Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Į dvaro terasą
Collapse
X
-
Šis vaizdas man labai patinka.
I'm worse at what I do best and for this gift I feel blessed...
Parama Siaurojo geležinkelio klubui
-
Net nežinojau, kad tokia vieta ten yra, būtinai reiks apsilankyti
Pati nuotrauka.. man nėra itin estetiška ir visą tą vaizdą man gadina tas medelis su nudžiuvusiomis /nulūžusiomis šakelėmis..Paskutinis taisė Irma; 2011.10.16, 19:37.*******
Miestai.net Fb
Comment
-
Parašė Irma Rodyti pranešimąNet nežinojau, kad tokia vieta ten yra, būtinai reiks apsilankyti
Pati nuotrauka.. man nėra itin estetiška ir visą tą vaizdą man gadina tas medelis su nudžiuvusiomis /nulūžusiomis šakelėmis..
Tas medelis padaro vaizdą ne tokį "atvirutinį", labiau lietuvišką.
Bent jau aš tai vertinu kaip šios nuotraukos pliusą.
Comment
-
Matau, kad gali būti geriauParašė ortus Rodyti pranešimąTas medelis padaro vaizdą ne tokį "atvirutinį", labiau lietuvišką.
Bent jau aš tai vertinu kaip šios nuotraukos pliusą.
Ar tikrai būtų minusas jei vaizdas būtų dar geresnis?
Miestai.net Fb
Comment
-
Apie minusą ir nekalbėjau. Visad stengiuosi įžvelgti teigiamą pusę/pliusus.Parašė Irma Rodyti pranešimąMatau, kad gali būti geriau
Ar tikrai būtų minusas jei vaizdas būtų dar geresnis? 
Žinoma, galima padaryti geriau, to ir reikia siekti.
O ar gali buti gražiau - na, čia jau skonio reikalas. O dėl skonio, kaip sakoma, nesiginčijama (nors būtent dėl jo visi ginčai ir kyla).
Comment
-
Žmogui mažai mačiusiam Lietuvos dvarus statula turėtų suteikti romėniškumo. O paskutinis planas - tikras lietuviškas vaizdelis.Parašė enigma Rodyti pranešimąDvelkia Italija ar Prancūzija.
Paskutinis taisė Čikupakas; 2011.10.18, 18:56.
Comment
-
Bet kiek tuose Lietuvos dvaruose išlikusių autentiškų skulptūrų ir tokių mažosios architektūros pavyzdžių. Dauguma reikia atkurti, tad tos autentikos mažoka.Parašė Čikupakas Rodyti pranešimąŽmogui mažai mačiusiam Lietuvos dvarus statula turėtų suteikti romėniškumo. O paskutinis planas - tikras lietuviškas vaizdelis.
Teisingiau būtų sakyti 'mano nuomone...'. Nes savo nuomonės suabsoliutinimas atrodo ne itin solidžiai ir kompetetingaiParašė Pilaitis Rodyti pranešimą9.Per tamsi nuotrauka.
Comment
Comment