Žinau, kad jie šiuo metu statosi Utenoje

Skelbimas

Collapse

No announcement yet.

Projektai Utenoje

Collapse

X
- 

Statybinių medžiagų parduotuvės statybos praėjusio savaitgalio vaizdai:
Paskutinis taisė s@V@s; 2010.01.24, 18:29.
Comment
 - 

man tai nelabai aišku kokia tiksliai parduotuve bus.Parašė Aurelius Rodyti pranešimąNa štai, pagaliau ir atsakymas kas toks statoma tame objekte.. Ačiū, s@v@s.. toje
kupiškio plento dalyje kur žada įrengti šaligatvius, labai reikėtų ir apšvietimo..

Comment
 - 

ačiūParašė skunk Rodyti pranešimąBus parduotuvė "Moki - veži", nes šis tinklas priklauso AB"SKV"
gal žinot kada planuoja atsidaryt?
Comment
 - 

Na straipsnio autorius matyt iš kuklumo nutylėjo apie apšvietimo stulpusParašė Aurelius Rodyti pranešimąNa štai, pagaliau ir atsakymas kas toks statoma tame objekte.. Ačiū, s@v@s.. toje
kupiškio plento dalyje kur žada įrengti šaligatvius, labai reikėtų ir apšvietimo..
. Pagal mane tai "pagal nutylėjimą" prie šaligatvio turėtų priklausyti ir apšvietimo stulpai. Dabar šia atkarpa važiuojant (ypač lyjant) baisu ko nors netyčia nesutraiškyti, taip jau nieko nesimato
.

Comment
 - 

Visiškai Jums pritariu.. Šioje atkarpoje tikrai nieko nesimato naktimis ir dar lyjant.. Ir keista, viena svarbiausių Utenos sankryžų, dviejų svarbių magistralių susikirtimas, o apšvietimo nėra.. Tikėkimės, kad stulpai tikrai bus įrengti..Parašė s@V@s Rodyti pranešimąNa straipsnio autorius matyt iš kuklumo nutylėjo apie apšvietimo stulpus
. Pagal mane tai "pagal nutylėjimą" prie šaligatvio turėtų priklausyti ir apšvietimo stulpai. Dabar šia atkarpa važiuojant (ypač lyjant) baisu ko nors netyčia nesutraiškyti, taip jau nieko nesimato
.
Comment
 - 

Ant plakato užrašyta "Dalsta", bet kas dirba iš tikrųjų - nežinau.Parašė Justas Matulevičius Rodyti pranešimąo darbus tęsia "Dalsta" ? Nes kažkokios kalbos sklido, jog juos kažkokiu būdu "prametė"...
Comment

Comment