Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Projektai Palangoje ir Šventojoje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Projektai Palangoje ir Šventojoje

    http://www.seasideresidence.lt/current_project/
    http://www.seasideresidence.lt/

    Cia nauji apartamentai Palangoje. As taip supratau ?

    #2
    Tu labai teisingai supratai.
    Our deepest fear is not that we are inadequate. It is that we are powerful beyond measure. Who are we to be brilliant, gorgeous, talented ? Actually, who are you not to be? As we let our own light shine, we unconsciously give other people permission to do the same.

    Comment


      #3
      Perkeliau i Projektai Palangoje.
      Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

      Comment


        #4
        „Lietuvos rytas“, „Būstas” 2005.10.03
        Palangos monstras virs šiuolaikiška poilsio rezidencija

        Aušra Pocienė


        Pirmas toks projektas
        Ši vasara buvo paskutinė, kai, sumokėjus vos 60 litų per parą, už dvivietį kambarį Palangos „Neringos kopų“ poilsio namuose buvo galima grožėtis pro viršutinių aukštų langus atsiveriančiais įspūdingais jūros ir kurorto vaizdais.
        Palangos centre, S.Daukanto, A.Mickevičiaus bei Dž.Simpsono gatvių sankirtoje, stovintis devynaukštis pastatas, pramintas Palangos monstru, jau uždarytas rekonstrukcijai. Ją planuojama pradėti metų pabaigoje.
        „Neringos kopas“ įsigijusi Vilniaus statybos bendrovė „Vilsota“ 1970 metais pastatytus poilsio namus rengiasi paversti analogo Lietuvoje kol kas neturinčia poilsio rezidencija.
        Poilsio namų kambariai bei dalis šalia esančios valgyklos patalpų virs įvairaus dydžio apartamentais, kurių priežiūra bei administravimu šeimininkams rūpintis nereikės – tuo užsiims pastato administracija.

        Patikima investicija
        Pasak bendrovės „Vilsota“ generalinio direktoriaus Emilio Gustainio, tuo metu, kai apartamentų savininkas nepoilsiaus Palangoje, jis galės susitarti, kad jo apartamentai būtų išnuomoti.
        Nuomos valdymu taip pat rūpinsis profesionalai.
        „Tai saugi ir ilgalaikė investicija ne tik į atostogas ir poilsį, bet ir į nekilnojamąjį turtą. Tokios rezidencijos itin populiarios Ispanijos kurortuose. Lietuvoje mes pirmieji tą pabandysime pasiūlyti“, – sakė „Vilsotos“ vadovas.
        Naująją rezidenciją administruoti ketinančios bei būsimus apartamentus pardavinėjančios finansų ir nekilnojamojo turto konsultacijų bendrovės „Re & Solution“ vadovo Ričardo Čiapo tvirtinimu, tokių investicijų Palangoje grąža gali siekti net 9 proc.
        „Nekilnojamojo turto kainos pajūryje didės ir ateityje, todėl manome, kad žmonėms toks investavimo variantas bus patrauklus“, – prognozavo R.Čiapas.

        Šalia – sveikatingumo centras
        Rekonstruotame pastatų komplekse bus įrengta 150 apartamentų, kurių plotai svyruos nuo 38 iki 119 kvadratinių metrų.
        Viršutiniuose aukštuose apartamentai bus per du aukštus ir su terasomis ant stogo.
        Vieno kvadratinio metro kaina su daline apdaila bus nuo 4800 litų. Šiuo metu jau yra rezervuoti 36 apartamentai.
        Pirkėjams bus pasiūlyti 2 standartiniai apdailos variantai arba jie galės rinktis individualų įrengimą.
        Buvusiame valgyklos pastate bus įrengtas 1000 kvadratinių metrų ploto sporto ir sveikatingumo centras su pirtimis bei uždaru baseinu.
        Dar vienas 25 metrų ilgio šildomas baseinas bus įrengtas lauke.
        Maždaug 2100 kvadratinių metrų apatiniuose rezidencijos aukštuose bus skirta komercijai.

        Tikisi sudominti užsieniečius
        Rekonstrukcijos projekto vadovas architektas Romualdas Kirdulis pasakojo, kad pertvarkant poilsio namus neliks koridorinės sistemos.
        Didžiulis pastatas bus suskirstytas į kelias laiptines, kurių viename aukšte bus po 4-5 butus. Pastato šonuose bus pristatyti du panoraminiai liftai.
        Daugiau nei prieš 30 metų statytų poilsio namų fasadas bus atnaujintas naudojant Palangai būdingas medžiagas – medį, klinkerio plytas.
        Tikimasi, kad vieni aktyviausių apartamentų pirkėjų bus įmonės ir bendrovės, besirūpinančios savo darbuotojų poilsiu.
        Nemažą dalį klientų taip pat turėtų sudaryti užsieniečiai. Į juos orientuojantis būsimajai rezidencijai ir buvo duotas angliškas pavadinimas „Seaside Residence“ (Pajūrio rezidencija).



        P.S. Turbūt reikės atskiros temos Palangai

        Comment


          #5
          Ko gero, pajūrio kurortams ar bent Palangai greit reikės atskiros temos ...


          „Lietuvos rytas“ „Būstas “ 2005.11.14
          Didmiesčių gyventojai vis drąsiau perka butus savaitgaliui
          Aušra Pocienė


          Taikė vidutiniam lietuviui
          Laisvalaikio būstas, arba antrieji namai, anksčiau atrodę turtingiems vakariečiams būdinga prabanga, vis labiau populiarėja ir Lietuvoje.

          EDIT Perkelta į temą "Projektai Palangoje"

          Comment


            #6
            Projektai Palangoje ir Šventojoje

            Šioje temoje diskutuokime apie projektus Palangoje ir Šventojoje.

            Didžiausias postūmis naujiems projektams - kylančios NT kainos. Ta proga perkeliu iš temos "Projektai mažesniuose Lietuvos miestuose" straipsnį:

            „Lietuvos rytas“ „Būstas “ 2005.11.14
            Didmiesčių gyventojai vis drąsiau perka butus savaitgaliui
            Aušra Pocienė


            Taikė vidutiniam lietuviui
            Laisvalaikio būstas, arba antrieji namai, anksčiau atrodę turtingiems vakariečiams būdinga prabanga, vis labiau populiarėja ir Lietuvoje.
            Nekilnojamojo turto plėtros bendrovės „Realtus“ vadovai, ką tik Palangoje pabaigę tokių laisvalaikio būstų statybos projektą, tvirtina, kad jie tampa netgi natūraliu vidutinio lietuvio poreikiu.
            „Visi butai buvo išstvarstyti kaip karštos bandelės“, – projekto sėkme džiaugėsi bendrovės rinkodaros grupės vadovas Šarūnas Ruzgys, jau planuojantis dar vieną analogišką projektą Palangoje.
            Pajutusi augančią šitokių būstų paklausą, bendrovė Palangoje, Žvejų gatvėje, įsigijo tris nebaigtus statyti bendrabučio korpusus ir juos pavertė šiuolaikiškais laisvalaikio būstais.
            Tai – 120 butų, kurių plotas svyruoja nuo 37 iki 53 kvadratinių metrų. Šalia namų buvo įrengtos ir automobilių stovėjimo aikštelės.
            Prieš porą metų šiuos butus pardavinėję po 1900 litų už kvadratinį metrą tik su daline apdaila, paskutinius su visa apdaila investuotojai pardavė po 4000 litų už kvadratinį metrą.

            Vertina kaip gerą investiciją
            „Pasidomėjome, dėl kokių priežasčių žmonės pirko šiuos butus. Paaiškėjo, kad maždaug pusė jų butus pirko kaip antrąjį poilsio būstą, norėdami ištisus metus patogiai ir ramiai atostogauti Palangoje.
            Kita pusė minėjo, jog butus pirko kaip investiciją, tikėdamiesi, kad vėliau tokio turto vertė pajūryje tik kils. Rinkos analitikai konstatuoja, kad ši tendencija įsigyti laisvalaikio apartamentus pajūryje vis labiau populiarėja, galima sakyti, tampa net savotiška mada“, – sakė bendrovės „Realtus“ direktorius Jonas Radeckas.

            Pirkiniui verta ir skolintis
            Š.Ruzgio manymu, investuoti į laisvalaikio būstą apsimoka net skolinantis iš banko.
            „Įvertinus tai, kad tokie būstai paprastai būna mažesni, nei reikia nuolatiniam gyvenimui, maždaug 35-40 kvadratinių metrų ploto, jų bendra kaina siekia apie 150-170 tūkst. litų, arba 700-800 litų per mėnesį, imant paskolą 25 metams.
            Per vienerius metus būtų sumokama apie 2500 litų palūkanų – maždaug tiek, kiek kainuotų šeimos atostogos Palangoje, gyvenant bent du kartus per metus po savaitę moteliuose ar vidutinio lygio viešbučiuose“, – skaičiavo „Realtus“ rinkodaros grupės vadovas Š.Ruzgys.

            Pradėtas išskirtinis projektas
            Tačiau tokia aritmetika tinka ne visur. Didžioji dalis Lietuvos pajūryje siūlomų laisvalaikio arba atostogų būstų yra gerokai prabangesni ir brangesni. Kvadratinio metro kaina su daline apdaila siekia 5 tūkst. litų ir daugiau.
            Išskirtinį projektą Palangoje pradėjo Vilniaus statybos bendrovė „Vilsota“. Poilsio namus „Neringos kopos“ investuotojai ketina paversti apartamentų ir sveikatingumo paslaugų kompleksu „Seaside Residence“.
            Pastatų komplekse bus įrengta 150 apartamentų, kurių plotai svyruos nuo 38 iki 119 kvadratinių metrų. Apartamentų priežiūra bei administravimu rūpinsis pastato administracija. Čia ištisus metus veiks sveikatingumo centras, atviras šildomas baseinas.
            Vieno kvadratinio metro su daline apdaila kaina bus nuo 4800 litų.

            Comment


              #7
              Čia tas minėtas "Realtus" projektas Žvejų g.

              Kadangi viskas parduota, jų tinklapyje tik tokia informacija:
              Nauji, jaukūs poilsio butai Palangoje skirti norintiems mėgautis pajūrio kurorto gyvenimo stiliumi, aplinkinio kvartalo ramybe. Šie nauji butai yra tik 10 minučių pėsčiomis iki jūros, šiek tiek atokiau nuo triukšmingo centro, šalia namo įrengta automobilių stovėjimo aikštelė. Unikalus savo paprastumu ir ergonomiškumu naujasis poilsio butų kompleksas – tai puikus pasiūlymas tiems, kas nori turėti jaukų, kokybišką, ekonomišką būstą Palangoje

              Tinklapyje liko ir keletas nuotraukų iš Palangos (gerai, kad parašyta, kad ten Palanga):




              Comment


                #8
                Dar pora projektų Palangoje:

                Joldija-VVARF, Dariaus ir Girėno g.
                Tiesa sakant, tai ne prie Botanikos sodo, o dar beveik kilometras už Vytauto g, beveik prie senojo Klaipėdos plento:

                Šie modernūs kotedžai išsidėstę erdviame 1,7 ha pušyne 200 metrų atstumu nuo vaizdingo parko, botanikos sodo ir grafo Tiškevičiaus rūmų. Iki jūros 10 min. kelio pėsčiomis. Viso suprojektuota 28 kotedžai.Teritorija aptverta, su šlagbaumu, baigiama iškloti trinkelėmis.

                MODERNIŲ KOTEDŽŲ MIESTELIS
                Kotedžai 157 - 200 kv.m bendro ploto su garažais ir autonominiu šildymu dujomis.
                Statyboms naudojamos kokybiškiausios ir moderniausios statybinės medžiagos;
                Pirmame aukšte suprojektuota svetainė, valgomasis, koridorius, sanitarinis mazgas, garažas, lauko terasos, pirtis;
                Antrame aukšte - trys poilsio kambariai, vonios kambariai, įrengiami balkonai;
                Pagal Jūsų pageidavimus galimas vidaus išplanavimo keitimas;
                Be kotedžo 3 - 5 a. žemes ploto.
                Papildoma informacija: mediniai langai "Hronas", virtuvės grindys šildomos, vieta židiniui, garažo durys automatinės valdomos pulteliu, teritorija išklota trinkelėmis, kotedžai statomi apsupti pušyno, netoli jūros bei centro.
                Kotedžų užbaigtumas - dalinė apdaila: sienos ištinkuotos su vidaus pertvarų plytų mūro; antro aukšto lubos iškaltos gipskartono plokštėmis; grindys - išlyginamasis betoninis paviršius; stogas - danga sintetinė-ritininė-bituminė ir įrengta prieštriukšminė garso izoliacija; laiptai - laiptų šliaužianti konstrukcija; lauko durys, vartai, vidiniai langai; įvadinis vandens skaitliukas; sumontuotas dujų šildymo katilas; įvestas pirmo aukšto ir sanitarinių mazgų grindinis šildymas.
                Kaina: 1kv.m – 4500 Lt







                Daugiau: http://www.joldijant.w3.lt/p-k-palanga.htm


                Parduoda Eurokortas
                Ronžės g. 36/2 - Kapsų g. :
                Jau pastatytas gyvenamas namas Palangoje. Kviečiame įsigyti šviesius, puikaus išplanavimo 2 kambarių butus naujai pastatytame 2 aukštų name su mansarda, Ronžės g. 36/2 - Kapsų g.
                Naujasis gyvenamasis namas išsiskiria modernia architektūra ir akį traukiančiu kraštovaizdžiu, kas leidžia pabėgti nuo miesto triukšmo ir pajusti kurorto ramybės dvasią. Gerai išvystyta vietovės infrastruktūra, netoliese - prekybos centras "Media", vos kelios minutės kelio iki Basanavičiaus gatvės ar Palangos istorinio parko, patogus susisiekimas tiek su miesto rajonais, tiek su užmiesčiu.
                Statybos medžiagos – Butai: mūro sienos iš vidaus tinkuojamos, iš išorės - šiltinamos. Buto grindys – gelžbetoninės perdangos plokštės su izoliacija bei išlyginamuoju sluoksniu. Langai montuojami balti plastikiniai su stiklo paketu.
                Laiptinė: lauko durys – metalinės "Šarvo" tipo. Sumontuotas įėjimo į laiptinę durų elektroninis užraktas – pasikalbėjimo įrenginys. Pilnai atlikta bendro naudojimo ir kitų techninių patalpų ir laiptinių apdaila.
                Šildymo sistema – sumontuota autonominė - dujinė šildymo sistema (su radiatoriais ir termostatiniais reguliatoriais, individualaus šilumos energijos apskaitos prietaisu bute).
                Vandentiekis, kanalizacija ir elektros instaliacija – Įrengti šalto ir karšto vandens vamzdynai stovuose su individualiais apskaitos prietaisais. Gyvenamas namas prijungtas prie miesto inžinierinių tinklų
                Kaina: 4000-4100 Lt/m²
                ...

                Daugiau: http://www.eurokortas.lt

                Comment


                  #9
                  "Seaside residence" , Daukanto g. 8 "Vilsotos projektai"

                  Info iš www.seasideresidence.lt
                  Pajūrio rezidencija – tai jaukūs apartamentai pušyno apsuptyje, Palangos centre. Čia pat – jūra, kopos, senasis parkas, tik keliolika minučių pėsčiomis iki tilto.
                  Jūsų antrųjų namų adresas gali būti: S.Daukanto g. 8, Palanga. Pajūrio rezidencija – vienas iš pirmųjų tokio pobūdžio projektų Palangoje. Tai įvairaus dydžio apartamentai, skirti jūsų poilsiui. O šių namų priežiūra bei apsauga ištisus metus rūpinsis profesionalai.

                  Pajūrio rezidencija - tai:
                  · Apartamentai, kurių plotas svyruoja nuo 38 iki 119 m2, patenkins didžiausius jūsų lūkesčius. Interjero dizainas ir buto įranga - tik pagal jūsų norus. Galėsite pasirinkti vieną iš dviejų siūlomų apdailos variantų.
                  · Pro langus atsiveria vaizdas į jūrą arba į Palangos miesto panoramą.
                  · 25 metrų ilgio ir 10 metrų pločio šildomas lauko baseinas - vandens malonumais galėsite mėgautis ir vėsiomis dienomis.
                  · SPA centras ir sporto klubas – puikus poilsis ir gera savijauta, garantuota ištisus metus ir nepriklausanti nei nuo metų laikų, nei nuo oro.
                  · Kompleksinis pastato administravimas - patalpos prižiūrimos ištisus metus, tad jūs būsite apsaugoti nuo visų buitinių rūpesčių.
                  · Nuomos valdymas - kai patys nesilankysite savo atostogų rezidencijoje, galėsite ją išnuomoti, ir tuo taip pat pasirūpins pastato administracija.
                  · Kaina - nuo 4.800 - 10.000 Lt/m2.


                  Comment


                    #10
                    Idomu kiek dar laiko tesis toks NT pirkimas Palangoj
                    Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

                    Comment


                      #11
                      man irgi tai įdomu.
                      Jei yra noras investuoti ar spekuliuoti, galima suprasti.
                      Bet per kiek metų atsipirktų ta investicija, jei skaičiuoti tik sutaupytą ploto nuomą.

                      Beje, Artūrai, ar nenori čia perkelti savo pranešimo?:
                      Poilsio namai M. Valančiaus g.1, Palangoje
                      http://tinkle.miestai.net/showpost.p...6&postcount=70

                      Comment


                        #12
                        Keletas "Pajūrio rezidencijos" statybos (tiksliau, kol kas griovimo) nuotraukų:
                        Nuo Daukanto g. Pirmame plane kažką stato visai kita firma


                        Apėjus:






                        Besidomintiems šiuo objektu straipsnis "Lietuvos ryto" priede „Būstas” 2005.10.03:
                        Palangos monstras virs šiuolaikiška poilsio rezidencija

                        Comment


                          #13
                          Siandien buvau Palangoj. Statybu tikrai daug vyksta, nors krana tik viena maciau, bet lb daug namu restauruojasi, pleciasi, grazinasi. Beje, eidamas Basanaviciaus g. link tilto, vos nenuvirtau, nes sioks toks sniegiukas snigo, tai tikrai slidu buvo. Visi zmones slidinejo.
                          Westside is the best ! :jura:

                          Comment


                            #14
                            Poilsio namai M. Valančiaus g.1, Palangoje

                            Numatoma rekonstruoti viešbutį esantį M.Valančiaus g.1 Palangoje. Pastatas yra Palangos miesto centre (kur yra didžiausi žmonių srautai), tačiau jis nėra visapusiškai eksploatuojamas. To priežastis yra pastato moralinis ir fizinis susidėvėjimas, atsilikimas. Viešbutis negali pasiūlyti geros kokybės paslaugų, atitinkančių šių dienų reikalavimus.

                            Dauguma pastato patalpų, erdvių yra nenaudojama, dėl neracionalaus planavimo. Plėtojant apgyvendinimo funkciją, būtina numatyti vietas lankytojų automobiliams, ko dabartinė situacija negali pasiųlyti. Pastato fasadai ir jų elementai yra susidėvėję, taip pat įšorės architektūra neatitinka šių dienų estetinių reikalavimų.




                            Pastato rodikliai prieš rekonstrukciją:
                            Pastato aukštingumas – 3a. su mansarda
                            Bendras pastato patalpų plotas – 2770.41m2
                            Pagrindinių patalpų plotas – 712,56m2
                            Pagalbinių patalpų plotas – 2057,91m2

                            Rezultatai rekonstravus pastatą:

                            Renovuojant pastatą bus siekiama išlaikyti ta pati pastato paskirtis – poilsio namai. Pastato paskirtį užduoda pats Palangos kurortinis miestas, taip pat labai patogi šiai veiklai vystyti pastato padėtis, miesto centre.





                            Pirmame aukšte numatomos komercines patalpos – kavinė, parduotuvės - salonai, „pagyvės“ takelis palei Rąžės upelį. Pagal upelį atsiradus traukos objektams, padidės šios pakrantės patrauklumas. Kituose aukštuose numatomi poilsio namų kambariai, įrengiami atitinkant vartotojo poreikius, estetinius ir techninius reikalavimus. Daug dėmesio bus skirta patogiam klientų atvykimui į poilsio namus. Klientai atvažiavę su automobiliais galės juos palikti požeminėje automobilių saugykloje, ar esančiose antžeminėse aikštelėse. Tai yra viena iš didelių miesto problemų – automobilių parkavimas. Todėl yra siekiama automobilių parkavimą spręsti sklypo ribose, „neužkraunant“ problemos miestui. Po pastatu ir dalimi sklypo planuojama įrengti požeminę automobilių saugyklą.
                            Pastato vieta Palangos mieste yra labai svarbi ir atsakinga, todėl būtina kad, pastato architektūra atitiktų tai vietai keliamus reikalavimus ir papuoštų miestą.


                            Pastato rodikliai po renovacijos:
                            Pastato aukštingumas – 4a.
                            Bendras pastato patalpų plotas – 4976m2
                            Bendras apgyvendinimo patalpų plotas – 3134m2
                            Komercinių patalpų plotas – 599m2
                            Numerių skaičius – 60
                            Garažo plotas – 1131m2
                            Sklype talpinama – 44 automobiliai
                            Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

                            Comment


                              #15
                              o, visai neblogai, ypac pirmoje vizualizacijoje. Seip Kvadratinis Metras truputi perdaug suzaides, bet grazu.

                              Comment


                                #16
                                Ispudingas projektas yra Neringos poilsio namu rekonstrukcija

                                Comment


                                  #17
                                  Poilsio apartamentai Palangoje




                                  Ar prisimeni vakarą, kai sėdėjome ant kopos ir gėrėjomės neįtikėtino raudonumo saulės kamuoliu? Jūra tarsi lydėjo saulę kartu su mumis, - mažos bangelės atsimušdavo į krantą ir kažką mums šnabždėjo šnabždėjo… „Saulėlydžiai Palangoje kitokie“, - pasakei tu. Žinau, nes tiek vakarų ir pati tai kartojau. Pabėgusi iš miesto, iš tamsaus savo kabineto, iš prirūkytos kavinės, iš skubančio Gedimino prospekto, prie jūros svajodavau: „O jei čia būtų mano namai…“

                                  Palanga turi ypatingo žavesio. Daugybė žmonių čia randa tai, ko ieškojo dar nuo XIX amžiaus, – miesto krantus skalaujančią jūrą, nenusakomo baltumo smėlį, išlakias pušis. Bene populiariausiame Baltijos šalių kurorte gali pasislėpti nuo įkyrėjusios kasdienybės, užsidaryti su knyga rankoje arba atvirkščiai – pasinerti į linksmybių ir pramogų svaigulį. Užtat Palangą taip mėgsta ir jauni, ir gyvenimo matę žmonės.

                                  Tai, ką išgirdau nenusakomo jūros kvapo, jodo, eterinių aliejų ir nerūpestingumo prisodrintame mieste buvo stebuklas: „Atvažiuosime čia dažniau!“ Nejau ir tu apie tai galvojai? „Jau kitos vasaros pradžioje mėgausimės ramybe čia pat, netoliese“, - išdidžiai pranešei. Ar bent įsivaizduoji, kokia buvau laiminga?

                                  Žinau tą vietą: iki jūros vos kelios minutės kelio, Palangos miesto centras. Vienoje pusėje - ramybe dvelkianti J.Simpsono gatvė, kitoje - poilsiautojų pilna S.Daukanto gatvė. Šalia – daugelis miesto restoranų ir pramogų. Taigi, tereikia suplanuoti kryptį.

                                  „Pastatas bus keturių aukštų, - pasakojai apsikabinęs mano pečius. – Girdėjau, bus 48 apartamentai. Vieno ir dviejų kambarių. Jeigu norėsis kavos iš pat ankstaus ryto, – apartamentuose bus įrengtos mažos virtuvėlės. Kavos puodelis rankose, knyga ir maloni draugija, – ko dar reikia apniukusią dieną? Tik erdvaus balkono, kuriame visa tai tilptų. Tokius ir žada – iki trisdešimties kvadratinių metrų dydžio. Žiemą Palangoje taip pat yra ką veikti. Pasivaikščiojimai gryname ore, maudynes baseinuose, gaivinančios kūno procedūros ir visokie kitokie dvasią stiprinantys kurorto malonumai… Apartamentuose įrengta vietinė šildymo sistema, taigi, šilta bus visus metus, o mokėti reikės tiek, kiek šilumos sunaudosime. Po maudynių jūroje į viršutinius aukštus nereikės lipti laiptais, – liftas užveš. Vėsius vasaros vakarus bus galima leisti pirmajame aukšte įrengtoje kavinėje arba šildytis saunoje ir plepėti jacuzzi vonioje. Ir dėl automobilio nereikėtų rūpintis: jis saugiai stovės vidinio kiemo aikštelėje“.

                                  Psichologai tikina, kad viena, prie jūros praleista poilsio diena atstoja tris, kai liekame mieste. Argi ne verta apie tai pagalvoti?

                                  Apartamentų plotas: 1 kambario - 29m²

                                  2 kambarių - 41, 44 ir 49, 56 kvadratiniai metrai.
                                  Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

                                  Comment


                                    #18
                                    Labai panašu į vietą Daukanto g. šalia "Pajūrio rezidencijos" (tvora 1-oje nuotraukoje)
                                    Artūrai, gal turi vystytojo ar pardavėjo nuorodą?

                                    Comment


                                      #19
                                      http://www.baltijosazuolas.lt/projektas_palangoje.html
                                      Vilnius? Kaunas?? Klaipėda!!!

                                      Comment


                                        #20
                                        Artūrai, ačiū už nuorodą (su raminačiais jūros ošimais ir be audrinančių kainų).

                                        Labai patiko ši frazė:
                                        "Psichologai tikina, kad viena, prie jūros praleista poilsio diena atstoja tris, kai liekame mieste."
                                        Ekonomistai kažkodėl irgi panašiai tikina

                                        Comment

                                        Working...
                                        X