Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Nuotraukų talpinimas forume (archyvas iki 2017.05)

Collapse
This topic is closed.
X
Tai svarbi tema.
X
X

• Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

• pauliaK
    replied
    /\
    Gali

Komentuoti:

• Mantukas05
    replied
    Parašė pauliaK Rodyti pranešimą
    Man veikia, bet tik su kompiuteriu, su telefonu arba planšete neveikia ir niekada neveikė .
    Planšetėje irgi tą patį meta , ankščiau kompiuteryje veikė , bet perrašė OS ir prasidėjo nesamonės... Dar negali būti taip , kad nėra Addobe Flash Player pas mane , dėl to problemos?
    Paskutinis taisė Mantukas05; 2015.06.24, 12:50.

Komentuoti:

• pauliaK
    replied
    Man veikia, bet tik su kompiuteriu, su telefonu arba planšete neveikia ir niekada neveikė .

Komentuoti:

• Mantukas05
    replied
    Parašė Mettal Rodyti pranešimą
    Man veikia. Jeigu naudojat AdBlock, tai šalia to mygtuko užkrauna "Block..." funkciją. Gal kada ant jos paspausta buvo?
    Aš išvis išjungiau AdBlock , bet vistiek neina. Neužkrauna pilnai to "parinkti".

Komentuoti:

• Mettal
    replied
    Man veikia. Jeigu naudojat AdBlock, tai šalia to mygtuko užkrauna "Block..." funkciją. Gal kada ant jos paspausta buvo?

Komentuoti:

• Mantukas05
    replied
    Čia man vienam neveikia http://foto.terpe.lt/ , ar ir forumiečiams? Ta prasme pilnai neatidaro " PARINKTI".

Komentuoti:

• Tycka03
    replied
    O kas pas mane nutiko,kad aš kai bandau nuotrauką ikelti į albumą ir man neleidžia???Nors anksčiau buvau pasiekęs šimto nuotraukų ribą,bet jas aptryniau ir vietos atsirado ir poto laiko neleidžia įkelti.Kalbu apie šio puslapio fotogalerija.

Komentuoti:

• Vaidas
    replied
    Apačioje dešinėje reikia paspausti mygtuką "dalintis" ir pasirinkti BBcode.

Paskutinis taisė Vaidas; 2015.04.07, 10:47.

Komentuoti:

• ssnaiperis
    replied
    Galit gal kas pasakyti, kaip įkelti nuotrauką iš flickr su [IMG] žyma? Nes bandžiau į šią žymą dėti visą nuorodą, nieko gero nesigavo

Komentuoti:

• 99
    replied
    Parašė AutoLiet Rodyti pranešimą
    Kas per nesamonės? Kažkas pajuokavo? Pirmos nuotraukos aš nesiunčiau (nes tokios ir neturiu). Įdedu tą, kuri iš pat pradžiu būvo (Geležinkelių istorija. #447).

Atvaizdas

Nusiuntęs buvau šią.

Atvaizdas
    Šiuo atveju, čia bus problemos su talpykla.

Komentuoti:

• Mettal
    replied
    Joks tvarkytojas tokiom nesamonėm neužsiima. Daugiau niekas be mūsų negali pranešimų taisyti. Čia greičiausiai talpyklos problema.

Komentuoti:

• Arelis
    replied
    Manau, kad forume internetinis trolis yra...

Komentuoti:

• laimutis
    replied
    Kas per nesamonės? Kažkas pajuokavo? Pirmos nuotraukos aš nesiunčiau (nes tokios ir neturiu). Įdedu tą, kuri iš pat pradžiu būvo (Geležinkelių istorija. #447).

Atvaizdas

Nusiuntęs buvau šią.

Atvaizdas
    Ir man tai pat yra buvę, gal čia nuotraukų talpyklos kaltos?

Komentuoti:

• Arelis
    replied

Atvaizdas

Nusiuntęs buvau šią.

Atvaizdas
    Kas per??

Komentuoti:

• AutoLiet
    replied

Nusiuntęs buvau šią.

Paskutinis taisė AutoLiet; 2015.04.06, 07:04.

Komentuoti:

• digital
    replied
    Kaip visada, ieškoti kokio nors gui Nors Mac OS neproblema ir kaip parašiau, tik ImageMagick reikėtų įsidiegti. Bet turbūt paprasčiau naudoti kokią nors iš dešimčių ar šimtų gui programėlių.

Komentuoti:

• nomad
    replied
    /\ O žmonėm su normalia programine įranga (Mac OS) ką daryti?

Komentuoti:

• digital
    replied
    Ne, čia tiesiog komandos, kurias naudoju Linuxe (konsolėj). Greita ir patogu

Komentuoti:

• nomad
    replied
    Parašė digital Rodyti pranešimą
    wget http://.../foto.jpg
    mogrify -scale 800x600 foto.jpg
    Nesupratau. Ar tu sakai, kad reikia įdėti "mogrify -scale 800x600 " (būtent su tokiais keistais tarpais) prieš kiekvieną ".jpg"?

Komentuoti:

• dr-rox
    replied
    Tai manau reiktų tiesiog nenaudoti išorinių talpyklų, o dėti į forumo serverį. Tai garantuos, kad jos nedings arba ten pvz nebus viršytas peržiūrų skaičius ir nuotrauka nebebus rodoma, kaip imageshack pvz

Komentuoti:

Working...
X