Skelbimas

Collapse
No announcement yet.

Nusikalstamumas ir necivilizuotas elgesys Lietuvoje

Collapse
X
 
  • Filtrai
  • Laikas
  • Show
Clear All
new posts

    Parašė Saturnas Rodyti pranešimą
    Mokytoja Genovaitė jau perka raudonus dažus, taip kad neilgai džiūgausit, geiropiečiai!
    2020.06.23. Aplenkė fantaziją gyvenimo posūkiai.

    Comment


      ***
      Penktadienį, apie 14 val., Vilniuje, Lukiškių aikštėje, kur savivaldybė įrengė pliažą ir tuo supykdė daugybę žmonių, šiaulietis Jonas Mileris (gim. 1950 m.) pripylė fekalijų. Aikštėje pasklido stiprus dvokas. Vyras su savimi turėjo šakes ir dujokaukę. Beje, prie kiekvieno šakės smaigalio buvo pritvirtinta po aliuminį šaukštą.
      Puikiausias kovotojo už moralę paveikslas - pensininkas po daugybės metų sugalvojo, kad jau laikas iš Šiaulių nuvažiuoti į Vilnių ir pirmą kartą pamatyti rekonstruotą Lukiškių aikštę. Kodėl? Ogi todėl, kad ją reikia gelbėti nuo moralinių ištvirkėlių, kurie sugalvojo, kad sėdėjimas ant smėlio yra normalu. Išgelbėjimui reikės prišikti į stiklainį ir iš Šiaulių jį atvežus paskleisti po aikštę - tegul ištvirkėliai žino kas čia yra normalu. Ai, dar šakę reikia pasiimti ir prie smaigalių aliuminius šaukštus pritvirtinti. Neklauskit kodėl.
      Paskutinis taisė Eidvis; 2020.07.03, 17:24.

      Comment


        Parašė Eidvis Rodyti pranešimą
        Ai, dar šakę reikia pasiimti ir prie smaigalių aliuminius šaukštus pritvirtinti. Neklauskit kodėl.
        Taigi aliuminis nuo 5G saugo! O šaukšto forma veikia kaip reflektorius.

        Comment


          Šiaip senio logikos vingiai išties įspūdingi - leftistai niekina tautos herojų atminimą šventoje aikštėje, ta proga pritaškysiu šūdų toje pačioje šventoje aikštėje.

          Comment


            Parašė Eikantas X

            hmmm sankauskai, ką veikė tas senis, tai juk liberaliose vakarų visuomenėse didžiajai daliai žmonių archetipiškas ir savaime suprantamas dalykas - nebūti bailiu konformistu, sutraukusiu rudąją, o užimti ir viešai deklaruoti savo vertybinę poziciją. Keista, kad tau nepatiko.
            Hm, na aš vertybinę poziciją galiu deklaruoti be šūdų pilstymo miesto centre. O tu?
            If a lion could speak, we could not understand him.

            Comment


              Beje, straipsnyje rašoma kad tas pilietis rėkė, kaip "išvaikys iš aikštės p1d4r4stus" (kalba netaisyta). Kas garbaus amžiaus žmogui atsitiko, kad jam ten susivaideno LGBT?
              Snowflakes will attack U <3

              Comment


                Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
                Beje, straipsnyje rašoma kad tas pilietis rėkė, kaip "išvaikys iš aikštės p1d4r4stus" (kalba netaisyta). Kas garbaus amžiaus žmogui atsitiko, kad jam ten susivaideno LGBT?
                Nereik čia daug ieškot, dar iš savo vaikystės prisimenu senelių kartos pasisakymus, kad šortus nešioja tik vaikai ir piderai.

                Comment


                  Parašė Tomizmas Rodyti pranešimą
                  Beje, straipsnyje rašoma kad tas pilietis rėkė, kaip "išvaikys iš aikštės p1d4r4stus" (kalba netaisyta). Kas garbaus amžiaus žmogui atsitiko, kad jam ten susivaideno LGBT?
                  Jei žmogus atvaro iš Šiaulių pasisvaidyt šūdais į Lukiškių aikštę, 'nes ten gėjai', tai aš greičiau tai nurašyčiau kažkokiai psichologinei ligai. Bet antra vertus visos tos psichologinės ligos, horoskopai, 5G grėsmės ir net ta pati psichozė dėl Lukiškių aikštės, kada ne tik šūdais kažkoks debilas svaidos, bet ir kitas debilas įstatymus Seime priiminėja - tai jau verčia sunerimti. Sunerimti dėl to, iki kokio debiliškumo mūsų įstatymų leidyba gali nueiti.

                  Comment


                    Ai kaip negerai... Aš irgi vasarą nešioju šortus - viskas, aš jau gėjus. Reikės per karščius apsimauti kelnes su kantu ir dar padštanikus, o tai kas nors įžvelgs provokaciją ir apipils išskyromis. Kad nejaudinčiau vyrų viešoj vietoj, blauzdas demonstruodamas, ir taip nekenkčiau jų dorovei.
                    Paskutinis taisė Tomizmas; 2020.07.04, 00:08.
                    Snowflakes will attack U <3

                    Comment


                      Eilinė STT kliurka. Ir vėl Panevėžio skyriaus kaip ir prieš LKF vadovus dėl čempionato organizavimo ir lempinio 20" teliko:
                      Skambiai pradėtas ikiteisminis tyrimas Panevėžio mero ir dar 2 asmenų atžvilgiu – nutrauktas https://www.15min.lt/naujiena/aktual...tas-59-1346652

                      Nepirk iš Decathlon, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, Volfas Eng, Procter & Gamble / Gillette
                      Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

                      Comment


                        Neteisėtų STT veiksmų kaina – 50 tūkst. eurų: valstybė mokės buvusiai teisėjai už sugriautą reputaciją https://www.15min.lt/naujiena/aktual...ija-59-1346002
                        Dvejus metus slapta kiekvieno Panevėžio teisėjos Vaivos Savickienės žingsnio klausę Specialiųjų tyrimų tarnybos (STT) agentai sugebėjo sukurpti bylą dėl neva neteisėtai išduoto nedarbingumo pažymėjimo. Skambiai pradėjus šį tyrimą, V.Savickienė buvo atleista ir ne vienerius metus tampoma po teismus, tačiau viskas subliuško: ji galutinai išteisinta. Dabar Lietuvos Aukščiausiasis Teismas (LAT) pripažino, kad STT veikė neteisėtai ir karštligiškai ieškojo bet kokio teisėjos nusikaltimo, neturėdama tam jokio pagrindo. Už tai valstybė buvusiai teisėjai sumokės 50 tūkst. eurų kompensaciją.
                        Tuometinis Panevėžio STT valdybos Operatyvinio skyriaus viršininkas Egidijus Snicorius 2008 metų spalį surašė pažymą, kad Panevėžio apygardos administracinio teismo teisėja V.Savickienė gali daryti neteisėtą poveikį savo kolegai. Dėl to pradėta slapta sekimo operacija. Įdomu tai, kad pagal įstatymą E.Snicorius net neturėjo teisės pasirašyti tokios pažymos – prašymą sekti teisėją galėjo pateikti tik STT valdybos viršininkas.
                        p.s. ir vėl Panevėžio STT.
                        Nepirk iš Decathlon, Philips, Nestle, KraftHeinz, Viada, Vičiūnų, Volfas Eng, Procter & Gamble / Gillette
                        Toblerone, Milka, Dirol, Halls (Mondelez International), Hellmann's, Heineken, Mars, PepsiCo

                        Comment


                          Parašė sankauskas Rodyti pranešimą

                          Hm, na aš vertybinę poziciją galiu deklaruoti be šūdų pilstymo miesto centre. O tu?
                          Nežinau, kodėl tu atmeti išmatas. Išmatų dalyvavimas viešajame diskurse yra labai liberalu, progresyvu ir demokratiška. Kaip ir nelogiška tavųjų pažiūrų kontekste.

                          Visų pirma, išmatos priklauso anksčiau išstumtųjų, paniekintųjų, užguitųjų kategorijoms, kurias tu taip mėgsti užsistoti ir emancipuoti, o kartu ir yra progresyvaus šiuolaikinio meno, kurį tu taipogi mėgsti propaguoti, normali dalis.

                          Šiandien liekana tapo stipriuoju [opozicijos] nariu. Būtent likutis grindžia mūsų naujuosius suvokimo būdus. Galas logikai, besiremiančiai skiriamosiomis opozicijomis, kurių silpnajam nariui tekdavo nuosėdų vaidmuo. Šiandien viskas apsiverčia. Štai psichoanalizė yra pirmoji didelė nuosėdų (kalbos klaidos, sapnai ir pan.) teorija. Mes vadovaujamės nebe politine produkavimo ekonomija, o ekonomine reprodukavimo, perdirbimo (ekologija ir užterštumas) politika - politine liekanos ekonomija. Viskas, kas normalu, šiandien matoma beprotybės šviesoje, kuri tebuvo jos nereikšminė liekana. Pirmenybė teikiama visoms visų sričių liekanoms - tam, kas buvo nutylėta, moterims, bepročiams, mažumoms, mene - išmatoms ir atliekoms ir t.t.
                          Jean Baudrillard, Simuliakrai ir simuliacija

                          Visų antra, tai atitinka Šimašiaus viešosios miesto aikštės koncepciją, kuri remiasi ankstesniais istoriniais precedentais, kai miestų aikštėse vykdavo įvairiausi dalykai.

                          Rusų filosofas, literatūros kritikas, semiotikas ir mokslininkas Michailas Bachtinas yra išdėstęs viduramžių/renesanso karnavalinės kultūros koncepciją. Cituoju iš Šapokos straipsnio:

                          Vienas pagrindinių karnavalinės kultūros bruožų yra transcendencijos ir sakralumo „nužeminimas“ iki pilvo, kūno apačios, šalinimo / reprodukcijos organų. Vis dėlto šis nužeminimas liaudiškoje apačios tradicijoje yra ne tiek vertybinės vertikalės apvertimas aukštyn kojomis ir jos „išniekinimas“, kiek vertikalės pavertimas demokratiška horizontale. Todėl karnavalinės arba folklorinės kultūros esmė – socialinių luomų ištrynimas, lygybė, kūno su visomis jo žemiškomis funkcijomis grąžinimas, šlapimo, išmatų, kitų syvų dalyvavimas, skatologinė regeneracijos (meta)kalba, juokas, keiksmai, dievagojimasis, priesaikos, prakeikimai, riksmai, turgaus šarlatanų ir prekeivių reklamos, ginčai, anekdotai, blevyzgos, spontaniškos poetinės retorikos pliūpsniai, dainos, klou­nada, o kartu sakralaus ritualo karkasas. Tai turtinga ir sudėtinga, nors ir apribota šventės ir turgaus aikštės, visuma.
                          https://literaturairmenas.lt/s-kelti...imo-subtilumas

                          bei iš knygos „Dailės kritikos (meta) metodologijos metmenys“, remiantis ta pačia Bachtino karnavaline kultūra:

                          Tai, kas paprastai vadinama drabstymusi purvais, turi gilias liaudiškas „pilvo“ ir „papilvės“ srities tradicijas, glaudžiai susįjusias su kai kuriomis liaudies šventėmis. Žinomas paprotys viešai tuštintis kvailų šventėje. Išmatų prikrautame vežime sėdintis „kvailių vyskupas“ išmatas mėtydavo į lydinčia džiūgaujančią minią. Taip pat didelę reikšmę karnavale turėdavo ir skatologiniai žodiniai motyvai, kitaip sakant, metakalbos lygmuo, atsietas nuo savitikslio hierarchizuoto abstraktumo ir natūraliai susietas su materialia, kasdiene tikrove, neapsimetinėjant, kad kūnas ir žodis sudarytas tik iš „sielos“ koncepcijos.

                          Comment


                            Parašė Eikantas X Rodyti pranešimą

                            Visų pirma, išmatos priklauso anksčiau išstumtųjų, paniekintųjų, užguitųjų kategorijoms, kurias tu taip mėgsti užsistoti ir emancipuoti, o kartu ir yra progresyvaus šiuolaikinio meno, kurį tu taipogi mėgsti propaguoti, normali dalis.
                            O, čia man maloni naujiena. Gal gali pacituoti, kur aš čia taip mėgstu užstoti visokius paniekintuosius. Išsisaugosiu ir įsirėminsiu, nes šiaip jau dažniausiai sulaukiu kaltinimų kad neturiu jokios atjautos visokiems ubagams ir prakaitu smirdantiems varguoliams išpuvusiais dantimis.
                            If a lion could speak, we could not understand him.

                            Comment


                              Sulaikytasis Narbutas įtariamas nemenkai pasipelnęs iš Lietuvai gyvybiškai svarbių reagentų pirkimo

                              Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/daily/lith....d?id=84817469
                              Show must go von!

                              Comment


                                Grybauskaitės teisės patarėjas . Bent jau skaidriai dirbo - atlygį gavo į asmeninę sąskaitą. Arba STT tiesiog politikuoja.

                                Comment


                                  Į kavinę be kaukės atėjęs Registrų centro vadovas vaikė padavėją: „Atnešk man“

                                  Skaitykite daugiau: https://www.lrytas.lt/bendraukime/re...man--16115235/

                                  Kavinėje kaukės nedėvėjusiam Urbanavičiui skirta bauda

                                  Skaitykite daugiau: https://www.delfi.lt/news/daily/lith....d?id=85098491

                                  Pareigos aukštos, o elgesys pagal geriausius bachūriškus standartus

                                  Comment


                                    Prekybos poveikiu byla: Paksui skirtas lygtinis laisvės atėmimas, Vainauskui – bauda
                                    Lietuvos apeliacinis teismas penktadienį buvusiam „tvarkiečių“ lyderiui, per apkaltą pašalintam prezidentui Rolandui Paksui skyrė lygtinę trejų metų laisvės atėmimo bausmę, o Lietuvos ryto“ žiniasklaidos grupės vadovui Gedvydui Vainauskui – 26,3 tūkst. eurų baudą.

                                    Pasak teisėjų kolegijai pirmininkavusio teisėjo Algimanto Valantino, R. Paksui skirtos laisvės atėmimo bausmės vykdymas atidėtas dvejiems metams ir trims mėnesiams, šiuo laikotarpiu jam draudžiama palikti gyvenamąją vietą neinformavus teisėsaugos.

                                    Buvęs politikas taip pat įpareigotas per vieną mėnesį sumokėti 941 euro įmoką į Nukentėjusiųjų nuo nusikaltimų asmenų fondą.

                                    Tiek R. Paksas, tiek G. Vainauskas pripažinti kaltais dėl prekybos poveikiu.

                                    Comment


                                      Gerai, kad nubaudė, bet 941 euro bauda juokingai maža.

                                      Comment


                                        Na, dar ir lygtinai gavo...

                                        Comment


                                          Apie necivilizuotą bendravimą forume:
                                          Parašė VNS Rodyti pranešimą
                                          Taigi giedojai
                                          Priminė šitą.
                                          Click image for larger version

Name:	Kalejimo-kriminalinio-ir-narkomanu-zargono-zodynas_large.jpg
Views:	735
Size:	29,2 kB
ID:	1834601

                                          Parašė AšNeRobotas Rodyti pranešimą

                                          Neverta ginčytis su tuo invalidu
                                          Žmogelio bendravimo kultūros lygis

                                          Comment

                                          Working...
                                          X