Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Projektai Radviliškyje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #61
    „Šiaulių plento“ darbai leidžia tarti Stop! nesaugiam eismui Radviliškyje

    Šį rugsėjį bendrovė „Šiaulių plentas“ baigė kelio Panevėžys-Šiauliai atkarpos, einančios per Radviliškį, renovacijos darbus. Buvęs labai avaringas, bet miestui svarbus kelias, dabar daug saugesnis ir atitinka pirmos kategorijos kelio parametrus.

    „Remonto metu mums pasitaikė iššūkis – gruntas, kuriuo eina minėta kelio atkarpa, buvo nepakankamai stiprus. Kad jį sutvirtintume, visą sankasos dirvožemį 30 cm gylyje sumaišėme su kalkėmis, taip tarsi sugipsuodami nestabilų gruntą“, – apie renovacijos ypatybes pasakojo „Šiaulių plento“ statinio statybos vadovas Vaidotas Varnas, vadovavęs kelio remonto darbams.

    Kelininkai per Radviliškį einančią kelio Panevėžys-Šiauliai atkarpą išplatino iki keturių priešpriešinio eismo juostų, sustiprino ir iki 2 metrų praplatino kelkraščius, pakeitė senąją dangą nauja asfaltbetonio danga. Tarp priešpriešinio eismo juostų buvo įrengta skiriamoji dalis su metalinėmis pertvaromis. Taip pat įrengta 13 nuovažų į gyvenamuosius namus, sankryžas.

    Renovuojant kelią buvo atsižvelgta ir į pėsčiųjų poreikius. Jų saugumui ir patogumui iš abejų kelio pusių „Šiaulių plento“ kelininkai įrengė bei atnaujino dviračių ir pėsčiųjų takus. Takai buvo išasfaltuoti, iškloti trinkelėmis. Visame dviejų kilometrų ruože kelininkai įrengė net penkias pėsčiųjų perėjas. Perėjų vietose ant skiriamosios juostos buvo įrengta dešimt saugumo salelių.

    Pačioje avaringiausioje vietoje – Radviliškio bei Stačiūnų kelių sankryžoje, pastatytas reguliuojamas šviesoforas. Kelininkai atnaujino kelio ženklinimą, pastatė naujus kelio ženklus. „Reikia tikėtis, kad dabar smarkiai sumažės automobilių avarijų. Be abejo, ir pėstieji jausis saugiau, ir dviratininkai galės be baimės važinėtis jiems skirtais takais“, – sakė V. Varnas. Jam pritarė ir miesto seniūnas Leonas Grigaliūnas. „Pėstieji ir dviratininkai dabar bus daug saugesni, kadangi sutvarkytoje gatvėje įrengtas apšvietimas, kurio iki tol niekada nebuvo“, – teigė seniūnas.

    Pėsčiųjų patogumui abiejose kelio pusėse pastatytos 6 autobusų sustojimo vietos, o automobilių vairuotojams įrengta 650 kvadratinių metrų automobilių stovėjimo aikštelė.

    Suderinus su Radviliškio rajono architektu ir Valstybine kelių transporto inspekcija, prie kelio įrengta ir automobilių svėrimo aikštelė. Šią aikštelę naudos kelių inspektoriai, kuomet bus reikalinga pasverti, ar autotransporto priemonės neviršija leistino svorio ir negadina šalies kelių.

    Kaip teigia V. Varnas, sutvarkius kelią sumažės ir miesto tarša, nes pakelės apželdintos medžiais bei krūmais. „Šiaulių plento“ statinio statybos vadovas paminėjo, jog saugant gamtą, kelio šlaitai buvo sutvirtinti dirvožemio sluoksniu ir apsėti veja. Kelininkai atliko dar vieną labai svarbų gamtosaugai dalyką – įrengė paviršinio vandens filtrus bei 8 pirminio apvalymo šulinius, kuriuose yra purvo ir naftos gaudytuvai.

    Remontuojant šį kelią „Šiaulių plentas“ patiesė apie 16 tūkstančių tonų asfaltbetonio, išpylė apie 13 tūkstančių tonų skaldos, apie 12 tūkstančių kubinių metrų smėlio, apie 7 tūkstančių kubinių metrų durpių, paklojo apie 1000 kvadratinių metrų trinkelių. Remonto metu kelyje nuolat dirbdavo 20 žmonių ir iki 15 savivarčių.





    RADVILIŠKIO AMBASADORIUS :D

    Comment


      #62
      Renalda SMALSYTĖ
      Radviliškiečiai pirmi šalyje galės džiaugtis naujai pastatyta modernia poliklinika

      Dar praėjusiais metais Radviliškio rajono savivaldybės tarybos Sveikatos, socialinių reikalų ir teisėtvarkos komiteto pirmininko Aloyzo Juodžio bei jo bendraminčių Seimo narių pradėti žygiai siekiant įtikinti Vyriausybę, jog Radviliškyje būtina pastatyti naują polikliniką, baigėsi sėkme. Vyriausybė jau skyrė lėšų būsimos poliklinikos teritorijos detaliajam planui bei poliklinikos techniniam planui parengti. O juos pabaigus radviliškiečiai netrukus pamatys naujosios poliklinikos pamatus. Tai, kad šalies valdžią pavyko įtikinti, jog būtent Radviliškyje reikia statyti pirmąją modernią polikliniką, A. Juodis vadina didžiausia sėkme. Politikas įsitikinęs, kad naujoji poliklinika bus nepalyginamai patogesnė pacientams bei personalui.

      "Popieriniai" darbai jau pradėti

      Rajono savivaldybės tarybos Sveikatos, socialinių reikalų ir teisėtvarkos komiteto pirmininkas Aloyzas Juodis, kuris taip pat yra ir Radviliškio pirminės sveikatos priežiūros centro direktoriaus pavaduotojas, su džiaugsmu prisimena tą dieną, kai šalies valdžią pavyko įtikinti, jog Radviliškyje būtina statyti naują polikliniką.
      "Pernai, padedami Seimo nario Rimanto Jono Dagio, labai atkakliai dirbome naujosios poliklinikos klausimu ir, liaudiškai tariant, mums pavyko "pramušti" naujosios poliklinikos idėją Vyriausybei. Jau esame gavę 300 tūkstančių litų paruošiamiesiems darbams -teritorijos detaliajam planui bei poliklinikos techniniam planui rengti.

      Dabar savivaldybė derina paskutinius akcentus su Šiaulių apskrities viršininko administracija dėl valstybinės žemės atidavimo mūsų savivaldybei. Tada bus galima baigti detalųjį planą, paruošti techninį planą ir pradėti statybas", - pasakoja A. Juodis.
      Anot A. Juodžio, naujoji poliklinika tikriausiai kainuos daugiau kaip 10 milijonų litų, tačiau tiksli statybų kaina paaiškės tada, kai bus parengtas techninis planas.
      Politikas priduria, kad teisinės procedūros paprastai užtrunka, tačiau traukinys jau pajudėjęs ir, anot A. Juodžio, tikrai neketina sustoti. Juk Vyriausybė nebūtų skyrusi pinigų projektams, jeigu neketintų statyti poliklinikos.
      Planuojama, kad naujoji poliklinika bus pastatyta dabar esančiame skverelyje tarp Konsultacinės poliklinikos ir greitosios medicinos pagalbos pastato. Buvo svarstoma ir kita galima poliklinikos vieta -tarp dabartinės poliklinikos ir ligoninės, tačiau anot A. Juodžio, savivaldybės architektas nesutiko su ta mintimi, nes planuojama naujoji poliklinika bus pakankamai didelis pastatas, kuris ligoninę paliks šešėlyje. O šviesos ir saulės labai reikia ligoninėje besigydantiems žmonėms.

      Analogų Lietuvoje neturinti poliklinika

      Nors kol dar nėra paruoštas techninis naujosios poliklinikos planas, sunku kalbėti apie tai, kaip poliklinika atrodys, tačiau A. Juodis įsitikinęs, kad tai bus moderni, analogų Lietuvoje neturinti poliklinika.
      "Mūsų planuose ir svajonėse Radviliškio poliklinika iš tiesų turėtų būti moderni ir šiuolaikiška gydymo įstaiga. Kaip geriausiai įrengti tokią polikliniką, tikėjomės pasisemti patirties iš kitų Lietuvos poliklinikų, tačiau Lietuvoje tokios poliklinikos dar nėra. Po Lietuvos Nepriklausomybės atkūrimo Radviliškyje bus statoma pirmoji nauja poliklinika. Taigi, jei norime apžiūrėti modernias poliklinikas ir pasisemti idėjų, teks važiuoti į užsienį ir ten jų ieškoti", - sakė rajono Tarybos narys, konservatorius A. Juodis.
      Politikas įsitikinęs, kad naujoji poliklinika turėtų būti pakankamai erdvi. Čia turėtų būti jaukūs ir darbui pritaikyti gydytojų kabinetai, laukiamieji koridoriai. Viskas turi būti padaryta taip, kad būtų patogu ir pacientams, ir personalui.
      Anot A. Juodžio, po poliklinika turėtų būti įrengta požeminė automobilių stovėjimo aikštelė. Viduje tinkamai funkcionuoti kondicionavimo sistema... ir dar daugybė visokių niuansų, kurie būtini moderniai, šiuolaikiškai gydymo
      įstaigai.

      Senoji poliklinika savo jau atitarnavo

      Kalbėdamas apie naująją modernią polikliniką A. Juodis pirmiausia išvardijo visus būsimus privalumus, kurių šiandien neturi senoji Radviliškio poliklinika. "Kad būtų paprasčiau įsivaizduoti, kokia yra dabartinės poliklinikos pastato būklė, galiu pasakyti, kad balansinė šio pastato vertė nesiekia nė 70 tūkstančių litų. Ši poliklinika buvo pastatyta 1964 ar 1965 metais. Tai visiškai nusidėvėjęs, savo atitarnavęs pastatas. Žinoma, pastato išorė sutvarkyta, apšiltinta, tačiau sienos ir komunikacijos iš tiesų yra jau gerokai nusidėvėjusios. Čia kaip sakoma: "ta pati sena panelė, tik nauja jos suknelė" - gali rėdyt, kaip nori, tačiau pastatas bus tas pats", - tikina Tarybos narys ir tos pačios poliklinikos direktoriaus pavaduotojas A. Juodis.
      Didžiausia problema dabartinio Radviliškio poliklinikos pastato konstrukcijoje, anot Tarybos nario, yra siauri koridoriai. Žmonėms nėra kur dėtis. Kai erdvė maža, atrodo, kad tos eilės milžiniškos, o didesnėje erdvėje žmonės psichologiškai geriau jaučiasi.
      Be to, poliklinikoje vargsta ir gydytojai. "Dabar kabinetuose dirbame susispaudę, pamainomis. Kartais iškyla konfliktų keičiantis pamainomis - vienas dar tvarko dokumentus, o kitas jau nori priimti pacientą. Naujoje poliklinikoje kiekvienas gydytojas turės savo kabinetą. Tai bus geriau ne tik patiems gydytojams, bet ir pacientams - bus užtikrintas jų privatumas, sutrumpės eilės", - tikina A. Juodis.
      Rajono savivaldybės tarybos narys A. Juodis įsitikinęs, kad naujoji poliklinika bus didelis žingsnis j į priekį. Gydytojas tikisi, kad biurokratinės procedūros ilgai neužtruks ir naujosios poliklinikos statybos prasidės be didesnių problemų.

      Straipsnis iš laikraščio
      "Radviliškio Naujienos"
      RADVILIŠKIO AMBASADORIUS :D

      Comment


        #63

        Štai taip atrodo dabartinis Pirminės Sveikatos Priežiūros Centras arba "poliklinika"
        RADVILIŠKIO AMBASADORIUS :D

        Comment


          #64
          Radviliškio V. Kudirkos mokyklos plaukimo baseino pastato statyba

          Sklypo plotas - 1,7457 ha, užstatymo plotas - 6791 m², statinio užimamas žemės plotas - 2090 m², pastato bendras plotas - 2863,86 m², pastato tūris - 16560 m³, aukštų skaičius - 3, pastato aukštis 12 m

          http://www.eurovalstybe.lt/pirkimas.php?idn=16019

          vokų atplėšimo data:2008-10-14

          šiaip galvojau kad šis reikalas su baseinu yra miręs pasirodo dar ne. Lauksim žinių apie pateiktus pasiūlymus
          RADVILIŠKIO AMBASADORIUS :D

          Comment


            #65
            Vietoj senosios autobusų stoties atsiras nauja

            Iškils stotis ir prekybos centras

            Šių metų gegužės mėnesį rajono Taryba pritarė uždarosios akcinės bendrovės Radviliškio autobusų parkas siūlymui rekonstruoti Radviliškio autobusų stoties statinius.

            Šį mėnesį surengtame neeiliniame Tarybos posėdyje buvo pritarta ir jungtinės veiklos sutarties sąlygoms dėl Radviliškio autobusų stoties statinių rekonstrukcijos.

            Gavus pirmąjį rajono politikų palaiminimą, buvo pradėtos potencialių investitorių paieškos.

            Rajono Savivaldybės Investicijų ir projektų valdymo skyriaus vedėjo Gintaro Pilypo teigimu, tapti investitoriais buvo pareiškusios norą dvi bendrovės, tačiau paprašius pateikti priešprojektinius dokumentus, beliko viena — UAB „Ekosteras“.

            Pasak G. Pilypo, ši bendrovė apsiima savo lėšomis nugriauti dabartinę autobusų stotį ir jos vietoje pastatyti naują, pastatą praplečiant. UAB „Ekosteras“ naujajame pastate įrengtų keleivių laukimo salę, dispečerinę, vairuotojų poilsio salę, kavinę, pagalbines patalpas. Už jos lėšas būtų įrengtas ir naujas peronas, autobusų sustojimo aikštelės. Tai įrengus, naujoji Radviliškio autobusų stotis turėtų pereiti iš IV į aukštesnę III kategoriją.

            UAB „Ekosteras“ mainais už šiuos darbus įgys teisę vystyti komercinę veiklą likusioje naujojo pastato dalyje. Naujasis pastatas turėtų būti mažiausiai dviejų aukštų. Preliminariais duomenimis, jame turėtų atsidaryti prekybos centras. Investitoriai turės įrengti ir reikalavimus atitinkančią automobilių stovėjimo aikštelę, išspręsti saugaus autobusų įvažiavimo ir išvažiavimo klausimus.

            Visiems šiems darbams atlikti planuojama investuoti apie 4,5 milijono litų.

            Bendradarbiauja viešasis ir privatus sektoriai

            G. Pilypo teigimu, ieškoti abipusiai naudingų bendradarbiavimo formų tarp viešojo ir privataus sektorių verčia ribotos rajono Savivaldybės finansinės galimybės, didėjantis viešųjų paslaugų infrastruktūros poreikis, poreikis gerinti viešųjų paslaugų kokybę bei mažinti šių paslaugų teikimo sąnaudas.

            „Radviliškio autobusų stoties statinių būklė yra nepatenkinama, juos būtina rekonstruoti arba statyti naujus, tačiau rajono savivaldybės biudžete lėšų šiam tikslui nėra numatyta“,–taip G. Pilypas aiškino bendradarbiavimo su privačiu sektoriumi poreikį.

            Radviliškio autobusų stoties pastatas su kitais inžineriniais, kiemo statiniais nuosavybės teise priklauso Savivaldybės kontroliuojamai uždarajai akcinei bendrovei Radviliškio autobusų parkas. Ji ir pasirašytų su investuotoju jungtinės veiklos sutartį.

            Savivaldybės specialistai mato kelias jungtinės veiklos sutarties teigiamas puses. Įgyvendinus šią sutartį, Radviliškio autobusų parkas įgytų rekonstruotus autobusų stoties statinius, nepatirdamas jokių sąnaudų. Pagerėtų keleivių pervežimo paslaugos kokybė. Kartu su autobusų stoties statiniais pastatytas prekybos ir paslaugų centro kompleksas įgalintų teikti kokybiškesnes ir įvairesnes paslaugas rajono gyventojams, tam nenaudojant savivaldybės ar jos kontroliuojamų bendrovių lėšų.

            Pastačius naująjį pastatą, Radviliškio autobusų parkas nuosavybės teise valdytų tą pastato dalį, kuriame bus autobusų stotis. Ji užims 161 kvadratinį metrą. Likusią pastato dalį, išskyrus bendrojo naudojimo patalpas, nuosavybės teise valdytų UAB „Ekosteras“.

            Žemę iš valstybės nuomotų abu partneriai.

            info iš www.skrastas.lt
            RADVILIŠKIO AMBASADORIUS :D

            Comment


              #66
              Radviliškyje – nauja degalinė

              Vadovaudamasi Radviliškio rajono savivaldybės administracijos direktoriaus 2007-09-25 įsakymu Nr. A-844-(8.2) „Dėl SB „Paplentė“ 10 sklypų sujungimo į vieną žemės sklypą, jo atskyrimo nuo bendrijos teritorijos ir pagrindinės tikslinės paskirties iš žemės ūkio į kitos paskirties keitimo ir teritorijos tvarkymo režimo nustatymo“ patvirtintu detaliuoju planu ir 2008 m. balandžio 21 d. Architektūros ir urbanistikos skyriaus vedėjo patvirtintu projektavimo sąlygų sąvadu, UAB „Ardynas“ parengė ir 2008-07-18 Nuolatinėje statybos komisijoje suderino (protokolo Nr. 08/130) Degalinės su parduotuve, požeminiu dujų išdavimo moduliu statybos Gedimino g. 42B, Radviliškyje, techninį projektą. Techninio projekto užsakovas – UAB „Lietuva Statoil“. Ši bendrovė, nuosavybės teise valdanti sklypą, numato statybą vykdyti dviem etapais: pirmajame etape bus statoma degalinė su parduotuve ir požeminiu dujų išdavimo moduliu, antrajame – dviejų aukštų autodalių parduotuvė.

              Šiuo metu vykdomas pirmasis etapas, kuriam 2008 m. liepos 28 d. buvo išduotas statybos leidimas Nr. NS-08/121.

              Šiuo metu Radviliškio mieste yra septynios degalinės, statoma viena. Savivaldybės tarybos patvirtintoje Radviliškio miesto degalinių išdėstymo schemoje yra numatytos keturios vietos naujoms degalinėms.

              Savivaldybės administracijos
              Architektūros ir statybos skyriaus informacija
              Originalus tekstas iš www.radviliskis.lt

              Ir keletas foto iš statybų aikštelės




              Paskutinis taisė doncius; 2008.11.01, 10:31.
              RADVILIŠKIO AMBASADORIUS :D

              Comment


                #67
                Dar pastebėjau jog miesto centre kyla neaiškios formos ir paskirties statinėlis:



                RADVILIŠKIO AMBASADORIUS :D

                Comment


                  #68
                  Pradžioj, sveikinimai už iniciatyvą

                  O į temą.. Labiausiai nervina tie kudirkos gatvės 10-ojo namo pencininkai, kuriems viskas yra blogai del statybų pakelėje Investuoja į mūsų miestą, o anie dar priešinasi..
                  Toliau.. įdomu, kodėl nėra rekonstruojamas stadijonas?
                  ir dar.. baseino turbūt pas mus nebus
                  Jei mergina ne tik graži, bet ir protinga, tai miegoti su ja ne tik malonu, bet ir įdomu.

                  Comment


                    #69
                    * Tų pensininkų pas mus yra labai daug kuriems nereikia nieko, jokių naujovių, nieko. Jie tik laukia kada tyliai ir RAMIAI numirs....sorry susinervinau

                    * Esu rašęs laišką merui del stadiono ir FK LOKOMOTYVAS remimo. Tj dėl stadiono buvau nukreiptas pas Radviliškio rajono savivaldybės administracijos bendrųjų reikalų skyriaus sekretorę ir ji man aiškino jog pagal visus planus stadionas bus rekonstruojamas 2009 metais. dėl LOKOMOTYVO atsakymo negavau

                    * Dėl baseino nežinau šiaip buvo internete truputis info, kažkur ankstesniuose puslapiuose buvau nuorodą idėjęs apie baseino statybos sutarties pasyrašymo ar kažko panašaus. Šiaip esu su sporto arenos administratoriumi M.P. šnekėjęs tj iš kalbos išlindo kad baseinas bus statomas. Bet abejoju ar jis greit bus, juk visos tos krizes ir panašiai
                    RADVILIŠKIO AMBASADORIUS :D

                    Comment


                      #70
                      Parašė doncius Rodyti pranešimą
                      * Tų pensininkų pas mus yra labai daug kuriems nereikia nieko, jokių naujovių, nieko. Jie tik laukia kada tyliai ir RAMIAI numirs....sorry susinervinau

                      * Esu rašęs laišką merui del stadiono ir FK LOKOMOTYVAS remimo. Tj dėl stadiono buvau nukreiptas pas Radviliškio rajono savivaldybės administracijos bendrųjų reikalų skyriaus sekretorę ir ji man aiškino jog pagal visus planus stadionas bus rekonstruojamas 2009 metais. dėl LOKOMOTYVO atsakymo negavau

                      * Dėl baseino nežinau šiaip buvo internete truputis info, kažkur ankstesniuose puslapiuose buvau nuorodą idėjęs apie baseino statybos sutarties pasyrašymo ar kažko panašaus. Šiaip esu su sporto arenos administratoriumi M.P. šnekėjęs tj iš kalbos išlindo kad baseinas bus statomas. Bet abejoju ar jis greit bus, juk visos tos krizes ir panašiai
                      - Buvo daug nesamonių prieš statant 'Apsagą', tačiau ją pastačius viskas tuom ir baigėsi.. Pencininkai nutilo ir ramu. Dabar kiti išlindo, kurie tik ir trukdo ateiti naujoms investicijoms i mūsų miestą - degalinei, gelžbetonio gamyklai. Del šitos gamyklos, tai lyg ir krypsta link to, kad ji bus.. Tik gali iš žiuronų kaimo persikelti kažkur prie šniūraičiu.

                      -Stadiono lentoje aiškiai parašyta, kad nuo 2007, tai nežinau kodėl yra laukiama paskutinės minutės, nebent lėšų stygius

                      - baseinas - šnekėta su žmogum, atsakingu už projektus, pusiau juokais, pusiau rimtai buvo pasakyta, kad neišsilaikys jis ten, todėl ir abejoju dabar del jo, nors čia dar daug klaustukų
                      Jei mergina ne tik graži, bet ir protinga, tai miegoti su ja ne tik malonu, bet ir įdomu.

                      Comment


                        #71
                        Parašė BlackDewil Rodyti pranešimą
                        - Del šitos gamyklos, tai lyg ir krypsta link to, kad ji bus.. Tik gali iš žiuronų kaimo persikelti kažkur prie šniūraičiu.
                        Būtų gera naujiena jei būtų. Bet ar nemaišai, nes kiek aš žinau buvo sakoma kad tokia gamykla jau buvo Šniuraičiuose ir kad ji buvo nelabai ten kokia.

                        Parašė BlackDewil Rodyti pranešimą
                        - baseinas - šnekėta su žmogum, atsakingu už projektus, pusiau juokais, pusiau rimtai buvo pasakyta, kad neišsilaikys jis ten, todėl ir abejoju dabar del jo, nors čia dar daug klaustukų
                        Mano nuomone reikėtų Kudirką daryti grynai sporto mokyklą nu gal ne grynai, bet kad būtų specializuota ant to dalyko. Ten dabar yra įdealios sąlygos. 1Arena jau pastatyta (kitais met ten bus įkurtas lietuvos merginu krepšinio centras) 2.Šalia stadionas (kuris visteik tikėkimes bus sutvarkytas) 3 na ir dar baseinas (jei jis bus).
                        RADVILIŠKIO AMBASADORIUS :D

                        Comment


                          #72
                          Mano nuomone reikėtų Kudirką daryti grynai sporto mokyklą nu gal ne grynai, bet kad būtų specializuota ant to dalyko. Ten dabar yra įdealios sąlygos. 1Arena jau pastatyta (kitais met ten bus įkurtas lietuvos merginu krepšinio centras) 2.Šalia stadionas (kuris visteik tikėkimes bus sutvarkytas) 3 na ir dar baseinas (jei jis bus).
                          O ar tikrai bus tas internatas? nes kalbos kažkaip po garasto apsilankymo nutilo.. Šeip pritariu šiai nuomonei, visas kompleksas vienoje vietoje, dar plius teniso kortai turėtų būt lyg it.. Baisogaloje vakar atidaryti, gal ir pas mus prigytu, turėtume kokį berankį
                          Ir dar.. neblogai kaunasi mūsų rankininkai, moteriškės krepšinio aikštelėje, tikrai po truputį sportas atgyja atsiradus šiai arenai
                          Jei mergina ne tik graži, bet ir protinga, tai miegoti su ja ne tik malonu, bet ir įdomu.

                          Comment


                            #73
                            Na, tenisas Baisogaloje tikrai labai populiarus Taip kad, anksčiau ar vėliau, teniso kortai turėjo atsirasti
                            N N N

                            Comment


                              #74
                              Parašė LBP Rodyti pranešimą
                              Na, tenisas Baisogaloje tikrai labai populiarus Taip kad, anksčiau ar vėliau, teniso kortai turėjo atsirasti
                              Čia tamsta juokiates ar rimtai?
                              žinau tiek, kad baisogaloje populiarus rankinis, o miesto komandos pagrindą sudaro baisogaliečiai
                              Jei mergina ne tik graži, bet ir protinga, tai miegoti su ja ne tik malonu, bet ir įdomu.

                              Comment


                                #75
                                Aš rimtai. Na, vasarą tenisą tikrai kas vakarą iki sutemų žaidžia.
                                Ten prie buvusio baseino pastato, aikštyne šiokiam tokiam. Kas krepšinį, kas tenisą
                                N N N

                                Comment


                                  #76
                                  Jo kad baisogaloje populerus rankinis tai tikrai žinau nes ju komanda moksleivių turnyre kelinti metai užima 3 vietą (lygtai. Pataisykit jei nusišneku) ir Radviliškio sc komandos pagrindą sudaro baisogaliečiai. Teniso kažkokia aikštele kažkada buvo kalbama, jog kartu su stadiono rekonstrukcija įrengs, bet čia tik kalbos.
                                  Šiaip sportas atgyja pastaraisiais metais Radviliškyje. RKL`e KK Radviliškis praeitais metais užėmė 4vietą. Šiais met FK Lokomotyvas tapo šiaulių apskrities čempionu ir t.t.

                                  Gal kas turi informacijos apie kultūros centro rekonstrukciją?
                                  RADVILIŠKIO AMBASADORIUS :D

                                  Comment


                                    #77
                                    Parašė doncius Rodyti pranešimą
                                    Jo kad baisogaloje populerus rankinis tai tikrai žinau nes ju komanda moksleivių turnyre kelinti metai užima 3 vietą (lygtai. Pataisykit jei nusišneku) ir Radviliškio sc komandos pagrindą sudaro baisogaliečiai. Teniso kažkokia aikštele kažkada buvo kalbama, jog kartu su stadiono rekonstrukcija įrengs, bet čia tik kalbos.
                                    Šiaip sportas atgyja pastaraisiais metais Radviliškyje. RKL`e KK Radviliškis praeitais metais užėmė 4vietą. Šiais met FK Lokomotyvas tapo šiaulių apskrities čempionu ir t.t.

                                    Gal kas turi informacijos apie kultūros centro rekonstrukciją?
                                    Chebrai RKL'ui dar trūksta truputį rėmimo/žmonių ir panašiai.. bet kilti yra kur

                                    dek KC, tai kolkas rekonstrukcija matoma tik iš išorės - pakeisti visi langai. daugiau kaip ir nieko, nebent viduj daromi darbai, bet ir tuom labai abejoju - nesimato jokių darbininkų, jokių stendų apie vykdomus projektus
                                    Jei mergina ne tik graži, bet ir protinga, tai miegoti su ja ne tik malonu, bet ir įdomu.

                                    Comment


                                      #78
                                      Europos Sąjungos parama – keturiems Šiaulių apskrities kultūros paveldo objektams

                                      Tai čia kas susija su Radviliškio rajonu.

                                      Radviliškio rajono savivaldybės administracija galės įgyvendinti „Daugyvenės kraštovaizdžio draustinio kultūrinio pažintinio turizmo infrastruktūros plėtra ir pritaikymas viešiesiems turizmo poreikiams“ projektą, kurio vertė – 18,4 mln. litų, planuojama ES struktūrinių fondų parama- 3,5 mln. litų. Likusią lėšų dalį tikimasi gauti iš kitų finansavimo šaltinių. Projektu siekiama skatinti vietinį ir atvykstamąjį turizmą Radviliškio rajone, didinant turistinį apylinkių patrauklumą, bei sudaryti galimybes turizmo paslaugų plėtrai rajone. Įgyvendinus projektą bus atstatytas Burbiškio dvaro sodybos rūmų bokštas, Burbiškio dvaro sodybos rūmų pirtis, Burbiškio dvaro sodybos rūmų jungiamasis koridorius, Burbiškio dvaro sodybos didžioji balandinė, oranžerija, gulbių namelis, mažoji ir didžioji altanos, taip pat atstatyta Burbiškio dvaro sodybos akmeninė siena, rūmų kiemo vartai; įrengta valčių prieplauka Burbiškio dvaro sodybos parko tvenkiniuose; sutvarkyti tvarto, sodininko ir rūmų parterio šuliniai; sutvarkyti sodo takai, apželdinti sodo plotai, sutvarkyti apvandeninimo grioviai, atstatyti tiltai; pakeista centrinio rūmų korpuso stogo danga; Burbiškio dvaro sodybos teritorija bus aptverta metaline tinklo tvora su vartais; bus restauruoti Kleboniškių kaimo – muziejaus pastatai ar jų dalys.

                                      INFO iš www.siauliai.aps.lt
                                      RADVILIŠKIO AMBASADORIUS :D

                                      Comment


                                        #79
                                        Parašė doncius Rodyti pranešimą
                                        Europos Sąjungos parama – keturiems Šiaulių apskrities kultūros paveldo objektams

                                        Tai čia kas susija su Radviliškio rajonu.

                                        Radviliškio rajono savivaldybės administracija galės įgyvendinti „Daugyvenės kraštovaizdžio draustinio kultūrinio pažintinio turizmo infrastruktūros plėtra ir pritaikymas viešiesiems turizmo poreikiams“ projektą, kurio vertė – 18,4 mln. litų, planuojama ES struktūrinių fondų parama- 3,5 mln. litų. Likusią lėšų dalį tikimasi gauti iš kitų finansavimo šaltinių. Projektu siekiama skatinti vietinį ir atvykstamąjį turizmą Radviliškio rajone, didinant turistinį apylinkių patrauklumą, bei sudaryti galimybes turizmo paslaugų plėtrai rajone. Įgyvendinus projektą bus atstatytas Burbiškio dvaro sodybos rūmų bokštas, Burbiškio dvaro sodybos rūmų pirtis, Burbiškio dvaro sodybos rūmų jungiamasis koridorius, Burbiškio dvaro sodybos didžioji balandinė, oranžerija, gulbių namelis, mažoji ir didžioji altanos, taip pat atstatyta Burbiškio dvaro sodybos akmeninė siena, rūmų kiemo vartai; įrengta valčių prieplauka Burbiškio dvaro sodybos parko tvenkiniuose; sutvarkyti tvarto, sodininko ir rūmų parterio šuliniai; sutvarkyti sodo takai, apželdinti sodo plotai, sutvarkyti apvandeninimo grioviai, atstatyti tiltai; pakeista centrinio rūmų korpuso stogo danga; Burbiškio dvaro sodybos teritorija bus aptverta metaline tinklo tvora su vartais; bus restauruoti Kleboniškių kaimo – muziejaus pastatai ar jų dalys.

                                        INFO iš www.siauliai.aps.lt
                                        Labai džiaugiuosi rekonstruotu Burbiškio dvaru Tiesa, dar rengiamas projektas, tam tikriems pastatams rekonstruoti.. bet nuo dabar šventės bus daug solydesnės ten
                                        Jei mergina ne tik graži, bet ir protinga, tai miegoti su ja ne tik malonu, bet ir įdomu.

                                        Comment


                                          #80

                                          Darbo įkarštis

                                          2asis daugiabutuis baigiantis renovaciją

                                          sorry už kokybę iš važiuojančios mašinos ir dar prastu oru
                                          3asis daugiabutis bepradedantis renovaciją
                                          Prie geresnių orų ir jei bus laiko gal padarysiu daugiau foto.
                                          Paskutinis taisė doncius; 2008.11.16, 09:51.
                                          RADVILIŠKIO AMBASADORIUS :D

                                          Comment

                                          Working...
                                          X