Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Nusikalstamumas ir necivilizuotas elgesys Lietuvoje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

  • Arunasx
    replied
    Respect:

    Komentuoti:


  • Ångstrom
    replied
    Gal kas norit į Bitcoin investuoti? Valinskas iš jų tiek turtėja, kad net bankininkai išsigandę!

    Click image for larger version

Name:	image_128320.png
Views:	1262
Size:	351,0 kB
ID:	2006655

    Apie šitą facebook'e cirkuliuojantį (http://kriptovaliutos-prekybos.lt/index.html) sukčių tinklapį pranešiau dar rugpjūtį, bet jis gyvuoja iki šiol – su .lt domenu ir hostinguojamas UAB „Interneto vizija“.

    Komentuoti:


  • dondc
    replied
    Vilniaus Šeškinės gyventojai neatsigina narkomanų: vienoje laiptinėje perka, kitoje – svaiginasi
    https://www.15min.lt/naujiena/aktual...CbsTLuGwomTw#_
    „Pardavinėja gretimoje laiptinėje, nusipirkę ateina į mūsų laiptinę, nes pas mus labai paprasta patekti – apačioje yra biblioteka. Paskambini bibliotekai, jie atidaro duris, nes mano, kad ateina skaitytojas. O jie įeina į laiptinę. Tai pas mus pradeda leistis narkotikus. Teko kalbėtis ir su valytoja, sakė, kad kiekvienam aukšte mėtosi švirkštai. Pridaryta net gamtinių reikalų. Dabar gavom informacijos, kad yra ir antras „taškas“, ir antrame bute prekiaujama narkotikais. Kažkaip lyg tarpusavyje yra susiję. Kaimynas, kuris toje laiptinėje gyvena, pasakojo, kad iš vieno buto ateina į tą kitą, vienas kitam kažką perduoda, nes, matyt, atskiri klientai pas juos. O viename iš tų butų gyvena policijos pareigūnė“. <...>

    Įsibauginęs vilnietis sako kreipęsis į žiniasklaidą, mat į pareigūnus kreipėsi, kaip teigia, jau šimtą kartų. Rašė pareiškimus, tačiau pagalbos taip ir nesulaukė. Bijo, jog kada nors gali būti užpulta ir jo šeima.

    Komentuoti:


  • 10.000
    replied
    Parašė Sula Rodyti pranešimą
    Man atrodo, kad Pravieniškių kolonija - mini RF kopija.
    Valstybė valstybėje ? O kaip Teisingumo ministerija reaguoja į tokį sau pavaldžios įstaigos (Kalėjimų departamento) elgesį ?

    Komentuoti:


  • Sula
    replied
    Man atrodo, kad Pravieniškių kolonija - mini RF kopija.

    Komentuoti:


  • Arunasx
    replied
    Eilinis valstybės lėšų taškymo ir korupcijos pavyzdys:
    Dėl šildymo Pravieniškėse – nesuprantami poelgiai: spjauna į teismų sprendimus, o kurui taško milijonus https://www.lrytas.lt/verslas/rinkos...oketi-24989202
    „Valdžia priėmė net kelis įstatymus, kurie skatina šilumos gamybą iš biokuro, tačiau dėl pareigūnų piktnaudžiavimo ir biurokratizmo šie geri siekiai nueina vėjais“, – išrėžė su valstybe besibylinėjantis Darius Semėnas, kurio verslas blokuojamas. Pravieniškių pataisos namų-atvirosios kolonijos vadovai, diriguojami Kalėjimų departamento pareigūnų, brangiai šildo nuteistųjų, ligoninės bei administracines patalpas ir atsisako pirkti pigesnę energiją iš atsinaujinančiųjų šaltinių. Negana to, nevykdomi teismų sprendimai, įpareigojantys šildyti pastatus naujai pastatyta modernia biokuro katiline, galinčia kolonijai kasmet sutaupyti milijonus eurų.
    Tuo metu į kovą su valdininkais pakilęs ir ieškinį valstybei pateikęs katilinės savininkas D.Semėnas tvirtina, kad tai – tipiškas pavyzdys, kai biurokratines kliūtis sudarančių pareigūnų padedami įtakingi asmenys ketina užgrobti verslą. 2018 metais, kai pasibaigus bandomajam laikotarpiui VEI konstatavo, kad viskas atitinka saugumo reikalavimus ir galima pradėti nuolat eksploatuoti katilus, „Prasilos“ vadovas sulaukė smūgio žemiau juostos. Ką tik šiai įkalinimo įstaigai pradėjęs vadovauti Dainius Sušinskas pareiškė, kad kolonija atsisako pirkti šilumą ir pasirašyti privalomą katilinės bandomosios eksploatacijos užbaigimo aktą. Šį aktą naujoji kolonijos vadovybė atsisakė pasirašyti net ir įpareigota Valstybinės kainų ir energetikos kontrolės komisijos, negana to, pateikė keistą ieškinį Kauno apylinkės teismui prašydama leisti nepasirašyti akto.
    Dar anksčiau verslininkui smūgį sudavė Pravieniškių kolonijos valstybinė įmonė „Mūsų amatai“. Gavusi Kalėjimų departamento atsakingų pareigūnų nurodymą telefonu ši įmonė teismui pateikė ieškinį prašydama, kad būtų panaikinta 2012 metais sudaryta sandėlio nuomos sutartis, o „Prasila“ su visa naujai pastatyta katiline išsinešdintų iš kolonijos teritorijos. „Prasilos“ teisininkams iš pradžių atrodė, kad laimėti šią bylą yra vienas juokas, – užteks kreiptis į archyvą, ir teismui bus pateikti visi dokumentai. Tačiau paaiškėjo, kad prieš pateikiant ieškinį visi su šiuo nuomos konkursu susiję dokumentai paslaptingai dingo. Jų nebuvo nei įmonės „Mūsų amatai“, nei Kalėjimų departamento archyve. Dar labiau padėtis komplikavosi, kai į teismo posėdį iškviesta departamento atstovė, prisiekusi kalbėti tiesą, dievagojosi, kad šios įstaigos vadovai nedavė sutikimo nuomos konkursui.
    Situacija atrodė beviltiška, nes neradus rašytinio Kalėjimų departamento sutikimo „Prasilai“ greičiausiai būtų tekę išsikraustyti. Tačiau tuomet šios bendrovės teisininkams šovė į galvą išganinga mintis – dėl nuomos konkurso buvo privalomas ir Aplinkos ministerijos sutikimas, o ten turėjo būti ir daugiau dokumentų. Šis atsitiktinai iššautas šūvis atsipirko su kaupu – Aplinkos ministerija atsiuntė įmonės „Mūsų amatai“ valdybos posėdžio protokolą. Jame buvo užfiksuota, kad posėdyje dalyvavę Kalėjimų departamento atstovai (direktoriaus patarėjas, Finansų valdybos ir Gamybos skyriaus viršininkai) neprieštarauja nuomai. Aplinkos ministerija taip pat sutiko išnuomoti patalpas. Kad departamentas iš tiesų buvo davęs raštišką sutikimą, patvirtino ir keli teisme apklausti liudytojai.
    vyriškis pasakė žinantis, kad D.Semėnas yra susigadinęs santykius ir turintis problemų su Kalėjimų departamentu bei kolonija. „Rimti žmonės siūlo tau 600 tūkstančių eurų už šią katilinę, parduok ir neturėsi problemų“, – pareiškė žmogus. Paaiškinęs, kad į šią katilinę investavo beveik 1,7 milijono eurų, D.Semėnas paklausė: „O kas nori pirkti – jūs pats ar kiti?“
    Netrukus po šio pokalbio bylas teisme „Prasila“ laimėjo, o paslaptingas vyriškis daugiau nepasirodė. Bet Pravieniškių kolonijos vadovybė net neketino vykdyti teismo sprendimo – kategoriškai atsisakė pasirašyti katilinės bandomosios eksploatacijos užbaigimo aktą ir patalpas toliau šildė brangiomis dujomis
    Ilgą laiką verslininkui pagalius į ratus kaišiojęs D.Sušinskas dar vasarą skandalingai buvo priverstas trauktis iš pareigų, tačiau į jo vietą Kalėjimų departamento vadovų laikinai deleguotas Mindaugas Žirlys irgi nebuvo nusiteikęs vykdyti teismų nutarčių. Nors formaliai sprendimus, kaip išsisukti nuo sutarties su „Prasila“ sudarymo, pasirašinėja būtent M.Žirlys, neabejojama, kad šiam pareigūnui diriguoja Kalėjimų departamento vadovai.
    M.Žirlys atmetė ir pastarąjį „Prasilos“ vadovo pasiūlymą sudaryti sutartį, kuriame buvo argumentuotai išdėstyta, kokią žalą kasmet patiria kolonija. Tad ir šią žiemą kolonijos patalpos toliau bus šildomos pasenusia ir neekonomiška dujine katiline. Preliminariais skaičiavimais, valstybė dėl to patirs apie 3 milijonų eurų nuostolį. Trūkus kantrybei verslininkas pateikė ieškinį valstybei ir dėl neteisėtų pareigūnų veiksmų reikalauja, kad jam būtų atlyginta 2,6 milijono eurų žala.
    „Lietuvos rytas“ bandė atsakingų pareigūnų paklausti, kodėl Pravieniškių kolonija nevykdo įsiteisėjusių teismų sprendimų, tačiau nei iš kolonijos direktoriaus M.Žirlio, nei iš Kalėjimų departamento vadovų atsakymų nesulaukė. Motyvuodama šiuo metu vykstančiais civiliniais procesais atsakymo į šį klausimą nepateikė ir Kalėjimų departamento Komunikacijos skyriaus specialistė Irmina Frolova-Milašienė.

    Komentuoti:


  • Aleksio
    replied
    Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
    Bet tai galvon duodamas tu darai dar didesnį nusikaltimą ir sukeli dar didesnį fizinį skausmą, nei kad kažkoks priekabiavimas. Reikia kiek įmanoma labiau su pažeidėjais bendrauti per institucijas, o ne tiesiogiai.
    Todėl seni žmonės (nepriklausomai nuo tautybės ir politinių įsitikinimų) tik geruoju mini "šlubą vokietį su bizūnu".

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Parašė Strujus Rodyti pranešimą

    Jei ankstesnės Kristupo žinutės kėlė abejonių jo adekvatumu (arba leido manyti, kad jis galimai troll'ina), tai manau po šios žinutės tas jau ir taip aišku. Na, gal dar tik klausimas, ar troll'ina, ar tikrai jam atrodo, kad dieną kažkur lauke kaukianti signalizacija yra labiau pateisinama priežastis fiziniams veiksmams, nei kad priekabiavimas prie žmonių. Arba, kad kažkoks įspėjimas iš policijos būtų didesnė atgrasa nuo tolesnio priekabiavimo, nei realus gavimas galvon (už realų padarytą nusikaltimą!).. Nors kai dabar taip surašiau, tai esu beveik įsitikinęs, kad ant tiek neadekvatus žmogus turbūt negali būti ir realiai tik juokauja tada viskas OK, keep it up!
    Bet tai galvon duodamas tu darai dar didesnį nusikaltimą ir sukeli dar didesnį fizinį skausmą, nei kad kažkoks priekabiavimas. Reikia kiek įmanoma labiau su pažeidėjais bendrauti per institucijas, o ne tiesiogiai. Nors viename rajone pamačius net kelis skirtingus skelbimus apie dingusius naminius gyvūnėlius man taip užvirė kraujas, kad nesusilaikiau ir išsiunčiau žinutes asmenims su maždaug paklausimu "Kodėl jūs nesilaikote Tvarkymo ir švaros taisyklių?". Jų 15.4 punkte nurodyta jog draudžiama tvirtinti įvairaus pobūdžio, turinio skelbimus, skrajutes, lankstinukus, leidinius, lipdukus, pranešimus ant statinių, medžių, krūmų, kelio ženklų, šviesoforų, informacinių nuorodų, skulptūrų, stulpų, paminklų, atminimo lentų ir su jais susijusių įrenginių ar kitose šiam tikslui nenumatytose vietose... >
    Vat tokiu atveju tai bausti reikėtų, tačiau visais atvejais aš sakau, juk mes lietuviai, vieno kraujo broliai, kad mes tokie vieni kitiems, kad smurtautume vieni prieš kitus, triukšmaudami neleistume kažkam miegoti ir t.t.

    Komentuoti:


  • Strujus
    replied
    Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
    O kodėl mūsuose dar populiaru grasinti, kas jau peržengia ribas, net jei aš pats elgiuosi nelabai teisingai? Pvz. kalbant apie intymius laiškus buvusiems klasiokams, tai vienam jų buvau nusiuntęs užklausą su prašymu-labai paprastu, nekaltu noru: "Ar galėtum atsisėsti ir pasėdėti ant manęs?" T.y. čia tiesiogine to žodžio prasme, nieko bendro su sėdėjimu kalėjime ir pan. Tai kad jis užsipuolė mane, pažiūrėjo kaip į durnelį, bet skambėjo maždaug taip "Jei man susišvies atvažiuoti, tai atvažiuosiu ne vienas, o su draugais, ta ta ta, ta ta ta, ir tau nepadės nei mama, nei policija. Nuvešim į mišką, pasodinsim ant skruzdėlyno ir pan. nesąmones". Tuo metu vos nenualpau, išsigandau taip stipriai, jog svarsčiau net išrinkti savo telefoną dalimis, kad nesusektų mano buvimo vietos. Nors dabar atsitokėjus pagalvoju, jog pats galėjau paduoti jį į teismą už grasinimus. Taip, gal mano prašymas ant manęs pasėdėti ir laikytinas seksualiniu priekabiavimu, bet ar tai suteikia tau teisę samdyti draugelius-banditus ir atlikti dvigubai baisesnį nusikaltimą - nutarabaninti į Nemenčinės miškus, kažkur pririšti, prieš tai dar nepamiršus gerai apkumščiuoti. Kas mes per tauta, kad leidžiame sau taip kalbėti?
    Jei ankstesnės Kristupo žinutės kėlė abejonių jo adekvatumu (arba leido manyti, kad jis galimai troll'ina), tai manau po šios žinutės tas jau ir taip aišku. Na, gal dar tik klausimas, ar troll'ina, ar tikrai jam atrodo, kad dieną kažkur lauke kaukianti signalizacija yra labiau pateisinama priežastis fiziniams veiksmams, nei kad priekabiavimas prie žmonių. Arba, kad kažkoks įspėjimas iš policijos būtų didesnė atgrasa nuo tolesnio priekabiavimo, nei realus gavimas galvon (už realų padarytą nusikaltimą!).. Nors kai dabar taip surašiau, tai esu beveik įsitikinęs, kad ant tiek neadekvatus žmogus turbūt negali būti ir realiai tik juokauja tada viskas OK, keep it up!

    Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą

    Buvo tokia tema apie psichologinę sveikatą, paskaityk ten Kristupo pranešimus pasidarys aišku.
    Daug ką paaiškina. Permečiau akim temos pradžią, bet jau supratau, apie ką esmė. Sorry, Kristupai, pateisinama ir suprantama. Sėkmės!
    Paskutinis taisė Strujus; 2022.08.24, 10:10.

    Komentuoti:


  • MedinisStrazdas
    replied
    Parašė Egiuxz Rodyti pranešimą

    Kas tau negerai?
    Buvo tokia tema apie psichologinę sveikatą, paskaityk ten Kristupo pranešimus pasidarys aišku.

    Komentuoti:


  • Egiuxz
    replied
    Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
    O kodėl mūsuose dar populiaru grasinti, kas jau peržengia ribas, net jei aš pats elgiuosi nelabai teisingai? Pvz. kalbant apie intymius laiškus buvusiems klasiokams, tai vienam jų buvau nusiuntęs užklausą su prašymu-labai paprastu, nekaltu noru: "Ar galėtum atsisėsti ir pasėdėti ant manęs?" T.y. čia tiesiogine to žodžio prasme, nieko bendro su sėdėjimu kalėjime ir pan. Tai kad jis užsipuolė mane, pažiūrėjo kaip į durnelį, bet skambėjo maždaug taip "Jei man susišvies atvažiuoti, tai atvažiuosiu ne vienas, o su draugais, ta ta ta, ta ta ta, ir tau nepadės nei mama, nei policija. Nuvešim į mišką, pasodinsim ant skruzdėlyno ir pan. nesąmones". Tuo metu vos nenualpau, išsigandau taip stipriai, jog svarsčiau net išrinkti savo telefoną dalimis, kad nesusektų mano buvimo vietos. Nors dabar atsitokėjus pagalvoju, jog pats galėjau paduoti jį į teismą už grasinimus. Taip, gal mano prašymas ant manęs pasėdėti ir laikytinas seksualiniu priekabiavimu, bet ar tai suteikia tau teisę samdyti draugelius-banditus ir atlikti dvigubai baisesnį nusikaltimą - nutarabaninti į Nemenčinės miškus, kažkur pririšti, prieš tai dar nepamiršus gerai apkumščiuoti. Kas mes per tauta, kad leidžiame sau taip kalbėti?
    Kas tau negerai?

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    O kodėl mūsuose dar populiaru grasinti, kas jau peržengia ribas, net jei aš pats elgiuosi nelabai teisingai? Pvz. kalbant apie intymius laiškus buvusiems klasiokams, tai vienam jų buvau nusiuntęs užklausą su prašymu-labai paprastu, nekaltu noru: "Ar galėtum atsisėsti ir pasėdėti ant manęs?" T.y. čia tiesiogine to žodžio prasme, nieko bendro su sėdėjimu kalėjime ir pan. Tai kad jis užsipuolė mane, pažiūrėjo kaip į durnelį, bet skambėjo maždaug taip "Jei man susišvies atvažiuoti, tai atvažiuosiu ne vienas, o su draugais, ta ta ta, ta ta ta, ir tau nepadės nei mama, nei policija. Nuvešim į mišką, pasodinsim ant skruzdėlyno ir pan. nesąmones". Tuo metu vos nenualpau, išsigandau taip stipriai, jog svarsčiau net išrinkti savo telefoną dalimis, kad nesusektų mano buvimo vietos. Nors dabar atsitokėjus pagalvoju, jog pats galėjau paduoti jį į teismą už grasinimus. Taip, gal mano prašymas ant manęs pasėdėti ir laikytinas seksualiniu priekabiavimu, bet ar tai suteikia tau teisę samdyti draugelius-banditus ir atlikti dvigubai baisesnį nusikaltimą - nutarabaninti į Nemenčinės miškus, kažkur pririšti, prieš tai dar nepamiršus gerai apkumščiuoti. Kas mes per tauta, kad leidžiame sau taip kalbėti?

    Komentuoti:


  • MedinisStrazdas
    replied
    Parašė Aleksio Rodyti pranešimą
    Matosi, kad tu esi bukagalvis durnelis, kuris nieko neišmano apie fiziką.
    Nereikia būti fizikos profesoriumi kad žinoti jog jeigu į korpusą trenkus žaibui nieko nenutinka tai ir nuo elektrošoko nenutiks.

    Komentuoti:


  • Aleksio
    replied
    Parašė MedinisStrazdas Rodyti pranešimą
    kėbulas veikia kaip įžeminimas, nieko nebus.
    Matosi, kad tu esi bukagalvis durnelis, kuris nieko neišmano apie fiziką.

    Komentuoti:


  • MedinisStrazdas
    replied
    Parašė Arunasx Rodyti pranešimą
    Reikėjo palaukti nakties apsisioti ir padegti
    Manai kristupas tiek geria, kad jo šlapimas degus?
    Parašė Aleksio Rodyti pranešimą
    Nupirk elektrošokerį, pridėk prie mašinos sparno ir įjunk -> el.grandinės TJ ir viskas bus tylu ir ramui
    kėbulas veikia kaip įžeminimas, nieko nebus.
    Parašė Egiuxz Rodyti pranešimą
    Daugiabutis, ypač jo kiemas, nėra ta vieta, kur reikia tylos ieškot, nes ten gyvena daug žmonių su savais skirtingais gyvenimais, poreikiais ir garsais.
    Yra. Ir jeigu ten yra triukšmaujama viršijant sanitarines normas triūkšmaujantys turi būti nubausti. Taip, įskaitant ir tuos kurie važiuoja gatve kiaurais duslintuvais. Būtent todėl kad ten yra daugiabutis o ne vienkiemis triūkšmauti neglaima.

    Komentuoti:


  • Aleksio
    replied
    Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
    tokius "teismus" galima daryti, jei kaukia mašinos signalizacija - ją apspardyti (jei savininkas nekelia ragelio, kuomet jam skambina iš policijos apie tai informuoti),
    reikia
    Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
    jei žmogus numeta nuorūką ant asfalto/šaligatvio - visai būtų teisinga spjauti į veidą už šiukšlinimą, aplinkos teršimą.
    dzyn
    Jei pamatai asmenį, klijuojantį kokį nors skelbimą ant stulpo,stotelės stiklo (kas yra draudžiama taisyklėse) - galima demonstratyviai nufotografuoti ir pasakyti, kad nusiųsi kur reikia.[/QUOTE]dzyn
    Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
    Bet kai priekabiaujama prie merginos - man jau nelabai.
    reikia
    Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
    Apskritai, man gyvenant Vilniuje, labiausiai kliūna triukšmas ir švaros nesilaikymas. O kokiam nors Icikevičiui, manote, nereikėjo linčo teismo, kuomet vos mirtinai nenukankinęs, jis gavo tik lygtinai? Ar tokia teismo skirta bausmė (ne)pakankamai dosni?
    Nežinau, kas yra tas Icikevičius.

    Komentuoti:


  • Kristupas0220
    replied
    Parašė Aleksio Rodyti pranešimą
    Todėl ir reikia legalizuoti Linčo teismą, kuris yra daug teisingesnis, nei valstybės teismai.
    O kokiais atvejais jūs palaikote tuos pusiau legalius dalykus, o kuriais ne? Noriu susidėlioti aiškesnį vaizdą. Pvz. aš sakau, kad tokius "teismus" galima daryti, jei kaukia mašinos signalizacija - ją apspardyti (jei savininkas nekelia ragelio, kuomet jam skambina iš policijos apie tai informuoti), jei žmogus numeta nuorūką ant asfalto/šaligatvio - visai būtų teisinga spjauti į veidą už šiukšlinimą, aplinkos teršimą. Jei pamatai asmenį, klijuojantį kokį nors skelbimą ant stulpo,stotelės stiklo (kas yra draudžiama taisyklėse) - galima demonstratyviai nufotografuoti ir pasakyti, kad nusiųsi kur reikia. Bet kai priekabiaujama prie merginos - man jau nelabai. Apskritai, man gyvenant Vilniuje, labiausiai kliūna triukšmas ir švaros nesilaikymas. O kokiam nors Icikevičiui, manote, nereikėjo linčo teismo, kuomet vos mirtinai nenukankinęs, jis gavo tik lygtinai? Ar tokia teismo skirta bausmė (ne)pakankamai dosni?

    Komentuoti:


  • Tikras architektas
    replied
    Kai tik legalizuos, aš savo ruožtu inicijuosiu linčo teismą Sašai užčiaupti. Bausmė galėtų būti pirštų susiuvimas, kad nebegalėtų klaviatūra naudotis.

    Kas jungiatės?

    Komentuoti:


  • Aleksio
    replied
    Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą
    O nutempti už tai mašinos kur nors į aikštelę už miesto, pagal įstatymus kol kas dar negalima.
    Todėl ir reikia legalizuoti Linčo teismą, kuris yra daug teisingesnis, nei valstybės teismai.

    Komentuoti:


  • Egiuxz
    replied
    Parašė Kristupas0220 Rodyti pranešimą

    O jei ji sėkmingai kauks ir naktį? Nesvarbu, kad nemiegu, vis tiek erzina tas garsas. Jūsų ne? Nes tai buvo ta pati prasčiausia turginė signalizacija, kokios buvo labai populiarios šio amžiaus pradžioje, na tos, kur dažnai suveikinėdavo be priežasties, ir labai nereguliariai, t.y. galėdavo įsijungti bet kada ir kaukti kiek nori. Mašina taipogi senas trantas.
    O jeigu iki tos nakties nukris atominė bomba ir viską iškeps?

    Gyvenu prie gatvės ir stadiono. Atsidarius langą - triukšmas nuolatinis. Tai man dabar apmėtyt plytomis visas pravažiuojančias mašinas ir išspardyt visus žmones, stadione laiką leidžiančius? Daugiabutis, ypač jo kiemas, nėra ta vieta, kur reikia tylos ieškot, nes ten gyvena daug žmonių su savais skirtingais gyvenimais, poreikiais ir garsais.

    Komentuoti:

Working...
X