jei pats sutinki, kad Marijanpolei reikia didesnės salės, nes visi netelpa į kultūros centrą.

Comment

Tai nesupratau dėl ko prieštaravai jei pats sutinki, kad Marijanpolei reikia didesnės salės, nes visi netelpa į kultūros centrą.
        aš nesutinku, tiesiog mano mintis buvo kad sale reikalinga dėl visokių zvonkių ir kad vėl galima butų melžt savivaldybę su LKL komanda. Jus pradėjot aiškinti, kad tokiose savivaldybėse yra poreikis patalpų didelėms renginiams, aš įdėjau nuoroda į Kėdainių renginių kuriose nelabai kas yra. dar referavau į kito kolegos pasisakymą, kad ale Marijampolei reik gėdytis, nors sporto infrastruktūra joje viena geriausių šalyje.
        Paskutinis taisė Stadionas; 2025.10.26, 17:50.

Comment

aš nesutinku, tiesiog mano mintis buvo kad sale reikalinga dėl visokių zvonkių ir kad vėl galima butų melžt savivaldybę su LKL komandai. Jus pradėjot aiškinti, kad tokiose savivaldybėse yra priekis patalpų didelėms renginiams, aš įdėjau nuoroda į Kėdainių renginių kuriose nelabai kas yra. dar referavau į kito kolegos pasisakymą, kad ale Marijampolei reik gėdytis, nors sporto infrastruktūra joje viena geriausių šalyje.
          Majamis už Kėdainius didesnis 1.5-2 karto.
          Bus ir didesnių renginių nei Zvonkė.
          Bus ir Zvonkės su daugiau žmonių nei dabar.
          Majamyje privalo būti LKL komanda ir yra absoliuti gėda, kad to nėra. Net NKL komanda žaidžia apgailėtinoje salėje.

Comment

Majamis už Kėdainius didesnis 1.5-2 karto.
            Bus ir didesnių renginių nei Zvonkė.
            Bus ir Zvonkės su daugiau žmonių nei dabar.
            Majamyje privalo būti LKL komanda ir yra absoliuti gėda, kad to nėra. Net NKL komanda žaidžia apgailėtinoje salėje.
            kokie renginiai gali dar būt be zvonkių ? LKL komandos aplamai niekas Lietuvoje neturi turėt, nes LKL komandos yra šūdas nekuriantis pridėtinės vertes (realiai reikalinga tik tam Kad Žalgiris atvažiuotu) plius Marijampole yra futbolo miestas geriau tos pinigus jiems skirti.

Comment

aš nesutinku, tiesiog mano mintis buvo kad sale reikalinga dėl visokių zvonkių ir kad vėl galima butų melžt savivaldybę su LKL komanda. Jus pradėjot aiškinti, kad tokiose savivaldybėse yra poreikis patalpų didelėms renginiams, aš įdėjau nuoroda į Kėdainių renginių kuriose nelabai kas yra. dar referavau į kito kolegos pasisakymą, kad ale Marijampolei reik gėdytis, nors sporto infrastruktūra joje viena geriausių šalyje.
              Taip geda, nes toks miestas nesugeba n metu pasistatysi normalios arenos, komanda siuo metu losia apgailetinoje saleje ir tai yra geda. Sakai geriausia infrastuktura ? Bet kodel tada geriausia infrastuktura salyje apsiroboja vien tik stadionu ir maniezu

Comment

Parašė Camelot22 Rodyti pranešimą
                Taip geda, nes toks miestas nesugeba n metu pasistatysi normalios arenos, komanda siuo metu losia apgailetinoje saleje ir tai yra geda. Sakai geriausia infrastuktura ? Bet kodel tada geriausia infrastuktura salyje apsiroboja vien tik stadionu ir maniezu
                gėda yra pinigus kurių neturi taškyt LKL dugno komandai ir dar jai statyt tvartą, ko Marijampolietė nedaro, ir dėl ko ko jai gėdytis?

Comment

Tai, kad kiek yra girdėti viešųjų pirkimų konkursas yra paskelbtas Marijampolėje tai gal ir ten pajudės reikalai.

Comment

Tikėkimės, nes socdemams būnant valdžioje, nesuorganizuoti finansavimo arenai mieste, kuris yra socdemiškiausias Lietuvoje būtų itin keista

Comment

Dar neteko skaityt tokių blėnių apie Arenos nereikalingumą 7-am pagal dydį Lietuvos miestui. Kažkokiam triskart mažesniam Rokiškiui - viskas ok, Marijampolei - našta.

Comment

Parašė Laure23 Rodyti pranešimą
                        Tikėkimės, nes socdemams būnant valdžioje, nesuorganizuoti finansavimo arenai mieste, kuris yra socdemiškiausias Lietuvoje būtų itin keista
                        Aš to paties tikėjaus kai Mažeikiuose buvo išrinkti socdemai, bet matant šiandienine situacija vyriausybėje tai svyra rankos.

Comment

Working...
                        X