Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Lankytojo žinutė nuo citynow

Collapse

Profile Sidebar

Collapse
Aprašo atvaizdas
Lynce
Naujokas
Paskutinis veiksmas: 2023.01.11, 09:35
Prisijungė: 2017.01.04
Miestas:

  • Lankytojo žinutė nuo citynow

    citynow
    citynow paliko lankytojo žinutę Lynce
    Sveiki,

    Rašo Vilius. Kiek suprantu, jūs esate viena iš Kauno projektų žemėlapių įkūrėjų ir palaikytojų - labai sveikintina iniciatyva viešinant projektus!

    Galbūt teko skaityti, kad neseniai atsinaujino Vilniaus projektų žemėlapis - citify.eu, praplėsta rodoma informacija, perkelta į word-press sistemą. Iniciatyva labai sveikintina, tačiau jie neturi planų plėstis į kitus miestus. Dėl to pastaruoju metu dirbau prie prototipo, kuris padėtų viešinti projektus VISOJE Lietuvoje.

    Prototipas patalpintas (kol kas neviešintas) adresu citynow.org. Demonstracijai sukėliau projektus iš Kauno žemėlapio - tikiuosi neprieštarausite.

    Didžiausias projekto išskirtinumas - naujienų srautas sudėtas žemėlapių kontekste. Tai padeda itin tiksliai identifikuoti pasikeitimus mieste pastarają savaitę ir patogiai sekti naujienas. Taip pat didelis dėmesys skirtas decentralizacijai: informaciją apie projektus gali pridėti visi. Norint užtikrinti informacijos kokybę, kiekvienam projektui galima priskirti moderatorių.

    Norėčiau paklausti - ar domintų bendradarbiauti pridedant Kauną į platformą? Iš jūsų pusės tuomet reikėtų, kad patestuotumėt prototipą, pabandytumėt įkelti naują statybų projektą, nuotraukų, pakeisti detales. Platformos apžvalgai galite peržiūrėti vartotojo gidą https://goo.gl/2t5gxL bei moderatoriaus gidą https://goo.gl/DrNgEi .

    Laukčiau bet minčių, komentarų, pastabų.

    Sėkmės,
    Vilius




  • Lynce
    commented
    Laba Vilniau,

    Buvau pametęs savo emeilo paswordą kuriame buvo prisijungimas ir prie miestai.net forumo. Pagaliau pavyko atkurti paštą bei prisjungti prie forumo.
    Bendradarbiavimas aišku domintų, tokios iniciatyvos visada sveikintinos

    Pabandysiu pasižvalgyti po šią platformą.

    L.
  • Komentuoti:

Working...
X