Parašė Aleksio
Rodyti pranešimą
Skelbimas
Collapse
No announcement yet.
Klausimai apie forumą
Collapse
X
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąForumai niekada nekenčia dėl dalyvių palaidumo, forumai kenčia tik dėl moderatorių durnumo.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąTikrai panardintų.
Parašė Mettal Rodyti pranešimąTie, kas tikrai moka žmogiškai diskutuoti ir dalinasi įdomia informacija, tiesiog nusispjaus ir eis kur nors kitur.
Komentuoti:
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąTikrai nepanardintų.
OK, forume vyksta daug beprasmių diskusijų -> daugiau peržiūrų, forumas bus vis aukštesnėje eilutėje paieškose, daugiau pinigų iš reklamos - tai bus tik į naudą visiems forumiečiams.
Kristupas0220 nereikia šito imt į galvą ir toliau plėtoti diskusijos. Jau minėjau - ne pirmas kartas, kai rat elgiasi neadekvačiai ir, atrodo, lieja emocijas pirmoje pasitaikiusioje temoje ant pirmo pasitaikiusio žmogaus.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąOK, forume vyksta daug beprasmių diskusijų -> daugiau peržiūrų, forumas bus vis aukštesnėje eilutėje paieškose, daugiau pinigų iš reklamos - tai bus tik į naudą visiems forumiečiams.
Nors ten būna ir labai širdžiai mielų postų, tokių kaip Labukas rytukas, skanios kavytėsPaskutinis taisė Tomizmas; 2021.01.09, 16:12.
Komentuoti:
-
Išvis - koks paprastų forumo narių reikalas ar čia tas pats žmogus ar ne? Juk jei tai būtų tiesa, abu būtų seniai pašalinti. Svarbu kaip žmogus diskutuoja, svarbus jo indėlis į temos, kurioje rašoma, turinį, o ne aiškinimamsis ar tai tas pats asmuo. Sakau, būčiau užsiregistravęs 6 metai atgal, bet nesugalvojau mandresnio slapyvardžio, nors pasisakyti apie ką turėjau jau tada. Dar buvau tapatinamas su kažkokiu Google lt, kurio pranešimų apskritai niekur nerasta...
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Mettal Rodyti pranešimąGalimybė turėti kelias paskyras panardintų forumą į chaosą.
Parašė Mettal Rodyti pranešimąTiek diskusijų vientisumo, tiek forumo tvarkymo prasme. Pražangos ir pašalinimai nebetektų prasmės, nes kiekvienas darytų bet ką, kas jam patinka. Pašalini vieną paskyrą, o žmogelis susikuria kitą ir toliau sau "ramiausiai" užsiima nesamonėmis.
Komentuoti:
-
Parašė rat Rodyti pranešimąAr kas nors gali patvirtinti, kad Tomizmas ir Kristupas2020 ar Kristijonas2020 yra vienas ir tas pats asmuo, kuris svajoja būti pabirbintas kalėjime?
Vienintelis čia akivaizdus dalykas yra tai, kad rat eilinį kartą leidžia sau per daug. Bet paliksiu šito elgesio vertinimą kitiems tvarkytojams.
- 3 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąO kodėl tai išvis turi būti draudžiama? Nori žmogus vadinti 5 vardais - tegul vadinasi, tai yra jo teisė.
- 4 patinka
Komentuoti:
-
Parašė Aleksio Rodyti pranešimąO kodėl tai išvis turi būti draudžiama? Nori žmogus vadinti 5 vardais - tegul vadinasi, tai yra jo teisė.
Komentuoti:
-
Parašė VNS Rodyti pranešimąGal ir vienas, bet tai draudžiama. Ir manau lengvai atkapstytų moderai.
Komentuoti:
-
Parašė rat Rodyti pranešimą
Nice try, Kristupai-Tomizmai, bet žmonės žino tiesą.
Komentuoti:
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
1. Ne, aš nesu šiame forume jokiu kitu vardu.Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimąPagalvokite gerai - ką rodo mano naudotojo vardas?
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė rat Rodyti pranešimąAr kas nors gali patvirtinti, kad Tomizmas ir Kristupas2020 ar Kristijonas2020 yra vienas ir tas pats asmuo, kuris svajoja būti pabirbintas kalėjime?
Pagalvokite gerai - ką rodo mano naudotojo vardas? - ogi tai, jog man žiauriai trūksta fantazijos, kad susigalvoti kokį mandresnį slapyvardį, todėl beliko pasivadinti tikru vardu. Tai ir buvo mano nesiryžimo registruotis į forumą priežastis - tai svarsčiau daryti dar 2014 m. gale, tačiau taip ir nepavyko, nes į galvą neatėjo joks originalesnis pavadinimas, nors viešojo transporto srityje jau tada turėjau daug ką pasisakyti bei paklausti.
P.S. Kas ir kaip forume skiria įverčius? Ar jie atsiranda sumuojantis like`ams po pranešimais, ar juos skiria tvarkytojai?
Komentuoti:
-
Parašė Tomizmas Rodyti pranešimąModeratoriai, norėčiau paprašyti netrinti nei mano, nei jo pasisakymų šioje temoje. Tegul atsako pagaliau, kame problema.
- 1 patinka
Komentuoti:
-
2. Ne, aš nesvajoju būti pabirbintas kalėjime.
3. Dabar padarykim taip: aš jau ne kartą siūliau, bet tu vis išsisukinėdavai nuo to. Vieną kartą aiškiai čia prie visų išdėstyk, kas tave taip trigerina mano asmenyje, kad negali prie manęs nesikabinėti. Jeigu tai bus logiški iš argumentuoti dalykai, tai priimsiu tai kaip konstruktyvią kritiką ir bandysiu juos ištaisyti. Juk negali žmogus pilti tiek pamazgų sistemiškai, be perstojo, po kiekvieno išbaninimo, be jokios priežasties. Turėjau padaryti tau kažką labai blogo, kad taip manęs nekenti. Ką būtent? Pasakyk viešai, kad visi žinotų. Ar vėl pradėsi eilinį kartą išsisukinėti nuo atsakymo?
Moderatoriai, norėčiau paprašyti netrinti nei mano, nei jo pasisakymų šioje temoje. Tegul atsako pagaliau, kame problema.
Komentuoti:
-
Ar kas nors gali patvirtinti, kad Tomizmas ir Kristupas2020 ar Kristijonas2020 yra vienas ir tas pats asmuo, kuris svajoja būti pabirbintas kalėjime?
- 1 patinka
Komentuoti:
-
Parašė hobo Rodyti pranešimąKur galima paskaityti apie sio forumo taisykles? Ieskojau - nesuradau.
- 1 patinka
Komentuoti:
Komentuoti: