Man veikia, bet tik su kompiuteriu, su telefonu arba planšete neveikia ir niekada neveikė .
Planšetėje irgi tą patį meta , ankščiau kompiuteryje veikė , bet perrašė OS ir prasidėjo nesamonės... Dar negali būti taip , kad nėra Addobe Flash Player pas mane , dėl to problemos?
O kas pas mane nutiko,kad aš kai bandau nuotrauką ikelti į albumą ir man neleidžia???Nors anksčiau buvau pasiekęs šimto nuotraukų ribą,bet jas aptryniau ir vietos atsirado ir poto laiko neleidžia įkelti.Kalbu apie šio puslapio fotogalerija.
Kas per nesamonės? Kažkas pajuokavo? Pirmos nuotraukos aš nesiunčiau (nes tokios ir neturiu). Įdedu tą, kuri iš pat pradžiu būvo (Geležinkelių istorija. #447).
Kas per nesamonės? Kažkas pajuokavo? Pirmos nuotraukos aš nesiunčiau (nes tokios ir neturiu). Įdedu tą, kuri iš pat pradžiu būvo (Geležinkelių istorija. #447).
Kaip visada, ieškoti kokio nors gui Nors Mac OS neproblema ir kaip parašiau, tik ImageMagick reikėtų įsidiegti. Bet turbūt paprasčiau naudoti kokią nors iš dešimčių ar šimtų gui programėlių.
Tai manau reiktų tiesiog nenaudoti išorinių talpyklų, o dėti į forumo serverį. Tai garantuos, kad jos nedings arba ten pvz nebus viršytas peržiūrų skaičius ir nuotrauka nebebus rodoma, kaip imageshack pvz
Komentuoti: