Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Projektai Elektrėnuose

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    #41
    Maz kas zino kas ten nusimato? Vakar su dviraciu pralekiau - kazkokie 2 teniso kortai bei kruva taku.
    Man atrodo kazkas stato uzdara gyvenviete visokiems rich-bitch - kaip Mariu gatveje. Greit prie mariu nebus kur prieiti.

    Click image for larger version  Name:	elektrenai.JPG Views:	1 Size:	61,3 kB ID:	2021214
    Attached Files
    Paskutinis taisė ZYKLON-B; 2023.01.05, 11:12.

    Comment


      #42
      Parašė VLR Rodyti pranešimą
      Šiandien teko apsilankyti Elektrėnuose. Negyvenu ten, tad nesuprantu vietinių aktualijų labai gerai, bet man susidaro įspūdis, kad ten valdžioje turėtų sėdėti visiški neyvkėliai. Kas buvo nuveikta per paskutinius metus šiame miestelyje, turinčiame itin dėkingą geografinę padėtį?

      1. Visiškai susiknista su Rail Baltica tiesimu. Diskusijų dėl naujos trasos metu, nesimatė jokios iniciatyvos ir jokio entuziazmo iš miestelio pusės. Elektrėnų mero (nežinau jo vardo) komunikacija buvo apgailėtina: teko matyti vieną YouTube video apie RB, kur jis dalyvavo - Kaišiadorių meras atrodė šviesmečiais geriau. Rezultatas tas, kad Rail Baltica trasa eis vos keli kilometrai nuo Elektrėnų, nors ją privesti iki A1 sąlygos buvo idealios. Tai yra šimtmečio 'feilas' šiam miesteliui, bet ne tai yra liūdniausia, liūdniausia yra tai, kad žmonės, panašu, to liko net nesupratę, jiems tai nebuvo įdomu.
      Visiskai su tuo sutinku. Cia tikra yra epic fail.
      Elektrenai man primena koki Hirschaid katras randasi tarp Bambergo bei Niurnbergo katram NT kainos zemesnes bei zmones vazineja gelezinkeliu (S-Bahn) bei autobahnu i darba i kokius Erlangen, Bamberg, Furth, Forchheim arba Niurnberg
      Paskutinis taisė ZYKLON-B; 2023.01.05, 11:34.

      Comment

      Working...
      X