Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Nusikalstamumas ir necivilizuotas elgesys Lietuvoje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Mantaz
    Kaunas prieš Klaipėdą jau dvi temos užrištos, kadangi pridarė nemažai rūpesčių, tad nenoriu matyti jų pratęsimo kur nors kitur. Visi sekantys pranešimai šia tema bus trinami, tačiau nereiškia, kad juos rašantys nesusilauks nemalonumų.
    Labai pritariu. Mažvaikių pasišūkaliojimai. Apie kai kuriuos narius tikrai turėjau susidaręs geresnę nuomonę. Tačiau po tų temų ji gerokai pasikeitė. Tikrai ne į teigiamą pusę

    Comment


      Gerai, taikomes.
      Kaunas yra Kaunas

      Comment


        Parašė Vaidosius
        Gerai, taikomes.

        Westside is the best ! :jura:

        Comment


          Gaila, kad tokia gera tema Kns vs Klp uzrakinta. Siaip nespejau ten savo nuomones isreikst tai teko cia parasyt...
          Kaunas yra Kaunas

          Comment



            O kas ta tema sukure? Isibegejus diskusijom supratau, kad cia ziauriausia ir ilgiausia tema apie kurie butu galima diskutuot ( siame forume ). Todel nebekuriu vs temu ir stengiuos nesikist ( aisku nevisuomet tai pavyksta ) i jas.

            Comment


              na as tai paskaiciau ir pasijuokiau, ypac apie snekas apie Kauno gezus man atrodo, kad sis zodis isvis vartojamas tarp 16m ezio reklamos auku labanakt

              Comment


                Naktinė Klaipėda skendi alkoholyje

                Gina Kubiliūtė, Aurelija Kripaitė, "Klaipėda"
                2005 spalio mėn. 10 d. 10:20



                Poilsio dienomis naktinėje Klaipėdoje karaliauja girtuokliai ir triukšmautojai. Įsisiautėję pramogautojai būriuojasi prie pasilinksminimo vietų, o miegamuosiuose rajonuose triukšmą kelia švenčiantieji butuose.

                „Klaipėdos“ dienraščio žurnalistams šį savaitgalį klaidžiojant po naktinį uostamiestį, atsiskleidė visos jo „gražybės“. Šiurpą kėlė tamsios gatvės, girti veidai, ant šaligatvių gulintys „bomžai“, milžinišku greičiu skriejančios mašinos bei motociklai. Graudus vaizdas – vos ant kojų pastovintys nepilnamečiai.

                Tamsoje - pavojinga

                Vyriausiojo policijos komisariato (VPK) atstovas spaudai Albinas Strumyla žurnalistus draugiškai perspėjo nevaikščioti pavojingose vietose. „Venkite neapšviestų pakampių, krūmų, parkų. Rizikingiausi Klaipėdos rajonai – pietinė miesto dalis, buvęs žvejybos uostas, Debreceno gatvė ir Taikos prospektas“, - patarė pareigūnas.

                Žurnalistai įsitikino jo žodžių teisumu. Šį savaitgalį pietinė miesto dalis buvo gana rami, tačiau gyvenamųjų namų kvartalai skendėjo tamsoje. Nerimą kėlė pakampėmis slampinėjantys ir besikeikiantys jaunuoliai. Pamatę jaunas merginas, jie nesidrovėjo įkyriai kabinėtis, siūlyti pasilinksminti.

                Dažname kieme pro pravirus butų langus skambėjo besilinksminančių gyventojų balsai ir tranki muzika.

                Palieka rankinę

                Didesnis sujudimas – iki išnaktų dirbančiuose prekybos centruose. Net prieš 23 valandą parduotuvėse buvo nusidriekusios eilės žmonių, perkančių alkoholinių gėrimų ar net buities prekių.

                Iki vėlumos dirbantiems žmonėms kelias į namus – tikras išbandymas. Šilutės plente esančios parduotuvės darbuotojos Alma ir Viktorija penktadienio naktį ėjo susikibusios. Bendradarbės tvirtino, kad atskirai eiti būtų labai pavojinga. „Čia kaip koks juodaodžių kvartalas, negali žinoti, kada gausi į galvą. Išlįs iš tamsos – nė pamatyti nespėsi“, - sakė moterys.

                Viktorija sykį jau nukentėjo nuo užpuolikų. Prie pat namų jai trenkė per nugarą ir atėmė krepšį su pirkiniais. Jos draugė Alma prasitarė, kad naktį keliaudama viena niekada nesineša rankinės. Moterys tvirtino, kad kiekvieną kartą vėlai grįždamos į namus jos rizikuoja. Bet apsaugos priemonių nesiima - netiki, kad jos pagelbėtų.

                Geria prie mokyklų

                Miegamuosiuose rajonuose kavinių ir barų – kur kas mažiau nei centre. Todėl jaunimas mėgsta buriuotis prie mokyklų, visą parą veikiančių parduotuvių ir parkeliuose.

                Savaitgalį jaunuoliai nesidrovėdami girtuokliavo prie Gedminų pagrindinės mokyklos. Praeivius jie užgauliojo necenzūriniais žodžiais, į žolyną svaidė ištuštintus butelius.

                Savo „stalus“ kiti pasitiesė ant laiptų, suoliukų ar automobilių kėbulų. Jie nekreipė dėmesio į pro šalį važiuojančius policininkų ekipažus.

                Šlapinosi ant šaligatvio

                Sudėtinga buvo praeiti Debreceno ir Naujakiemio gatvių kvartalus. Skvereliuose lėbavo ir išgerti kvietė įkaušę jaunuoliai. Iš įvairių kampų sklido ne tik linksmi balsai, bet ir barniai. Tai patvirtino ir ant šaligatvio šalia „Vaikų pasaulio“ parduotuvės telkšojęs kraujo klanas.

                Išgėrę vyrai nesigėdijo čia pat šlapintis. Pagarbos miestui nerodė ir vairuotojai. Vienas jų, važiavęs Paryžiaus Komunos gatve, išsiropštęs iš automobilio šlapinosi tiesiai ant šaligatvio.

                Sodino ant statinės

                Miesto centras skendėjo triukšme. Muzika skambėjo ne tik iš kavinių, barų, bet ir pro pravirus automobilių langus.

                Naktį neveikiant šviesoforams pereiti gatvę – rizikinga. Milžinišku greičiu skrodžiančių tamsą mašinų ir motociklų vairuotojai į pėsčiuosiuose net nereaguodavo.

                Penktadienį ir šeštadienį populiariausios kavinės buvo sausakimšos. Negavę vietos, klaipėdiečiai kantriai laukė prie durų.

                Dienraščio žurnalistams užsukus į vieną kaimišką užeigą buvo pasiūlyta atsisėsti prieangyje ant statinės ir palaukti, kol atsiras vietos.

                Apvogė nepilnamečius

                Lietuvininkų aikštėje mėtėsi tušti buteliai, traškučių pakeliai, maisto liekanos. Aikštę buvo okupavusios kelios atskiros kompanijos, kuriose šmėžavo daug girtų nepilnamečių veidų. Jaunuoliai nesivaržė viešai ant suoliukų ar žemės pasistatyti alkoholinių gėrimų.

                Svirduliuodami, „stiklinėmis“ akimis vaikščiojo vaikai. Sprendžiant iš išvaizdos, daugelis neturėjo nė šešiolikos metų.

                Tamsiuoju paros metu nepilnamečiai tampa vagių aukomis. Šį savaitgalį, VPK duomenimis, uostamiestyje įvyko trys vagystės, kai iš nepilnamečių buvo pavogti mobilieji telefonai.

                Policijos pareigūnus penktadienio ir šeštadienio naktimis klaipėdiečiai daugiausiai kvietė dėl triukšmo butuose. Nusiskundimų dėl savaitgalio puotų gauta beveik pora šimtų.

                Šeštadienio naktį taip pat buvo du apiplėšimai, sukčiavimo atvejų, pavogta mašina, išdaužyti vieno prekybos centro bei mokyklos langai.

                Comment


                  /

                  Čia tokį straipsnį galima bet kuriam LT didesniam miestui pritaikyti. Bet įdomiausia tai, jog policija visalaik žino kur ir kokiu metu dažniausiai ivyksta nusikaltimai, bet ten jų patruliuojančių niekada nepastebėsi... na nebent kai atvyksta jau pagal iškvietima, kai kasnors guli kraujuotas ant šaligatvio

                  Comment


                    Vo, vo... cia tai teisingai pastebeta. Situacija: mane sustabde 5val. ryto. Buvo pasibaiges draudimas. Mientai patys suka kalba link kysio. Staiga pamatau, kad kitoj gatves pusej girtas invalidas guli gatvej ( vaziuojamojo daly ). As pareigunams sakau, kad va, kazkam reikalinga jusu pagalba. O jiems p.x... Ziurejo, ziurejo, kol vargais negalais tas vargsas atsistojo ant koju ir nuropojo bet manes vistiek nepaleido. Tai va... zmogau gyvybes kaina buvo 20Lt, nes tiek jie is manes gavo del draudimo, o ta vargsa belekas galejo nutrenkt, nes kai chiebra is klubo iseina, tai megsta gaza "biski" paspaust.

                    Comment


                      Parašė Rokas
                      Vo, vo... cia tai teisingai pastebeta. Situacija: mane sustabde 5val. ryto. Buvo pasibaiges draudimas. Mientai patys suka kalba link kysio. Staiga pamatau, kad kitoj gatves pusej girtas invalidas guli gatvej ( vaziuojamojo daly ). As pareigunams sakau, kad va, kazkam reikalinga jusu pagalba. O jiems p.x... Ziurejo, ziurejo, kol vargais negalais tas vargsas atsistojo ant koju ir nuropojo bet manes vistiek nepaleido. Tai va... zmogau gyvybes kaina buvo 20Lt, nes tiek jie is manes gavo del draudimo, o ta vargsa belekas galejo nutrenkt, nes kai chiebra is klubo iseina, tai megsta gaza "biski" paspaust.
                      joo ziauru
                      I love INNUENDO!

                      Comment


                        Stovi keli studentai spalio13 akcijoj ir sypsosi,besisnekuciuodami. Prieina policininkas: jum cia labai linksma?Sypsotes?Tuoj nebus linksma.Padarysim,kad nesisypsotumete.

                        Comment


                          Centrinėje Kauno pėsčiųjų gatvėje plėšikaujama net dienos metu

                          Naktį iš šeštadienio į sekmadienį Kauno miesto centre buvo sumuštas ir apiplėštas Kauno technologijos universiteto 22 metų studentas A. G. Pastarosiomis dienomis Kauno centre nuo plėšikų nukentėjo dar keli jauni žmonės.
                          Apie pusę pirmos nakties Laisvės alėjoje, netoli "Omnitel" salono, pareiškėją sumušė 7-8 vaikinai. Jie pagrobė iš studento žiedą bei piniginę, kurioje buvo JAV išduotas pažymėjimas, Kauno technologijos universiteto studento pažymėjimas, JAV banko kreditinė kortelė, kitos kortelės bei įvairios nuolaidų kortelės.
                          Nukentėjusiojo pareiškime policijai nesakoma, kad piniginėje buvo ir pinigų. Spėjama, kad jaunuolis yra dirbęs JAV.
                          Laisvės alėjoje būta ir daugiau apiplėšimų. Naktį iš penktadienio į šeštadienį, apie 23.30 val., prie Laisvės alėjos 85-ojo namo 19-metį M. Ž. sumušė 12-15 nepažįstamų 17-19 metų amžiaus jaunuolių. Plėšikai atėmė iš aukos mobiliojo ryšio telefoną, baltos spalvos metalo laikrodį bei 26 litus.
                          Dar vienas plėšimas Kauno miesto centre įvykdytas šeštadienį apie 12 valandą dienos. Nepriklausomybės aikštėje, prie Įgulos bažnyčios, prieš 22 metų pareiškėją M. Š. panaudoję psichologinį smurtą, jaunuoliai pagrobė mobiliojo ryšio telefoną bei 32 litus. Žala įvertinta 482 litais.
                          www.kf.lt

                          Gal kas žino kada Laisvės Alejoje įrengs vaizdo kameras? Nors nemanau, kad tai labai ką pakeis, juk aleja ne begaline, vistiek reikes is jos iseiti, o ten jau lauks "jaunimėlis".
                          Kraujas uzverda isgirdus apie tokius "drąsuolius".

                          Comment


                            Bent jau Laisvej Agurku galetu patruliuoti uztektinai. Kad ir su dviraciais
                            Kaunas yra Kaunas

                            Comment


                              Tiesa sakant nesuprantu kaip taip zmonem nesiseka, daznai bunu centre ir nieko panasaus su manim nenutinka.
                              PVZ si sestadieni nakti isgeres puse Laisves al. praejau nuo klubo iki bankomato (uzluzo pas juos atsiskaitimas kortele) ir atgal. Ejau vienas ir nieko man neatsitiko.

                              Gal as ka nors ne taip darau?

                              Comment


                                Parašė eXtuning
                                Tiesa sakant nesuprantu kaip taip zmonem nesiseka, daznai bunu centre ir nieko panasaus su manim nenutinka.
                                PVZ si sestadieni nakti isgeres puse Laisves al. praejau nuo klubo iki bankomato (uzluzo pas juos atsiskaitimas kortele) ir atgal. Ejau vienas ir nieko man neatsitiko.

                                Gal as ka nors ne taip darau?
                                Gal esi tvirtai surestas bachurelis, tai "jaunimelis" pabijojo

                                Comment


                                  Parašė moskitas
                                  Gal esi tvirtai surestas bachurelis, tai "jaunimelis" pabijojo
                                  Nezinau. As paprastas vidutinio kuno sudejimo dirbantis ir studijojantis zmogus. Is isvaizdos visais nepiktas ir su pakankamo ilgio plaukais. Neturiu treningu ir su sportiniais bateliais iseinu tik iki parduotuves arba vazioju i gamta.

                                  Man tesiog nepatinka kai ziniaskalaida bando mane isgasdint, kad as bijociau savo gimtajame mieste sutemus iseit i lauka

                                  P.S. Ir ka reiskia psihologinis smurtas, beto vidury dienos? Gal jau rimtai isaugo tokia karta kuri laisvai moka bendraut tik kompiuterio pagalba?

                                  Comment


                                    Na kad LA dieną reiktų irgi pasisaugoti, ypač atokesnių vietų tai tikrai, nes pilną visokio plauko žmogelių kuriems LA yra pragyvenimo šaltinis... O policininkų pilna LA dieną, tik kad jie labiau domisi eismu, ir papildomu pinigėliu o ne saugumu Kartą sustabdė tokie Donelaičio gatvei, tai aprėkiau kad LA nepatruliuoja o šūda mala, kas keisčiausia paleido nors stovėjau po ženklu... Gal suprato kad mano žodžiuose tiesos yra

                                    Comment


                                      Ne lietuvoje , bet idomus straipsnelis siandien delfyje:

                                      Britų tyrimas: kaip įsigyti lietuvišką pasą

                                      http://www.delfi.lt/news/daily/crime...php?id=8655397

                                      Mano Flickr nuotraukos : http://www.flickr.com/photos/ezziukas/sets/

                                      --------------------------------------------------

                                      Kiek rovė - neišrovė. Kiek skynė - nenuskynė. Todėl, kad tu - šventovė, todėl, kad tu - Tėvynė !!!

                                      Comment


                                        Parašė Ežiukas
                                        Ne lietuvoje , bet idomus straipsnelis siandien delfyje:

                                        Britų tyrimas: kaip įsigyti lietuvišką pasą

                                        http://www.delfi.lt/news/daily/crime...php?id=8655397
                                        Net keista, kad sitas kuklus lietuviskas dokumentelis dabar yra toks vertingas (o jis toks tikrai yra. Tai ypac lengva pajusti keliaujant po Europa)
                                        Nors dokumentu klastojima tikrai reikia pazaboti. Negerai, kai salies ivaizdi griauna visokiu bananu respubliku pabegeliai staiga tape Lietuvos "pilieciais"

                                        Comment


                                          Girdėjau kad Londone daug Ukrainiečių-Lietuvių dirba

                                          Comment

                                          Working...
                                          X